Μποζιονέλος προγνωστικά | Απόδοση 41.98 σε επτά ματς, γιατί όχι;

Μποζιονέλος προγνωστικά | Απόδοση 41.98 σε επτά ματς, γιατί όχι;

Εννέα picks χωρισμένα σε δύο δυάδες (ως 2.24), πέντε μονά (έως 2.52) κι ένα multibet… μαμούθ στην αυλαία της Super League από τον #nbozionelos.

Πού με βρίσκεις

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 με τον Αντώνη Κούλαλη, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Μπορείτε επίσης…

Απολογισμός

Το… βουνό ονόματι Σάλκε επιβεβαίωσε το Bet builder και το 2.90 στο ματς με την Ντόρτμουντ, πλήρωσε επίσης το 1Χ στο 1.95 της Λιντς με την Μπράιτον (είπαμε, τόσο χαμηλά το διπλό ήταν αστείο), πλήρωσε το 75% της δυάδας του 3.45 με ασιατικό τη Χέρτα και dnb την Εβερτον, πλήρωσε μισή στο 2.22 η Οσέρ και χάθηκαν η Χιμνάσια (αφού έμεινε με δέκα από το 15’…) και η δυάδα των goal/goal ή over 2,5 για ένα ακόμη γκολ που δεν μπήκε στο Νάπολι – Αταλάντα…

Μποζιονέλος προγνωστικά | Απόδοση 41.98 σε επτά ματς, γιατί όχι;

Αυλαία στη Super League

…και το τράβηξα κάπως, κυνηγώντας over 2 ασιατικό και στα επτά ματς της τελευταίας αγωνιστικής! Πρακτικά κυνηγάς το over 1,5 σε καθένα ως μαξιλαράκι (over 2 σημαίνει void στα δύο γκολ και πληρωμή σε τουλάχιστον τρία) και όπου μπει τρίτο, ανεβαίνει. Αν βγουν όλα, η απόδοση είναι… 41.98! Δεν θα βγουν όλα με τρία γκολ στο καθένα αλλά έστω σε τρία-τέσσερα να κάτσει, θα βγει καλό κέρδος.

Από τα επτά, φοβάμαι (για να μπει ένα ή… κανένα) το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και το ΑΕΚ – Ολυμπιακός, από την άλλη βέβαια είθισται ετησίως στην τελευταία αγωνιστική να γίνεται… του γκολ. οπότε, αξίζει μια δοκιμή.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Κατά τα λοιπά, στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός δεν βλέπω διπλό και ο Ιταλός που όρισαν, ο Μαουρίτσιο Μαριάνι, είναι και λίγος και επικίνδυνος. Δυστυχώς δεν είναι πεναλτάκιας αλλά βγάζει κάρτες για… πλάκα, 100 σε 21 επίσημα (!) φέτος. Τούτο ίσως πτοήσει την ΑΕΚ που είναι… πρώτη φέτος σε καταλογισμένα φάουλ. Δεν βρήκα άλλη απόδοση με αξία σε κάρτες και φάουλ πάντως, και τα 32,5 πολλά μου φαίνονται, τέσπα (sic) ένα bet builder έβγαλα.

Μποζιονέλος προγνωστικά | Απόδοση 41.98 σε επτά ματς, γιατί όχι;

Άλλες επιλογές και ανάλυση

  • Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα: στα 11 ο μέσος όρος των φετινών φάουλ της Βίλα αλλά στο τελευταίο καρέ αγώνων της έκανε, αντίστοιχα, 13,3 και γενικώς έχει γίνει πιο σκληρή επί ημερών Έμερι.
  • Φούλαμ – Άρσεναλ: έχει 11 χρόνια να τη νικήσει (και έκτοτε 0-2-8), το ερώτημα είναι αν η Άρσεναλ σταματιέται. Ναι, συχνά δίνει δικαιώματα, ειδικά σε τέτοια ματς σε παραδοσιακές, αγγλικές έδρες κι λείπει ο εξαιρετικός Παλίνια από τους «κότατζερς». Ματς-σάντουιτς εν μέσω Σπόρτινγκ για την ομάδα του Αρτέτα. Με 1+ ασιατικό παίρνεις πίσω τη μίζα σε διπλό με ένα γκολ διαφορά…
  • Τι είναι το ασιατικό χάντικαπ; Δες εδώ – και με πίνακες.
  • Αζαξιό – Μονπελιέ: ναι, η Μονπελιέ έχει εξαιρετική παράδοση εκεί συνολικά (5-3-2), ναι είναι μεταμορφωμένη επί ημερών Ντερ Ζακαριάν στον πάγκο αλλά 2.50 το διπλό, έτσι επειδή αρέσει; Ε, όχι. συν ότι η Αζαξιό παίζει προσεκτικά, ειδικά στα ματς στο Αιάκειο. Καλύπτεται ο άσος.
  • Λοριάν – Τρουά: παραλίγο να νικήσει στη Λιόν η Λοριάν παίζοντας εξαιρετικά στην κόντρα, όταν όμως καλείται αυτή να κάνει παιχνίδι ενίοτε τα χάνει. Τούτο θα συμβεί με την Τρουά του 0-2-7 που άντλησε ψυχολογία στο 2-2 με τη Μονακό και αποδίδει το 5-4-1 που εφαρμόζει πλέον ο Κισνόρμπο. Ευλόγως ματς για γκολ.
  • Μπενγκαλούρου – Μουμπάι: 1-0 η Μπενγκαλούρου στο πρώτο, ημιτελικός για τη Super League είναι, μαγική εικόνα ήταν (κι ας πληρωθήκαμε), μετράει πλέον δέκα σερί νίκες αλλά η Μουμπάι ήταν καλύτερη στο γήπεδο, εξ ου και φαβοριτίζεται σε ματς που πήρα πάντως στα γκολ.
  • Σεβίλλη – Αλμερία: ερώτημα αν, εν μέσω Φενέρμπαχτσε, πόσο πιεστικοί θα είναι η «ρόχος», πάντως η Αλμερίδα με 12 φάουλ κατά μέσο όρο φέτος, κάπου εκεί θα βρεθεί και στο σημερινό.
  • Μη ξεχνάς! Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet.
  • Μπασάκσεχιρ – Μπεσίκτας: με οκτώ καταλογισμένα πέναλτι σε 11 φετινά ματς (ήτοι, 72%), ο ρέφερι Μετέ Καλκαβάν μας οδηγεί στην άσπρη βούλα.
  • Βέρντερ Βρέμης – Λέβερκουζεν: την πετυχαίνει εν μέσω Φέρεντσβαρος, ασταθής σε απόδοση, με ευχέρεια στο γκολ αλλά και αφερέγγυα άμυνα η Βέρντερ.

Τι παίζω και τι άφησα εκτός…

Εννέα ματσάκια έβγαλε η διαλογή, τα άφησα χωρίς να κόψω κάποιο, βάζοντας τα τέσσερα σε δυάδες, μαζί βέβαια και το… multibet στην αυλαία της Super League. Μας παίρνει για άνοιγμα σήμερα.

Live betting

Και μη ξεχνάτε το live betting του koubanezos.gr μέσω Telegram!

Μποζιονέλος προγνωστικά

Φάουλ
16:00
Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα
Άστον Βίλα over 10,5 φάουλ
1.95
BET: 11 units
Ασιατικό
16:00
Φούλαμ - Άρσεναλ
1 +1 ΑΗ
2.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.24
16:00
Αζαξιό - Μονπελιέ
1.55
16:00
Λοριάν - Τρουά
Over 2 ΑΗ
1.45
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.03
16:00
Μπενγκαλούρου - Μουμπάι
Goal/goal ή over 2,5
1.44
18:30
Βέρντερ Βρέμης - Λέβερκουζεν
Goal/goal ή over 2,5
1.41
BET: 10 units
Φάουλ
17:15
Σεβίλλη - Αλμερία
Αλμερία over 11,5 φάουλ
1.90
BET: 12 units
Special bet
18:00
Μπασάκσεχιρ - Μπεσίκτας
Καταλογισμός πέναλτι
2.90
BET: 6 units
Fun bet
19:00
Επτά ματς Super League (Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, Βόλος - ΠΑΟΚ, Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός - ΟΦΗ, Παναιτωλικός - Λαμία)
Όλα over 2 AH
41.98
BET: 5 units
Bet builder
19:00
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
2-3 γκολ στον αγώνα & over 4,5 κάρτες
2.52
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις