Τετράδα επιλογών μέχρι το 1.93 στον Μπούκερ

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Με τέσσερα παιχνίδια ασχολήθηκε ο #Nash στη σημερινή στήλη με επιλογές για όλα τα γούστα μέχρι το 1.93.

Φίλες και φίλοι NBAers, καλησπέρα σας και πάλι.

Ημέρα Σαββάτου με μπόλικη δράση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Έχω επιλέξει τέσσερα μονά αποδεκτά από τέσσερις διαφορετικές αναμετρήσεις για τα σημερινά προγνωστικά NBA, και πάμε αμέσως να τα δούμε.

Προγνωστικά NBA: Σάρλοτ Χόρνετς – Γιούτα Τζαζ

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας οι Γιούτα Τζαζ παίζουν στην έδρα των Σάρλοτ Χόρνετς.

Από αυτό το ματς θα κρατήσουμε πάλι τον δυναμικό ρούκι σέντερ των φιλοξενούμενων, Γουόκερ Κέσλερ. Στηριζόμαστε στην πολύ αδύναμη γραμμή ψηλών των Χόρνετς που μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί και να επιβεβαιώσει ξανά το όριο των 2,5 κοψιμάτων. Μέσο όρο στη χρονιά έχει 2,4 ανά παιχνίδι, ενώ στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις μόλις μία φορά έμεινε στα δύο, με κορυφαία επίδοση τα εφτά κόντρα στους Θάντερ. 3+ κοψίματα λοιπόν η επιλογή από το Pamestoixima.gr.

Ορλάντο Μάτζικ – Μαϊάμι Χιτ

Πάμε και στο τοπικό ντέρμπι της Φλόριντα, με τους Ορλάντο Μάτζικ να υποδέχονται τους Μαϊάμι Χιτ. Μου προκαλεί εντύπωση εδώ το σετ αποδόσεων και το 1.80 που προσφέρεται πάνω-κάτω η νίκη των Χιτ. Έρχονται από πολύ δυνατό παιχνίδι και μεγάλη νίκη επί των Καβαλίερς και σίγουρα ο παράγοντας κούραση θα είναι ένα δεδομένο. Όπως δεδομένο είναι ότι είναι καλύτερη ομάδα από το Ορλάντο και έχουν στόχο να μπουν στην εξάδα που οδηγεί απευθείας στα πλέι οφ. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι σίγουρα δεν είναι κακή ομάδα με πολύ καλό νεανικό κορμό που παλεύει τα παιχνίδια του αλλά ο συνδυασμός εμπειρίας, κινήτρου αλλά και απόδοσης οδηγούν στο διπλό με -1,5 στη Fonbet.

Προγνωστικά NBA: Aτλάντα Χοκς – Μπόστον Σέλτικς

Ατλάντα Χοκς με Μπόστον Σέλτικς το επόμενο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε. Σε αυτή την αναμέτρηση οι επιθέσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι Χοκς διαθέτουν την 6η καλύτερη επίθεση της λίγκας με 117,2 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι «Κέλτες» είναι στην 4η θέση της λίστας με 117,6 πόντους.

Βατό το όριο των 234,5 πόντων.

Φοίνιξ Σανς – Σακραμέντο Κινγκς

Με δυτική ματσάρα κλείνει η βραδιά, με τους πολύ ανεβασμένους Σανς να υποδέχονται την ομάδα-έκπληξη του πρωταθλήματος, Σακραμέντο Κινγκς. Δεν θα σταθώ σε σημείο εδώ παρότι πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα το Φοίνιξ θα πάρει τη νίκη.

Θα βασιστώ στην φοβερή φόρμα του Ντέβιν Μπούκερ που είναι απλά απολαυστικός στα τελευταία παιχνίδια. Τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων με τουλάχιστον 35 πόντους, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και πλέον με την απουσία του Ντουράντ, το βάρος της επίθεσης έχει πέσει ξανά κατά κύριο λόγο πάνω του.

Φέτος στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στους Κινγκς έχει σκοράρει 32 και 44 πόντους.  Περιμένω ένα ματς με το σκορ να ξεφεύγει μιας και οι φιλοξενούμενοι στηρίζονται αποκλειστικά στην επίθεσή τους. 32+ πόντοι από τον Μπούκερ στην Betshop η επιλογή που κρατάμε.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
02:00
Σάρλοτ Χόρνετς - Γιούτα Τζαζ
Κέσλερ 3+ κοψίματα
1.80
BET: 20 units
Μονό
02:00
Ορλάντο Μάτζικ - Μαϊάμι Χιτ
2 (-1,5)
1.90
BET: 20 units
Μονό
02:30
Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
Over 234,5 πόντους
1.80
BET: 20 units
Μονό
04:00
Φοίνιξ Σανς - Σακραμέντο Κινγκς
Μπούκερ 32+ πόντους
1.93
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις