Bγάζει το κασκόλ και πληρώνει το 5.40

προγνωστικά

Προγνωστικά για το Champions League από τον #Mastebetchef. Πενταπλασιασμός στο Μάντσεστερ, άλλα και combo στο 175.00!

Αγαπητοί φίλοι, τα προγνωστικά της στήλης έχουν επιστρέψει σταθερά στην επιτυχία, κι αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Με προγνωστικά από το Champions League θα πάμε σήμερα.

Προγνωστικά: Μαζί με την άνοιξη, έρχεται κι ο αποκλεισμός

Μια ομάδα που με πληρώνει συχνά τέτοια εποχή στα προγνωστικά, είναι η Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα. Ο γενικά συμπαθής τεχνικός, όταν έρχεται η ώρα να βγάλει τα κασκόλ φρού φρού, που φοράει το χειμώνα, χάνει τη δύναμη του. Φαίνεται πως αυτά τα μνημεία μόδας, είναι κάτι σαν κρυπτονίτης. Έτσι, μόλις μπει η άνοιξη, συνήθως ο Ισπανός μας αποχαιρετά από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Και φέτος έμπλεξε με μια ομάδα πολύ ικανή. Η Λειψία μου αρέσει και δείχνει ικανή όχι απλά να σκοράρει, άλλα να πάρει πρόκριση. Η επιθετική της τριάδα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες ομάδες του Champions League. Βέρνερ, Πόουλσεν και Φόρσμπεργκ είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης και το έχουν αποδείξει πολλές φορές στην καριέρα τους. Ειδικά ο τελευταίος, αποτελεί μεγάλη μου αδυναμία. Εκτελεί μάλιστα και όλα τα πέναλτι και στημένα της ομάδας του, οπότε αυτό το 7.20 που πληρώνει στα προγνωστικά για να σκοράρει, φαίνεται δώρο. Όσο για τον Χάλαντ, που όντως κάνει μια διαφορά στην φετινή Σίτι, η Λειψία διαθέτει ως αντίδοτο ένα άλλο παιδί θαύμα. Ο Γκβάρντιολ έχει την σωματοδομή για να κρατήσει την άμυνα της Λειψίας. Σημειώστε ότι σκόραρε τόσο στον πρώτο προημιτελικό, όσο και στο Σαββατιάτικο 3-0, επί της Γκλάντμπαχ.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία
Πρόκριση Λειψία
5.40
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία
Να σκοράρει το 1ο γκολ: Λειψία
3.35
BET: 3 units
Σκόρερ
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία
Γκολ Φόρσμπεργκ
7.20
BET: 7 units
Σκόρερ
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία
Γκολ Γκβάρντιολ
35.00
BET: 2 units
Combo
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία
Γκολ Φόρσμπεργκ & Γκολ Γκβάρντιολ
175.00
BET: 3 units
Μακροχρόνιο Champions League 2022-23
Να φτάσει στον τελικό
Λειψία
40.00
BET: 4 units
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία
Πρόκριση Λειψία στην παράταση
40.00
BET: 1 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις