«Ντέρμπι» μίσους και παραμονής με αξία

«Ντέρμπι» μίσους και παραμονής με αξία

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει στήλη προγνωστικών και στο μενού έχει ντέρμπι σε Ελλάδα αλλά και Γερμανία

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο ξεκινάει στο Koubanezos.gr και εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε τα προγνωστικά μας και να ξαναπάμε τον κόσμο ταμείο. Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές.

Προγνωστικά: Ντέρμπι παραμονής

  • Ξεκινάμε από τον αγώνα του Απόλλωνα Πατρών εναντίον του Ιωνικού. Ντέρμπι παραμονής, do or die για τις δύο ομάδες που η αλήθεια είναι πως βρίσκονται σε διαφορετικά μονοπάτια. Οι γηπεδούχοι έχουν καλό κλίμα, θα γεμίσουν το γήπεδο τους και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στα σημεία του αντιπάλου που υστερεί. Από την άλλη οι Νικαιώτες έχουν σοβαρά προβλήματα, υπήρξαν διοικητικές αλλαγές και το τεχνικό τιμ στέκεται με το ζόρι στον πάγκο της ομάδας. Πολλά προβλήματα και το ταξίδι στην Πελοπόννησο θα είναι αρκετά δύσκολο. Παρόλα αυτά υπάρχει η ποιότητα και ο εγωισμός μερικών μονάδων ώστε να κρατήσουν την ομάδα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι όπως παρουσιάζονται από τις αποδόσεις, επιλογή μας το διπλό +8,5 στο 1.72.

Προγνωστικά: Το μίσος και τα γκολ

  • Συνεχίζουμε με γαλλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Οσέρ με την Ρεν, σε μία συνάντηση δύο ομάδων με ευάλωτες άμυνες. Δεν πατάνε καλά οι φιλοξενούμενοι τελευταία, έχουν προβλήματα στην απόδοση τους και ο αποκλεισμός από το Europa League τους κόστισε στην ψυχολογία τους. Στην επικίνδυνη ζώνη οι γηπεδούχοι πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε μερικές νίκες για να αισθανθούν λίγη ασφάλεια. Το ματς κρύβει γκολ, επιλογή το αμφίτερμα στο 1.85.
  • Τέλος κλείνουμε με το ντέρμπι της Βεστφαλίας ανάμεσα σε Σάλκε και Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την σωτηρία τους, παίζουν κακό ποδόσφαιρο μέσα στη σεζόν με μερικές αναλαμπές ενώ κόντρα στους μεγάλους δεν έχουν βγάλει σφυγμό. Οι κίτρινοι από την άλλη ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση τους μετά την ήττα τους στο Λονδίνο ενώ παράλληλα θέλουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή. Το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι εννοείται και η ατμόσφαιρα αναμένεται καυτή. Περιμένουμε γκολ, το Over 2,5 στο 1.72 αγοράζεται.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Μονό
16:00
Απόλλων Πάτρας - Ιωνικός
2 (+8,5)
1.72
BET: 20 units
Μονό
18:00
Οσέρ - Ρεν
Goal/Goal
1.85
BET: 20 units
Μονό
19:30
Σάλκε - Ντόρτμουντ
Over 2,5
1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις