Με Πάολο Γκερέρο στο 6.00

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική με αρκετές δυάδες και ένα ειδικό έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Μέτρια η χθεσινή ημέρα με το δυνατό μας σημείο, τον Ορσολίνι να μένει εκτός αποστολής αφού ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις. Σήμερα έχουμε αρκετή δράση με αρκετά σημεία από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Με Πάολο Γκερέρο στο 6.00

Τα προγνωστικά

  • Θα ξεκινήσω με το τελευταίο χρονικά ματς μας το οποίο είναι στην Αργεντινή, με τη Ρασίνγκ Κλουμπ να υποδέχεται τη Σαρμιέντο. Η Ρασίνγκ έχει φτιάξει μία καλή ομάδα φέτος και μετά τα περσινά που έχασε το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική, θα κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει. Γενικά χάνει τα παιχνίδια στην λεπτομέρεια και η προσθήκη του έμπειρου Πάολο Γκερέρο ίσως βοηθήσει αρκετά την επίθεση. Δεν ξεκινάει βασικός ο Περουβιανός φορ άρα τον ποντάρουμε να βρει το τελευταίο γκολ σε απόδοση έξι.

  • Συνεχίζουμε με το Αμβούργο, το οποίο είδε την πρωτοπόρο Ντάρμσταντ να χάνει το παιχνίδι στην εκπνοή του αγώνα από την Μπίλεφελντ. Με νίκη σήμερα κόντρα στην Καρλσρούη περνάει μπροστά και μπορεί να ονειρεύεται με μεγαλύτερη άνεση τις παλιές καλές εποχές στα μεγάλα σαλόνια. Καλύπτουμε το διπλό με το dnb.

  • Στην Πολωνία, η Λέγκια Βαρσοβίας υποδέχεται την Σταλ Μίελετς. Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετράνε πέντε μήνες αήττητοι. Επιλέγουμε τον άσο.

  • Στο Νησί, έχουμε ένα λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στη Φούλαμ και την Άρσεναλ. Γνωστά τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, οδηγούν την κούρσα και δύσκολα στραβοπατούν. Ίσως η κούραση της Ευρώπης και λίγο η καυτή έδρα να επηρεάσουν την κατάσταση. Θα πάμε με ένα σημείο που μας πλήρωσε την Πέμπτη, το δύο έως τέσσερα γκολ.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

  • Με το ίδιο σημείο θα πάω και στο παιχνίδι της Ζούλτε Βάρεγκεμ που αντιμετωπίζει τη Γάνδη. Ακόμα μία ομάδα που έπαιζε την Πέμπτη και ίσως η κούραση φέρει αδυναμίες πίσω. 

  • Στην Ελβετία, η Βασιλεία κυνηγάει ευρωπαϊκό εισιτήριο και σήμερα έχει την ευκαιρία να κερδίσει κάποια θέση αφού αντιμετωπίζει τη δεύτερη Σεν Γκάλεν. Δυνατές ομάδες και οι δύο, πιστεύω θα έχουμε γκολ και από τις δύο μεριές.

  • Μένουμε στην Ελβετία αλλά μία κατηγορία πιο χαμηλά, με τη Βιλ να ταξιδεύει στο Τουν για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Αν και πρωτοπόροι οι φιλοξενούμενοι δεν δίνονται φαβορί οπότε επιλέγουμε το goal/goal σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

  • Επιστρέφουμε στη Λατινική Αμερική και στο Μεξικό, όπου η Τολούκα φαίνεται να έχει ξεκινήσει αρκετά καλά και δίκαια βρίσκεται στην πεντάδα. Αντιμετωπίζει την ουραγό της κατηγορίας, τη Μαζατλάν. Δεν νομίζω πως έχουν ελπίδες οι φιλοξενούμενοι για αυτό ποντάρουμε στον άσο.

  • Κλείνουμε με παιχνίδι από τη Βολιβία, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα και μας έχει χαρίσει αρκετά γκολ μέχρι στιγμής. Με το παιχνίδι της Νασιονάλ Ποτόσι θα ασχοληθούμε αφού αντιμετωπίζει την αρκετά καλή Όλγουέιζ Ρέντι. Ακόμα ένα παιχνίδι που πιστεύω θα δούμε γκολ και θέαμα.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.50
14:30
Καρλσρούη - Αμβούργο
2 dnb
1.66
18:30
Λέγκια Βαρσοβίας - Σταλ Μίελετς
1
1.51
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.42
16:00
Φούλαμ - Άρσεναλ
2-4 γκολ
1.56
17:00
Ζούλτε Βάρεγκεμ - Γάνδη
2-4 γκολ
1.55
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.53
17:30
Βασιλεία - Σεν Γκάλεν
Goal/goal
1.53
17:30
Τουν - Βιλ
Goal/goal
1.55
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
20:00
Τολούκα - Μαζατλάν
1
1.50
21:00
Νασιονάλ Ποτόσι - Όλγουεϊζ Ρέντι
Goal/goal
1.50
BET: 35 units
Ειδικό
22:00
Ρασίνγκ Κλουμπ - Σαρμιέντο
Τελευταίο γκολ Γκερέρο
6.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις