Champions League και… Brexit

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Bbarl αναλύει την αναμέτρηση Νάπολι - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς και άλλα δύο παιχνίδια από την Αγγλία.

Μία επιλογή από το πρόγραμμα του Champions League και δύο ακόμη από τις κορυφαίες κατηγορίες της Αγγλίας περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά της στήλης. Ας τις δούμε αναλυτικότερα.

Προγνωστικά: Τόσο όσο…

Η νίκη με 0-2 στην Φρανκφούρτη επί της Άιντραχτ έχει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – δώσει ήδη (όπως επιβεβαιώνουν και οι σχετικές αποδόσεις των στοιχηματικών) την πρόκριση στην Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» αποτελούν φέτος μία από τις καλύτερες ομάδες σε όλη την Ευρώπη και δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερα εμπόδια απόψε προκειμένου να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και να βρεθούν στα προημιτελικά του Champions League. Από το πρώτο παιχνίδι με την κάτοχο του Europa League ως σήμερα μεσολάβησαν τρεις αναμετρήσεις, στις δύο εκ των οποίων επικράτησαν με 2-0 κόντρα σε Έμπολι και Αταλάντα αντίστοιχα, με κακή παρένθεση την εντός έδρας ήττα από την Λάτσιο με 0-1 (πρώτη σε όλες τις διοργανώσεις από τις 4 Ιανουαρίου).

Οι «αετοί» της Φρανκφούρτης από την πλευρά τους έχουν…ξεχάσει να κερδίζουν, αφού τελευταία φορά γεύτηκαν την χαρά της νίκης στις 18 Φεβρουαρίου και μετρούν έκτοτε δύο ήττες και δύο ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Champions League. Ξεκάθαρα στόχος τους είναι η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πέσουν αμαχητί.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί η ομάδα του Σπαλέτι, που φημίζεται εκτός των άλλων για τις επιθετικές αρετές της και την έφεση στο σκοράρισμα. Η επιλογή του άσου σε συνδυασμό με over 1,5 στο παιχνίδι βρίσκεται στο 1.76 και συνάδει με την λογική του «τόσο όσο», αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και δεν αναμένεται να ρισκάρουν και να παίξουν στο υψηλότερο δυνατό τέμπο.

Τα σερί και τα κίνητρα

Στην σκιά των αγώνων του Champions League το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο παιχνίδια της Premier League. Από αυτά επιλέγουμε το αναβληθέν της Σαουθάμπτον με την Μπρέντφορντ (τυπικά) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ψυχολογία των «αγίων» μετά την – εκτός προγράμματος – συγκομιδή ενός βαθμού στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται αν μη τι άλλο στα ύψη. Μολαταύτα, το σύνολο του Ρούμπεν Σέλες παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αουτσάιντερ σε κάθε συζήτηση για σωτηρία. Και κόντρα στην Μπρέντφορντ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί φαβορί. Κι αυτό γιατί οι Λονδρέζοι, εκτός της σαφούς ποιοτικής υπεροχής τους, έχουν και το επιπλέον κίνητρο της δυνατότητας να βρεθούν – με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων – στην 7η θέση της βαθμολογίας και να διατηρηθούν ακέραιοι στο κυνήγι του «τρένου» της Ευρώπης. Το σύνολο του Φρανκ καλείται να μετατρέψει την ήττα από την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ σε κακή παρένθεση ενός αήττητου σερί στο πρωτάθλημα που «έτρεχε» από τις 29 Οκτωβρίου.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Προσωπικά, θα προτιμήσω αντί τελικού αποτελέσματος την επιλογή του no goal σε απόδοση 2.03, κυρίως επειδή οι επιθετικές επιδόσεις της Μπρέντφορντ εκτός έδρας είναι προβληματικές (μόλις εννέα τέρματα ενεργητικό) αλλά και καθώς σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Σαουθάμπτον σε επίπεδο Premier League δεν έχουν σημειωθεί γκολ από αμφότερες τις πλευρές.

Χαμηλά σκορ και «κάλυψη»

Μένουμε σε βρετανικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Κάρντιφ, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ σε αγώνα της Championship. Παιχνίδι που κρύβει παγίδες για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, που μετρά μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της και πέντε συνολικά στο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η νίκη είναι μονόδρομος στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέι-οφ. Η Κάρντιφ, από την άλλη, μπορεί να παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο είναι μια διαφορετική ομάδα όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Αυτό πιστοποιείται από το γεγονός ότι έχει συγκεντρώσει το 60% των βαθμών της (23/38) εντός έδρας.

Το κοινό τους σημείο είναι ότι συνήθως κινούνται σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος, ενώ η προηγούμενη μεταξύ τους αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Κάτι αντίστοιχο, με την πλάστιγγα να γέρνει ελαφρώς υπέρ του φαβορί (βάσει θέσης στον βαθμολογικό πίνακα), θα θέλαμε να συμβεί και σήμερα επιλέγοντας την διπλή ευκαιρία Χ2 σε συνδυασμό με under 3,5 που προσφέρεται σε απόδοση 1.69.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
21:30
Σαουθάμπτον - Μπρέντφορντ
No goal
2.03
BET: 5 units
Μονό
21:45
Κάρντιφ - Γουέστ Μπρομ
Χ2 & under 3,5
1.69
BET: 5 units
Μονό
22:00
Νάπολι - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
1 & over 1,5
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις