
Προγνωστικά στοιχήματος με ένα αρκετά δυνατό μονό από το παιχνίδι της Πόρτο κόντρα στην Ίντερ έχει ο #Mertzanidis
ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!Καλημέρα στην παρέα, Τρίτη σήμερα που σημαίνει έχουμε Champions League και φυσικά εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απόντες. Μπορεί το Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία να φαντάζει πιο ωραίο σε θέαμα αλλά εμείς θα δούμε το Πόρτο – Ίντερ αφού με αυτό θα ασχοληθούμε και στοιχηματικά. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.
Τα προγνωστικά
Ξεκινάμε με το παιχνίδι στο «Ντραγκάο» αφού η Πόρτο θα υποδεχτεί την Ίντερ με μοναδικό σκοπό την νίκη και γιατί όχι και την πρόκριση. Στο πρώτο παιχνίδι είδαμε την Πόρτο να αστοχεί συχνά και επειδή ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι γνωστός, η μπάλα τιμώρησε και οι Ιταλοί φύγανε με την νίκη. Σίγουρα αν δεν είχαμε την αποβολή του Οτάβιο θα βλέπαμε κάτι διαφορετικό αλλά η Πόρτο μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και χωρίς αυτόν. Έχει ταξιδέψει μόνο δύο φορές η Ίντερ στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Πόρτο και σε καμία από αυτές δεν βγήκε νικήτρια. Σε αυτά τα παιχνίδια υπήρχε στην ομάδα και ο νυν παίκτης των «δράκων» Πέπε με τον Πορτογάλο να κάνει τότε τα πρώτα του βήματα, λίγο πριν φύγει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Θα πάω με τους γηπεδούχους αλλά θα καλυφθώ με το draw no bet το οποίο μου επιστρέφει το ποντάρισμα σε περίπτωση ισοπαλίας. Με λίγα θα πάρω και κάποια ειδικά από τον 40χρονο αρχηγό στόπερ της Πόρτο.
Συνεχίζουμε με Γερμανία και συγκεκριμένα στην τρίτη εθνική όπου η Τσβικάου αντιμετωπίζει την Άουε. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε μία τρομερά ανοδική πορεία και αν εξαιρέσεις τις δύο ήττες σε 15 παιχνίδια μπορούμε να πούμε πως αδίκως βρίσκονται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Η Τσβικάου δεν παρουσιάζει κάτι θετικό σε αντίθεση με την Άουε που προσπαθεί να παίξει ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Επιλέγουμε το διπλό.
Τέλος κλείνουμε πάλι με παιχνίδι της ίδιας κατηγορίας αφού η Βικτόρια Κολωνίας θα ταξιδέψει μέχρι το Χέιλ για να αντιμετωπίσει την Χάλεσκερ. Οι γηπεδούχοι σιγά σιγά ξεφύγανε από την ζώνη του υποβιβασμού αφού είναι αήττητοι στα τελευταία τέσσερα ματς, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά μέσα στην χρονιά. Σε ανοδική πορεία η Χάλεσκερ, ψιλό σωμένη και αδιάφορη η Βικτόρια.
Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!
Τι παίζουμε σήμερα
![]() | Δυάδα απόδοσης 3.02 | |
---|---|---|
20:00 | Τσβικάου - Άουε 2 dnb | 1.75 ![]() |
20:00 | Χάλεσκερ - Βικτόρια Κολωνίας 1 dnb | 1.73 ![]() |
BET: 25 units |
![]() | Μονό | |
---|---|---|
22:00 | Πόρτο - Ίντερ 1 dnb | 1.80 ![]() |
BET: 40 units |
![]() | Μονό | |
---|---|---|
22:00 | Πόρτο - Ίντερ Πόρτο over 0,5 στο 2ο ημίχ. | 1.85 ![]() |
BET: 25 units |
![]() | Ειδικό | |
---|---|---|
22:00 | Πόρτο - Ίντερ 1+ σουτ Πέπε | 3.50 |
BET: 10 units |
![]() | Ειδικό | |
---|---|---|
22:00 | Πόρτο - Ίντερ Κάρτα Πέπε | 2.70 |
BET: 15 units |
![]() | Fun bet | |
---|---|---|
22:00 | Πόρτο - Ίντερ Πέπε να έχει τελική προσπάθεια στο δοκάρι | 60.00 |
BET: 5 units |
Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;
Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook
Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube
Follow το Koubanezos.gr στο Twitter
Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram
Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook