Είναι κάτι Σάββατα

Είναι κάτι Σάββατα

Προγνωστικά Ισπανίας: από τα Σάββατα που έχουν πολλές και καλές επιλογές με την γνωστή Ισπανική συνταγή στον δρόμο για το ταμείο. Γράφει ο #Eltoro

Γειά σας αγαπητοί αναγνώστες της στήλης και του site. Όπως βλέπω το πρόγραμμα είναι από αυτές της αγωνιστικές που ξεκινάς με καλές προοπτικές. Ελπίζω να μην μας τα κάνουν μαντάρα αστάθμητοί παράγοντες. Αλλά αρκετά με την εισαγωγή πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά Ισπανίας.

Προγνωστικά Ισπανίας: Μεγάλη διαφορά

Σάββατο νωρίς το μεσημέρι έχουμε το Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ να ανοίγει την ημέρα.  Τουλάχιστον ασυνήθιστη η ώρα που αγωνίζεται η Ρεάλ, λόγο της ρεβάνς κόντρα στην Λίβερπουλ. Έχει αγωνιστεί Κυριακή μεσημέρι, Σάββατο όμως τέτοια ώρα στην μνήμη και στο αρχείο μου την τελευταία 15ετία δεν θυμάμαι να έχω! Στα αγωνιστικά η Ρεάλ στο πρωτάθλημα παραπατάει με δύο σερί ισοπαλίες απέναντι σε Ατλέτικο και Μπέτις. Ντέρμπι μεν αλλά την απομάκρυναν πολύ από την κορυφή. Ανάσες ψάχνουν οι παίκτες γιατί εκτός από το πρωτάθλημα παίζει σε Ευρώπη και κύπελλο. Εκτός σίγουρα ο Αλάμπα, ενώ μάλλον δεν θα ρισκάρει ο Μπενζεμά που είχε ενοχλήσεις όπως επίσης Ντίαζ και Μεντί που είναι σε αποθεραπεία. Η Εσπανιόλ μετά τις δύο σερί νίκες ηττήθηκε από την Βαγιαδολίδ, 2-1. Οριακή ήττα ωστόσο είχε πάρει τις ανάσες, μα κυρίως τους βαθμούς που χρειαζόταν. Περίεργο ματς δεν το λες, η Εσπανιόλ παίζει για να κλειδώσει την παραμονή της, η Ρεάλ δεν πατάει καλά. Αλλά, προφανώς και θα ερχόταν ένα αλλά, τρίτη σερί γκέλα στο πρωτάθλημα δεν την παίρνει. Και με όλο το σεβασμό απέναντι στην Εσπανιόλ αλλά η δυναμική της δεν έχει καμία σχέση με τους τέσσερις τελευταίους αντιπάλους που αντιμετώπισε η Ρεάλ, Λίβερπουλ, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Μπέτις. Άσσος με over 1,5 γκολ, πολύ πιθανό να σκοράρει ο φορμαρισμένος Βινίσιους.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα και το Μπόνους!

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα κρίσιμο ματς θανάτου το Έλτσε – Βαγιαδολίδ. Στην Έλτσε μπορεί να πανηγύρισαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν αλλά ζητούν ακόμη πολλά για το θαύμα της παραμονής. Στην Βαγιαδολίδ με μόλις δύο βαθμούς πάνω από την κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού δεν μπορούν να νιώθουν άνετα. Σε μια έξυπνη κίνηση, κατά την γνώμη μου, από τον προπονητή των φιλοξενούμενων Μαρτίνεζ, έγιναν έμμεσα παράπονα για το πώς αγωνίζεται η αντίπαλος της, πολλά φάουλ και γκρίνια για την διαιτησία και απαιτήσεις για πέναλτι, ώστε να μην προκαταβάλει εντυπώσεις. Θα παίξει και αυτό την σημασία του. Ρισκάρω στο τίμιο goal/goal. Από το Θέλτα – Ράγιο Βαγιεκάνο θα ρισκάρω στο Χ, παρόλο που εντός είναι αξιόλογη θεωρώ ότι αρχίζει και χάνει την ρέντα της και η Ράγιο είναι υπόδειγμα ομάδας που παλεύει και δεν τα παρατάει. Με ρίσκο κλείνω από την Laliga στον  άσσο στην αναμέτρηση Βαλένθια – Οσασούνα. Με τον κίνδυνο του υποβιβασμού πιο ορατό από ποτέ, περιμένω να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Και η Οσασούνα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά έχει επίσης δύσκολο πρόγραμμα και την ρεβάνς κυπέλλου, οπότε δεν πιστεύω να ρισκάρει τραυματισμούς. Μπόνους από την Laliga2 η αναμέτρηση Αλαβές – Λούγκο . Ανεβασμένη η Αλαβές, προσπαθεί να κερδίσει την απευθείας άνοδο, καταπονημένη και ουραγός η Λούγκο. Θα στηρίξω τους γηπεδούχους με το νικήσουν και να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές.

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Καλή συνέχεια.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Μονό
15:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
1 & over 1,5
1.65
BET: 40 units
Μονό
17:15
Έλτσε - Βαγιαδολίδ
Goal/goal
1.90
BET: 20 units
Μονό
19:30
Αλαβές - Λούγκο
1 & οver 1,5
1.80
BET: 20 units
Μονό
19:30
Θέλτα - Ράγιο Βαγιεκάνο
Χ
3.10
BET: 10 units
Μονό
22:00
Βαλένθια - Οσασούνα
1
2.10
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 4,45
15:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
1 & over 2,5
1.81
19:30
Αλαβές - Λούγκο
1 & over 2,5
2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις