455 λεπτά είναι πάρα πολλά

455 λεπτά είναι πάρα πολλά

O #Psyradios αναλύει την αγωνιστική στη Γερμανία και δίνει τα προγνωστικά του με σημεία, γκολ και ειδικά που φτάνουν το 4.30.

Αν έχεις τύχη διάβαινε. Η Μπόχουμ βρήκε και τα έκανε, η Κολωνία δεν υπήρχε στο γήπεδο πλην του πρώτου δεκαλέπτου, και η πρώτη νίκη εκτός έδρας στη σεζόν είναι πλέον γεγονός, βάζοντας φωτιά στην ουρά. Κουβάς που πονά για τη στήλη, στο πρόγραμμα όμως και αυτές οι μέρες. Πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το σημερινό μενού στους πέντε αγώνες στο πρόγραμμα με προγνωστικά και επιλογές για όλα τα γούστα.

  • Στη Φρανκφούρτη η Άιντραχτ έχοντας ξεχάσει, πότε έχασε τελευταία φορά από τη Στουτγκάρδη, θέλει να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με το τρίποντο εξοικονομώντας δυνάμεις για τον επερχόμενο επαναληπτικό στη Νάπολι. Πιθανός ο άσος, θα προτιμήσω όμως τα γκολ της γηπεδούχου από νωρίς στο ματς. Πλήγμα ο τραυματισμός του Λίντστρομ, ευκαιρία όμως για το Μπορέ να ξεδιπλώσει το επιθετικό του ταλέντο.
  • Επαναληπτικό έχει και η Λειψία μεσοβδόμαδα, αλλά δεν μπορώ να βρω έστω και ένα τρόπο για το πως μπορεί να φύγει η Γκλάντμπαχ νικήτρια από το γήπεδο. Επαγγελματική νίκη βλέπω και εδώ με το αποτέλεσμα να παίζει στα όρια του over, αφού εκτός η Γκλάντμπαχ ούτε να σκοράρει δεν μπορεί.
  • Πολύ ψηλά το over στο Βερολίνο, δίνοντας στο σημείο αυτόματα value αξία. Η Χέρτα μπροστά στο κοινό της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, η Μάιντζ έρχεται φορμαρισμένη, αφού κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο, δεν θέλει πολύ για να γίνει ροντέο το ματς.
  • Η δουλειά έγινε μεσοβδόμαδα στο Champions League για τους Βαυαρούς της Μπάγερν, η επιστροφή στο πρωτάθλημα και η διατήρηση της πρώτης θέσης μέχρι τέλους της σεζόν είναι ο επόμενος στόχος. Την εξυπηρέτηση την έκανε στο ματς του πρώτου γύρου στους γείτονες της Άουγκσμπουρκ, οπότε πολλά με λίγα μυρίζομαι.
  • Ντέρμπι του Ρουρ νούμερο 100 στο Γκέσελκιρχεν, με τους γηπεδούχους πλέον να έχουν καλύψει τη διαφορά που τους χώριζε από τις υπόλοιπες ομάδες στα υπόγεια του βαθμολογικού πίνακα και να ψάχνουν άλλη μια νίκη ουσίας αλλά και πρεστίζ απέναντι στη κουρασμένη και ξενερωμένη από τον αποκλεισμό στο Champions League Ντόρτμουντ. Χωρίς τον Μπράντ οι φιλοξενούμενοι ρίχνουν πλέον όλο το βάρος τους στις εγχώριες υποχρεώσεις αλλά το τάιμινγκ του ντέρμπι δεν το λες και ιδανικό. Με δεδομένες τις αμυντικές διαθέσεις της Σάλκε, δύσκολα θα ανοίξει το ματς, δεν αποκλείω ούτε την έκπληξη, αλλά τα 455 λεπτά χωρίς γκολ σε ντέρμπι για τους γηπεδούχους θαρρώ ότι απόψε θα φτάσουν στο τέλος τους.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Δυάδα απόδοσης 2.89
16:30
Χέρτα - Μάιντζ
Goal/goal
1.70
19:30
Σάλκε - Μπορούσια Ντόρτμουντ
Goal/goal
1.70
Δυάδα απόδοσης 2.89
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη
Over 1 πρώτο ημίχρονο
1.70
16:30
Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουρκ
Over 1,5 πρώτο ημίχρονο
1.70
Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη
Γκολ Άιντραχτ και στα δύο ημίχρονα
2.55
Μονό
16:30
Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουρκ
Οver 1,5 και στα δύο ημίχρονα
2.30
Σκόρερ
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη
Γκολ Μπορέ
3.50
Δυάδα απόδοσης (4.30)
16:30
Λειψία - Γκλάντμπαχ
1 & under 4,5
2.00
16:30
Χέρτα - Μάιντζ
Goal/goal & over 2,5
2.15
Μονό
19:30
Σάλκε – Μπορούσια Ντόρτμουντ
Under 1,5 και στα δύο ημίχρονα
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις