Κατάκτηση Euroleague: Ξαναπάτησαν κορυφή οι ερυθρόλευκοι

Κατάκτηση Euroleague

Οι Ελληνικές ομάδες επέστρεψαν με θόρυβο στις νίκες στη Euroleague, πραγματοποιώντας πειστικές εμφανίσεις. Ποιες οι αποδόσεις για κατάκτηση Euroleague?

Μεγάλο το ενδιαφέρον και στη φετινή Euroleague με τις ομάδες να έχουν μπει στη τελική ευθεία ενόψει των πλέι οφ. Οι Ελληνικές ομάδες εμφανίστηκαν σοβαρότατες στις υποχρεώσεις τους και με τις νίκες τους πήραν το μάξιμουμ σε βαθμούς και ψυχολογία ενόψει της συνέχεια στη Euroleague. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε και πάλι στη κορυφή με συγκάτοικο τη Ρεάλ και οι αποδόσεις για κατάκτηση Euroleague, αλλάζουν και πάλι.

Κατάκτηση Euroleague

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν σε ένα σκληρό ματς με 77-70 της Μπαρτσελόνα στο «ΣΕΦ» δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό φέτος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με αυτό το αποτέλεσμα όχι μόνο ανέβηκε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, κυνηγώντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, αλλά έβαλε και από κάτω με  διαφορά πλέον την ομάδα του Γιασισκεβίτσιους. Ο Παναθηναϊκός δεν κυνηγά κάτι φέτος στη Euroleague, πέρα από το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και η καθαρή νίκη του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν ενα σημαντικό βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση. Ο Ολυμπιακός πέρασε πλέον δεύτερο φαβορί πίσω από τη Ρεάλ. Όσο για τη μάχη της ουράς η Φενέρ έχει το πρώτο λόγο στο Τούρκικο «εμφύλιο».

ΟμάδαΑπόδοση
Ρεάλ Μαδρίτης3.80
Ολυμπιακός4.50
Μπαρτσελόνα4.55
Φενέρμπαχτσε9.15
Εφές10.00
Μονακό11.00
Παναθηναϊκός5000.00

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις