Ένα και καλό στο 1.93

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά Τρίτης από τη στήλη του #Fidel, ο οποίος εστιάζει στην αναμέτρηση Πόρτο - Ίντερ και καταλήγει στο 1.93.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Επιστροφή στη δράση μετά από αρκετές ημέρες απραξίας. Η στήλη κακά τα ψέματα δεν πήγαινε καλά, οπότε αναπόφευκτα έπρεπε να πάρω μερικές ημέρες ξεκούρασης, ώστε να ανασκουμπωθώ και να επιστρέψω στα θετικά αποτελέσματα για τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος. Γι’ απόψε θα σταθώ μονάχα στην αναμέτρηση της Πόρτο απέναντι στην Ίντερ.

Πόρτο – Ίντερ

Εικονικό το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία. Ναι μεν η Ίντερ είχε καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά τη βοήθησε η κόκκινη του Οτάβιο στο 78′. Έκτοτε, οι Πορτογάλοι αποτέλεσαν σάκο του μποξ και θα μπορούσαν σε εκείνα τα 15 λεπτά να δεχθούν κι άλλα τέρματα, εκτός από αυτό του Λουκάκου.

Ωστόσο, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δημιούργησε σημαντικές στιγμές. Εξάλλου, μεσοεπιθετικά οι Πορτογάλοι έχουν μπαρουτοκαπνισμένους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Οι οποίοι μάλιστα θα έχουν έξτρα κίνητρο και ώθηση απόψε στο «Ντραγκάο». Συν τοις άλλοις, η Πόρτο μετράει δύο σερί νίκες απέναντι σε Τσάβες και Εστορίλ, έχει στρώσει η ψυχολογία της και πλέον ψάχνει τη… βόμβα πρόκρισης στην οχτάδα του Champions League.

Το σετ των αποδόσεων αδικεί τους γηπεδούχους και την εμφάνισή τους στο «Μεάτσα». Σε κάθε περίπτωση, ο επαναληπτικός θα είναι διαφορετικός. Στην Ίντερ το κλίμα είναι κάκιστο μετά τις ήττες από Μπολόνια και Σπέτια. Και με βάση όλα τα παραπάνω, δεν θα μπορούσα να μην στηρίξω τον άσο με draw no bet στο 1.93 από την Betshop.

Δείτε τα ψαγμένα προγνωστικά μου

Μονό
22:00
Πόρτο - Ίντερ
1 DNB
1.93
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις