Δυάδα στο 3.32

Δυάδα στο 3.32

Επιστροφή στη στήλη μας μετά από αποχή μερικών ημερών, σε μία δύσκολη στοιχηματικά ημέρα καθώς οι επιλογές είναι ελάχιστες μετά την μεσολάβηση των εθνικών ομάδων, και την αναμονή για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Θα ασχοληθούμε λοιπόν με δύο ματς στα οποία θα ποντάρουμε στο να βρουν δίχτυα και οι τέσσερις ομάδες, καθώς ο συνδυασμός τους μας ανεβάζει σε τιμές τριπλασιασμού.

Το πρώτο ματς είναι από τη δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας, με την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα να υποδέχεται τη Ριπένσια Τιμοσοάρα. Η Ουνιβερσιτάτεα στο πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού απέναντι στην Μιεκουρέα Τσιουκ, και να αποσπάσει ένα πολύτιμο βαθμό. Είναι ομάδα που έχει έφεση στο γκολ όπως έδειξε και κατά την διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας. Η Ριπένσια δεν έχει δώσει δείγματα γραφής, αφού αυτός είναι ο πρώτος αγώνας που δίνει φέτος. Αν και το φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις δείχνει να είναι η γηπεδούχος, το συγκεκριμένο ματς είναι αρκετά αμφίρροπο και η απόδοση για το αμφίτερμα στο 2.00 δεν με αφήνει ασυγκίνητο.

Στο άλλο απογευματινό ματς της δυάδας μας, η Χέλσινγκμποργκ θα αντιμετωπίσει την Κάλμαρ. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, και αυτό το ματς μοιάζει να είναι ευκαιρία για βαθμολογική ανάσα για όποιον αποδειχτεί πιο ψύχραιμος και αποτελεσματικός. Η Χέλσινγκμποργκ προέρχεται από 5 συνεχόμενα goal/goal εντός έδρας, και από 6 στα 7 goal/goal συνολικά στα τελευταία της παιχνίδια. Η Κάλμαρ έχει 3 goal/goal στα τελευταία της 5 παιχνίδια, και σίγουρα θα κυνηγήσει να πετύχει την πολυπόθητη νίκη. Το αμφίτερμα στο 1.66 που προσφέρεται, μοιάζει να είναι value for money επιλογή.

Δυάδα (απόδοσης 3.32)

19:30 Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα – Ριπένσια Τιμοσοάρα: Goal/goal (2.00)

20:00 Χέλσινγκμποργκ – Κάλμαρ: Goal/goal (1.66)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις