ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Με την ανάκαμψη της Γιουνάιτεντ στο 2.20

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Με την ανάκαμψη της Γιουνάιτεντ στο 2.20

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Με την ανάκαμψη της Γιουνάιτεντ στο 2.20

Προγνωστικά: Με την ανάκαμψη στο 2.20 #Roume

Στα παιχνίδια σε Μάντσεστερ και Νιουκάστλ επικεντρώνει το ενδιαφέρον του ο #Roume στα σημερινά του προγνωστικά.

Καλημέρες σε όλους τους φίλους μου τους Κουβανέζους. Δεν μας δικαίωσε η Νιουκάστλ στο τελικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχασε σχετικά εύκολα την ευκαιρία να κατακτήσει μετά από δεκαετίες κάποιο τρόπαιο. Δεν μας πειράζει αυτό, θα έρθει και η στιγμή τους. Εμείς συνεχίζουμε με τα σημερινά μας προγνωστικά, τα οποία έρχονται από το μαγικό κόσμο της Premier League και εμπεριέχουν αμφότερες τις φιναλίστ του προαναφερθέντος τελικού. Επιλογές από τη Fonbet.

Με την ανάκαμψη της Γιουνάιτεντ στο 2.20

Παίρνει δραμαμίνες και συνεχίζει

Πάμε να τα δούμε χρονικά. Πρώτο είναι το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σαουθάμπτον. Μέγα κάζο για τους γηπεδούχους τη προηγούμενο εβδομάδα, αφού γνώρισαν έναν ιστορικό διασυρμό από την πιο μισητή τους αντίπαλο, Λίβερπουλ, με το εκκωφαντικό 7-0. Για να λέμε του λόγου το αληθές, μπορεί να μην ήταν καλύτερη της αντιπάλου της στο πρώτο ημίχρονο, όμως σίγουρα πατούσε αξιοπρεπώς στο γήπεδο και είχε και τις δικές της στιγμές ακόμη και για να ανοίξει το σκορ. Δεν το έκανε, αντ’ αυτού δέχθηκε ένα γκολ πριν το ημίχρονο και στο δεύτερο είχε κατηφόρα και τσουβάλι.

Η Σαουθάμπτον, από την άλλη, απέλυσε τον Νέιθαν Τζόουνς, ο οποίος δεν κατάφερε να συμμαζέψει το μαύρο χάλι των «αγίων». Χρέη προπονητή ανέλαβε, αρχικά προσωρινώς, μετέπειτα μονίμως, ο Ρούμπεν Σέλες, ο οποίος δύο φορές φέτος σαν υπηρεσιακός έδειξε καλά στοιχεία, παίρνοντας και αποτελέσματα κόντρα στα προγνωστικά. Καίγεται, προφανώς, για βαθμούς, αφού ακόμα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, με τις Έβερτον και Μπόρνμουθ να παίρνουν αμφότερες δύσκολα τρίποντα (κυρίως οι δεύτεροι).

Εκτίμηση: Η Γιουνάιτεντ έφερε μια ισορροπία με τη νίκη επί της Μπέτις στο Europa League και θα θέλει να διώξει πλήρως τις… ζαλάδες από τη σφαλιάρα της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στη Σαουθάμπτον. Δεν μιλάμε για την περσινή ομάδα, ο Τεν Χαγκ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο τομέα της ψυχολογίας και αυτή η ήττα θα φέρει δίψα στην ομάδα του και όχι απογοήτευση.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πηγαίνουν καλά στο «Ολντ Τράφορντ» και πιστεύω ότι σήμερα θα αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες. Δεν ποντάρω σε… κατηφόρα -την οποία δεν αποκλείω- λόγω εκτίμησης στον Σέλες και στο ένστικτο της επιβίωσης, όμως βρίσκω την επιλογή να σκοράρει μόνο η Γιουνάιτεντ στο πολύ όμορφο 2.20.

Προγνωστικά: Κακό ματς στο Τάινσαϊντ

Πάμε και στη χαμένη του τελικού, Νιουκάστλ, η οποία υποδέχεται την ανεβασμένη Γουλβς. Καμία σχέση η εικόνα των φιλοξενούμενων με τον Λοπετέγκι προπονητή σε σύγκριση με το συνονθύλευμα του Λάζε. Το έχω ξαναγράψει ότι δεν θα κινδυνέψει με τον υποβιβασμό και προσθέτω τώρα ότι από του χρόνου θα την δούμε να μπαίνει στη δεκάδα. Θα αρχίσει να παίζει και καλύτερο ποδόσφαιρο, αφού αυτή τη στιγμή λόγω των συνθηκών παίζει πολύ για το αποτέλεσμα, έχοντας όμως κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι της.

Αντίπαλος είναι η Νιουκάστλ, η οποία κόντρα στα προγνωστικά κυνηγά την έξοδο στο Champions League, κάτι που θα σήμαινε ότι η ομάδα του Χάου είναι κατά πολύ… ahead of schedule. Νομίζω ότι με τη Λίβερπουλ κυρίως θα παλέψει, αφού η Τότεναμ είναι πιο ασταθής και από τις δύο και για να μπει σε τροχιά τετράδας, πρέπει να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή γκέλα των «ρεντς». Είναι λίγο πεσμένη τον τελευταίο καιρό, αλλά θέλει οπωσδήποτε το αποτέλεσμα σήμερα το απόγευμα.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Εκτίμηση: Καμία δεν θέλει να χάσει, με τη Γουλβς να είναι η πιο βολεμένη με την ισοπαλία. Προβλέπω ματς ανάλογο με το Λίβερπουλ – Γουλβς προ δύο εβδομάδων, όπου για 60 λεπτά είχαμε πάρει κουβέρτες και μαξιλάρια. Δεν θα ανοίξει το παιχνίδι, δεν πιστεύω ότι θα χάσουν και οι γηπεδούχοι όμως. Δεν είμαι φαν του under, όμως εδώ θεωρώ πως μαζί με τη διπλή της Νιουκάστλ είναι ευκαιρία στο διπλασιασμό.

Ειδικό
16:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον
Να σκοράρει μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2.20
BET: 20 units
Combo
18:30
Νιουκάστλ - Γουλβς
1Χ & under 2,5
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις