Σάββατο με τριπλό δώρο* και ματσάρες στα ευρωπαϊκά γήπεδα

Σάββατο με τριπλό δώρο* και ματσάρες στα ευρωπαϊκά γήπεδα

Και τα Σάββατα στη Fonbet!

Το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ επιστρέφει στο Γκελσενκίρχεν μετά από δύο και πλέον χρόνια! Η μια σεζόν που πέρασε η Σάλκε στα… αλώνια της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, στέρησε από τους οπαδούς της το απόλυτο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ. Ανεβασμένοι πλέον οι «βασιλικοί μπλε», τρέχουν αήττητο σερί έξι αγώνων (2-4-0) και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, δεν είναι ουραγοί της κατηγορίας και η αισιοδοξία επέστρεψε ξανά! Όμως, η Ντόρτμουντ έρχεται αγριεμένη. Ο αποκλεισμός στο Champions League σίγουρα θα άφησε κουσούρια, αλλά η υπόθεση-τίτλος είναι ορθάνοιχτη και πρέπει να βγάλει άμεσα αντίδραση. Είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, όμως σε τέτοια ντέρμπι τα πάντα γίνονται.

Όλες οι διοργανώσεις, είναι τριπλές χάρη στο τριπλό δώρο* της Fonbet!

Στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να περάσει από το Λονδίνο και την Κρίσταλ Πάλας προκειμένου να μείνει στο κόλπο της κορυφής. Κι όλα αυτά, λίγες μέρες πριν τον κομβικό επαναληπτικό με τη Λειψία για τους «16» του Champions League. Ο Πεπ λογικά θα θελήσει να καθαρίσει από νωρίς την μπουγάδα και να διαχειριστεί το ρόστερ του ενόψει της ρεβάνς. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ, όπου θέλουμε να δούμε αν οι «ρεντς» έμειναν στην επτάρα επί της Γιουνάιτεντ ή θα συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα.

Δείτε επίσης: Με τη Fonbet κερδίζεις*… χάνοντας!

Στην Ιταλία, το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της Νάπολι με την Αταλάντα. Ουσιαστικά αδιάφοροι οι… πρωταθλητές «παρτενοπέι» και με το βλέμμα στην Άιντραχτ που ακολουθεί, όμως οι «μπεργκαμάσκι» καίγονται βαθμολογικά, προκειμένου να μείνουν κοντά στην τετράδα. Αν είναι ικανοί για διπλό στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», θα το μάθουμε το βραδάκι…

Δείτε επίσης: Boomerang προσφορά* σε 0-0 και 1-1!

Τέλος, περνώντας στην Ιβηρική, η Ρεάλ φιλοξενεί την Εσπανιόλ και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι. Έχει μείνει αρκετά πίσω από την Μπαρτσελόνα, όμως οι «μπλαουγκράνα» έχουν δύσκολο παιχνίδι αύριο στη Χώρα των Βάσκων με την Μπιλμπάο και ίσως αφήσουν βαθμούς. Κάτι, που θα μετατρέψει σε… κόλαση το clasico που ακολουθεί, καθώς την επόμενη αγωνιστική οι «μερένχες» ταξιδεύουν στη Βαρκελώνη!

———————————————————————————————————————————————–

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις