Μποζιονέλος προγνωστικά | Βραδιά για… τάκλιν έως 3.10

Μποζιονέλος προγνωστικά

Βραδιά… σεντονιού με πέντε ειδικά στοιχήματα από τον #nbozionelos: σκόρερ, κάρτες, φάουλ, προκρίσεις…

Πού με βρίσκεις

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 με τον Αντώνη Κούλαλη, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Μπορείτε επίσης…

Απολογισμός

Καιρό είχε η στήλη να κάνει κακή μέρα, στο πρόγραμμα κι αυτή. Ούτε τα φάουλ της Βίλα βγήκαν, ούτε της Αλμερία, ούτε τα ειδικά και τα ρίσκα, πλην μιας δυάδας του 2.03. συνεχίζουμε.

Μποζιονέλος προγνωστικά | Βραδιά για… τάκλιν έως 3.10

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία

1-1 ο πρώτος αγώνας με τη γερμανική ομάδα σαφώς καλύτερη στο β’ ημίχρονο, αφού… ξεψάρωσε και είδε ότι η αντίπαλός της δεν είναι ανίκητη. Το θέμα είναι αν μπορεί να έχει ίδια…. συμπεριφορά κι απόψε στο Μάντσεστερ.

Η Σίτι δεν έχει το μενταλιτέ της ανίκητης φέτος, έχει δώσει δικαιώματα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα στέκεται συχνά στην κούραση των συνεχόμενων αγώνων και πρόκειται φυσικά για αγώνα που θα αναλωθεί σε αγγλικό… tiki-taka, με Μαχρέζ, Ντε Μπράινε, Γκρίλις και μπροστά τον Χάαλαντ οι γηπεδούχοι.

Η Λειψία θα προσπαθήσει, αν μπορέσει, να περιορίσει τη Σίτι από τα άκρα αλλά στερείται τον παιχταρά Ενκουκού και τον βασικό μέσο Σλάγκερ, αντ’ αυτού θα παίξει ο Χαϊντάρα. Με Σομποσλάι, Φόρσμπεργκ, Βέρνερ η γερμανική ομάδα και μπροστά τον Αντρέ Σίλβα.

Ερώτημα αν θα ξεκινήσει ο Χένριχς που είναι… μακράν ο πιο άτακτος φέτος της Λειψίας με 9 κίτρινες, bet υπό την αίρεση αν ξεκινήσει βασικός. Γενικώς, στοιχηματικά, το ματς είναι για να κυνηγήσεις ειδικά, όπως τον Μαχρέζ που μετρά μετά το Μουντιάλ 4 ασίστ και 8 γκολ ενώ έχει 4 και 7 αντίστοιχα σε 11 γκολ της διοργάνωσης που ξεκίνησε βασικός, σκοράροντας και στα άλλα τρία ματς της Σίτι με τη Λειψία. Χμ… Too obvious.

Η, δε, Λειψία έκανε 12 φάουλ στο πρώτο ματς και μάλιστα σε αγώνα όπου δεν δέχθηκε όση πίεση περιμένει απόψε, λογικό να το ξεπεράσει απόψε.

Πόρτο – Ιντερ

Η Πόρτο δεν είναι τόσο κακή στο Μιλάνο, η Ίντερ όμως ήταν κυνική και σκόραρε στο τέλος, με τον Λουκάκου, ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Κλισέ μεν αλλά όντως το 1-0 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ομολογουμένως η ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο είχε στηθεί άψογα στο γήπεδο αλλά εκείνο το βράδυ απώλεσε αήττητο 22 αγώνων. Εκτός ο αποβληθέντας χαφ Οτάβιο, με 4-1-3-2 οι «δράκοι» με Φράνκο, Εουστάκιο, Γκαλένο πίσω από τους Μαρτίνεθ, Ταρεμί. Με 3-5-2 οι Λομβαρδοί, προς πάγκο ξανά ο Μπρόζοβιτς, στην επίθεση σύνηθες το δίλημμα μεταξύ Τζέκο και Λουκάκου, με τον Βόσνιο φαβορί.

Αν και ακραιφνώς «ιντερίστα», η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι δεν είναι καλά εσχάτως, φάνηκε στις ήττες σε Μπολόνια και Σπέτσια. Λίγο η έδρα, λίγο ο (πιο έξυπνος του Ιταλού) Κονσεϊσάο, πρόκριση της Πόρτο η μία επιλογή, γκολ του φορμαρισμένου «Χάαλαντ της Ασίας» Ταρεμί η δεύτερη.

Και, μια τρίτη, κάρτα στον Καναδό Εουστάκιο – αν φυσικά ξεκινήσει…

Τι παίζω και τι άφησα εκτός…

Όλα τα έβαλα πλην του Μαχρέζ. Και υπό την αίρεση ότι κάποια έχουν το «αν ξεκινήσει βασικός» άρα θα πονταριστούν (και αν…) με του που βγουν οι ενδεκάδες.

Live betting

Και μη ξεχνάτε το live betting του koubanezos.gr μέσω Telegram!

Μποζιονέλος προγνωστικά

Φάουλ
22:00
Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία
Λειψία over 12,5 φάουλ
1.90
BET: 12 units
Special bet (αν ξεκινήσει βασικός)
22:00
Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία
Κίτρινη κάρτα: Χένριχς
3.10
BET: 5 units
Μονό
22:00
Πόρτο – Ιντερ
Πρόκριση Πόρτο
3.50
BET: 8 units
Σκόρερ
22:00
Πόρτο – Ιντερ
Γκολ Ταρεμί
2.62
BET: 7 units
Special bet (αν ξεκινήσει βασικός)
22:00
Πόρτο – Ιντερ
Κίτρινη κάρτα: Εουστάκιο
3.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις