Με πάθος για την πρόκριση του… 4.46

προγνωστικά

Πάθος και κίνητρο για διάκριση βλέπει ο #TheMagician στα σημερινά παιχνίδια του Champions League παραθέτοντας τα προγνωστικά του

Καλημέρα σας! Τα παιχνίδια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεσπόζουν στο πρόγραμμα μας εντός της εβδομάδας και πόσο μάλλον αυτά του Champions League όπου οι κόντρες κορυφώνονται. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα Τρίτη.

Προγνωστικά: Όχι άλλη αυτοκτονία

Ξεκινάμε από το παιχνίδι στη Αγγλία. Η Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο παιχνίδι στην Γερμανία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο με τον Μαχρέζ, ενώ ήταν πολύ καλύτερη και είχε και άλλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν με τον Γκβαρντιόλ στο 70′ για το τελικό 1-1. Έκτοτε σε τέσσερα παιχνίδια στο νησί έχει τέσσερις νίκες χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα με τελευταία το διπλό στην Κρίσταλ Πάλας με 0-1. Ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και κυνηγάει όλα τα τρόπαια. Αυτή είναι που δίνει ρυθμό στα παιχνίδια έχοντας πάντα την κατοχή της μπάλας. Πλήρεις οι γηπεδούχοι.

Η Λειψία από την άλλη, μάλλον τυχερή στάθηκε που απέφυγε την ήττα στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα». Λίγο η αστοχία των επιθετικών της Μάντσεστερ Σίτι, λίγο η τύχη, την έδωσαν την ισοπαλία διατηρώντας τις όποιες ελπίδες πρόκρισης. Το Σάββατο για το πρωτάθλημα νίκησε με 3-0 την Γκλάντμπαχ εντός έδρας με σκόρερ τους Βέρνερ στο 57′, Φόρσμπεργκ στο 71′ και Γκβαρντιόλ στο 80′, ενώ στο 53′ με το σκορ στο 0-0 οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι. Επιθετικά είναι καλή αλλά αμυντικά υπάρχουν προβλήματα που οι μεγάλες ομάδες τα εκμεταλλεύονται. Απουσιάζουν ο βασικός τερματοφύλακας Γκουλασί και οι επίσης βασικοί Σλάγκερ (μέσος) και Νκουνκού (επιθετικός).

Μετά το περσινό πάθημα της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης όπου δέχτηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά και έχασε την πρόκριση στον τελικό, αναμένεται να μην αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης της νίκης – πρόκρισης οι γηπεδούχοι. Πάμε με τον άσο και over 2,5 με απόδοση 1.94 στην Betshop.

Θα κυριαρχήσει το πάθος

Πάμε στο έτερο παιχνίδι, στην Πορτογαλία. Η Πόρτο λύγισε στην έδρα της Ίντερ στο 82ο λεπτό, όπου με τέρμα του Λουκάκου έχασε με 1-0. Στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο αλλά έστω και με αυτή την ήττα δεν της απαγορεύονται τα όνειρα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην δεύτερη θέση, οχτώ πίσω από την Μπενφίκα και δύο μπροστά από την Μπράγκα με δέκα αγώνες να υπολείπονται. Κάνοντας μια μικρή σούμα στην μέχρι στιγμής φετινή της πορεία στην Ευρώπη, θα δούμε ότι ξεκίνησε τον όμιλο με δυο ήττες αλλά ανασυντάχθηκε και απάντησε με τέσσερις νίκες για τερματίσει μόνη πρώτη. Στο στρατόπεδο της γνωρίζουν ότι δεν έχουν ένα μεγαθήριο να αντιμετωπίσουν και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Η Ίντερ πήρε μικρό προβάδισμα με την νίκη της μπροστά σε 75.000 θεατές με χρυσή αλλαγή τον Βέλγο επιθετικό, που η αλήθεια είναι ότι δεν αποδίδει τ’ αναμενόμενα φέτος. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα δυσκολεύεται να φθάσει στην νίκη καθώς απέτυχε τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές να κερδίσει κατά σειρά τις Σπέτσια (ήττα), Μπολόνια (ήττα) και Σαμπντόρια (ισοπαλία). Στον όμιλο της προκρίθηκε ως δεύτερη πίσω από την Μπάγερν Μονάχου με δύο νίκες απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, μια νίκη και μια ισοπαλία με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Αναμένεται να δεχτεί πίεση στο «Ντραγκάο», με κάθε ισοπαλία να της δίνει την πρόκριση αλλά και με ήττα ενός τέρματος διαφορά να στέλνει το ματς στην παράταση. Έχει λύσεις, ειδικά στην επίθεση με ικανότατους επιθετικούς αλλά τελευταία δημιουργούν ευκαιρίες που δεν ολοκληρώνονται με γκολ, ενώ αμυντικά εκτός έδρας δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν.

Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές πόσο μάλλον από τους Ιταλούς που θα θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμα πρόκρισης ενώ οι Πορτογάλοι θα επιτεθούν ψάχνοντας (προσεχτικά) το γκολ για να ισορροπήσουν τα πράγματα. Θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας από το παιχνίδι το 1Χ και over 4,5 κάρτες στο Bet Builder της Betshop με απόδοση 2.30.

Καλή επιτυχία

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 4.46
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία
1 & over 2,5
1.94
22:00
Πόρτο - Ίντερ
1Χ & over 4,5 κάρτες
2.30
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις