«Ξάστερη» δυάδα

προγνωστικά

Ποδαρικό κάνει αυτή την Τρίτη ο #Bbarl, με δύο επιλογές που απέχουν από τα παιχνίδια του Champions League.

Καλημέρα στους φίλους του Koubanezos.gr και καλή επιτυχία στις σημερινές σας στοιχηματικές επιλογές. Επιλογές που τείνουν να μονοπωλούν οι αναμετρήσεις του Champions League που περιλαμβάνονται στο αποψινό πρόγραμμα, ωστόσο επιτρέψτε μου να αποστασιοποιηθώ από αυτό παραθέτοντας δύο προτάσεις χωρίς «αστέρια» στον ορίζοντα στα προγνωστικά μου.

Εμπιστοσύνη στις επιθέσεις στο Μόναχο 

Απρόβλεπτο όσο και γενικότερα η τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου κρίνεται το σημερινό παιχνίδι του Μονάχου 1860 με την πρωτοπόρο Έλβερσμπεργκ. Κι αυτό γιατί αν και τα «λιοντάρια» διανύουν παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, αγνοώντας την νίκη επί επτά αγωνιστικές, η ελπίδα για πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα και την άνοδο δεν έχει σβήσει. Και θα συνεχίσει να υφίσταται εφόσον μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την πτωτική πορεία (δύο βαθμοί στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές) της ομάδας του Στέφεν, η οποία βέβαια παραμένει το πρώτο φαβορί για την άνοδο.
Η κρισιμότητα του αγώνα για αμφότερες, σε συνδυασμό με την ανάγκη ανάκαμψης και τόνωσης του ηθικού, καθιστά αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός αγώνα με αρκετά τέρματα. Το 4-1 του μεταξύ τους αγώνα του πρώτου γύρου και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση του πρωταθλήματος (62 γκολ σε 26 αναμετρήσεις), συνεπάγονται ποντάρισμα στο over 2,5 που προσφέρεται σε απόδοση 1.68.

Υπερισχύει η ανάγκη της φόρμας

Να επιστρέψει στις νίκες και τίποτα παραπάνω χρειάζεται η Γουότφορντ, που φιλοξενεί στις 21:45 την ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό Μπέρμιγχαμ για την 37η αγωνιστική της Championship. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει χωρίς νίκη τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, χάνοντας έτσι σημαντικό έδαφος στην μάχη των πλέι-οφ. Επειδή, ωστόσο, η διαφορά των έξι βαθμών από την έκτη Μίλγουολ είναι αναστρέψιμη, χρειάζονται άμεση αντίδραση για να την καλύψουν.
Η φόρμα της Μπέρμιγχαμ δεν είναι αμελητέα, αλλά δεν πρέπει και να μας παραπλανεί, αφού οι «μπλε» έμειναν αήττητοι απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα από αυτούς στην βαθμολογία (1-1 με την ουραγό Γουίγκαν, νίκη με 2-0 επί της Ρόδεραμ). Προηγουμένως δε, μετρούσαν τέσσερις σερί ήττες, δύο εκ των οποίων μάλιστα από τις Κάρντιφ και Χάντερσφιλντ που επίσης βρίσκονται χαμηλότερα από αυτούς στον βαθμολογικό πίνακα.
Αναμέτρηση που προσφέρεται για ποντάρισμα σε τελικό αποτέλεσμα συνδυαστικά με «κάλυψη» όσον αφορά στα γκολ, αφού τα παιχνίδια τους μένουν συνήθως σε σχετικά χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος. Το combo άσου και under 4,5 προσφέρεται σε απόδοση 2,09.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
20:00
Μόναχο 1860 - Έλβσμπεργκ
Over 2,5
1.65
BET: 20 units
Combo
21:45
Γουότφορντ - Μπέρμιγχαμ
1 & under 4,5
2.09
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις