Προγνωστικά με γκολ σε Αγγλία και Τουρκία

Προγνωστικά με γκολ σε Αγγλία και Τουρκία

Ο #Speaker14 επιστρέφει με προγνωστικά για κάθε γούστο και με μεγάλη όρεξη για πολλά γκολ στις δυάδες και το μονό του.

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από μεγάλη αποχή λόγω υποχρεώσεων είμαι και πάλι εδώ. Με στόχο να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα ταμεία. Προγνωστικά με δυάδες και δυνατό μονό έχουμε σήμερα.

Συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν το αμφίτερμα

Ξεκινάω από το Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι παίζουν με την Κρίσταλ Πάλας με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Ενδεχομένη επικράτηση άλλωστε τους βάζει στο «κόλπο» ακόμη και για τετράδα. Μπορεί να είναι τρελό όμως είναι υπαρκτό σενάριο.

Οι «γλάροι» έχουν 3 παιχνίδια λιγότερα από την 4η Τότεναμ και βρίσκονται στο -9 από τα «σπιρούνια». Με απλά μαθηματικά βγαίνουν τα κουκιά. Δεδομένα είναι δύσκολο, όμως η ομάδα του Ντε Τζέρμπι έχει βαλθεί να ξεπεράσει και τα θαύματα του Πότερ. Η κακή ισοπαλία στο «Έλαντ Ρόουντ» απέναντι στη Λιντς (2-2) έκοψε λίγο τη φόρα της ομάδας.

Από την άλλη έχουμε την Κρίσταλ Πάλας. Μια ομάδα που έχει αποδείξει πολλάκις πως πουλάει πολύ ακριβά το τομάρι της. Έβγαλε την πίστη στη Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο (0-1 με πέναλτι Χάαλαντ).

Θεωρώ πως θα βρει τουλάχιστον ένα γκολ απέναντι στη Μπράιτον και το αμφίτερμα δεν είναι καθόλου κακό και βάση απόδοσης. Στο 2.05 το συναντάμε στην Betshop.

Προγνωστικά για δυνατή δυάδα σε Τουρκία και Αγγλία

Συνεχίζουμε την περιπλάνησή μας με δυο παιχνίδια διαφορετικών διοργανώσεων. Τουρκία και Αγλία στο στόχαστρο και συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις Μπασακσεχίρ – Γάνδη και Σάντερλαντ – Σέφιλντ.

Αρχικά στην Τουρκία έχει μάχη για ένα εισιτήριο για τη συνέχεια στο Κόνφερενς. Μπασακσεχίρ και Γάνδη έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο ματς του Βελγίου (1-1). Έτσι λοιπόν θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ρεβάνς.

Θα πάω στα κόρνερ, καθώς ειδικά αν κάποια ομάδα μείνει νωρίς πίσω στο σκορ θα ασκήσει μεγάλη πίεση για να βρει γκολ ισοφάρισης.

Το over 8,5 κόρνερ πληρώνει στο 1.53 στη Fonbet και μπαίνει στη δυάδα μας.

Στη συνέχεια, σειρά παίρνει η Αγγλία και συγκεκριμένα το Σάντερλαντ. Μεγάλο παιχνίδι μεταξύ των γηπεδούχων και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που καταρρέει.

Μεγάλη νίκη για τις «μαυρόγατες» εκτός έδρας επί της Νόριτς (0-1). Από την άλλη οι «λεπίδες» ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Λούτον (0-1) και ψάχνουν τα πατήματά τους.

Η βαθμολογική διαφορά των δυο ομάδων είναι στους 15 βαθμούς, όμως αυτό μπορεί να μην έχει καμία απολύτων σημασία. Στα πλέι οφ είναι όλο το ζουμί και εκεί παίζει ρόλο η κατάσταση των ομάδων τη δεδομένη στιγμή.

Σπουδαίο το κίνητρο της Σάντερλαντ για νίκη στη μάχη που δίνει για την εξάδα. Από την άλλη η Σέφιλντ θέλει να βάλει τέλος στον κατήφορο καθώς έχει δώσει δικαιώματα και η Μίνλεσμπρο καραδοκεί.

Θα πάμε στο κίνητρο και των δυο για νίκη και θα επιλέξω το αμφίτερμα σε απόδοση 1.73 στη Fonbet.

Μια «γεύση» και από Champions League

Μετά από τις μεγάλες ομάδες, ώρα και για λίγο Champions League. Δε με συγκινεί συνήθως στοιχηματικά, όμως κάτι μπορεί να βγει σήμερα.

Στο «Μπερναμπέου» η Λίβερπουλ θα ψάξει ένα θαύμα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (2-5 το πρώτο ματς). Με οδηγό το 0-3 (1-3 στην τελευταία φάση) της Γιουβέντους, και το 0-3 (τελικό 2-3) της Τσέλσι. Θαύματα δεν έχει κάθε μέρα, όμως η αλήθεια είναι πως η Ρεάλ έχει παίξει δυο φορές με τη φωτιά και δεν έχει καεί.

Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι η Λίβερπουλ απέναντι στη Μπόρνμουθ το Σάββατο (ήττα με 1-0) μπορεί να έχει ελπίδα. Η Λίβερπουλ όμως του 7-0 απέναντι στη Γιουνάιτεντ μπορεί να έχει τις πιθανότητές της.

Χωρίς καμία άλλη εξήγηση θα πάω στο Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.57 στη Fonbet.

Τέλος, πάμε και στη Νάπολι εκεί που η απίστευτη ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι τα θέλει όλα φέτος. Το πρωτάθλημα το έχει σκουπίσει από νωρίς όντας στο +18 από την Ίντερ και πλέον χτυπάει και το Champions League.

Η Άιντραχτ δεν έχει δείξει φέτος ικανή για κάτι σπουδαίο. Μπορεί να είναι Γερμανική ομάδα και να θέλει προσοχή παρόλα αυτά δε με ψήνει.

Πάμε στη νίκη των «παρτενοπέι» μαζί με over 1,5 σε απόδοση 1.73 στη Fonbet.

Καλή τύχη στις επιλογές σας και όπως τονίζω πάντα, παίζω με ότι περισσεύει.

Δείτε εδώ τα προγνωστικά μου

Μονό
21:30
Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας
Goal/goal
2.05
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.64
19:00
Μπασακσεχίρ - Γάνδη
Over 8,5 κόρνερ
1.53
22:00
Σάντερλαντ - Σέφιλντ
Goal/goal
1.73
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.71
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ
Over 2,5
1.57
22:00
Νάπολι - Άιντραχτ
1 & over 1,5
1.73
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις