ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Τα αναμενόμενα ξεπερνούν τον διπλασιασμό

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Τα αναμενόμενα ξεπερνούν τον διπλασιασμό

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Τα αναμενόμενα ξεπερνούν τον διπλασιασμό

προγνωστικά

Ο #Bats επανέρχεται με έξι προτάσεις από επτά αγώνες και στοχεύει αποκλειστικά σε αποδόσεις άνω του 2.00 για αυτό το Σάββατο.

Μετά από μια σειρά ατυχών αποτελεσμάτων, δεν πτοούμαστε με πέντε μονά και μία δυάδα να προκύπτουν από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ

Το παραδοσιακό ματς των 12:30 (14:30 ώρα Ελλάδος) επιστρέφει για να ανοίξει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Premier League. Σε αυτό η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Λίβερπουλ, ματς που για αμφότερες αποτελεί το 26ο της σεζόν στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μία ανάσα από ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκαν γκολ και ηττήθηκαν με 3-2 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς». Ατυχής εξέλιξη, αν και δεν μπορεί να νιώθει παραπονεμένη η ομάδα του Ο’ Νιλ με βάση την εικόνα της, αλλά και τα τρία πέναλτι που έκανε και δε δόθηκαν.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ εννοείται πως ακόμα πανηγυρίζει την επική και ιστορική νίκη με 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια νίκη που είναι ικανή να αλλάξει το κλίμα στους «κόκκινους» σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ανατρέψουν αυτή τη δύσκολη κατάσταση που διανύουν φέτος. Το παράδοξο είναι πως δεν πρόκειται καν για την ευρύτερη νίκη της χρονιάς, αφού την πρώτη θέση καταλαμβάνει το 9-0 του πρώτου γύρου απέναντι στην αποψινή τους αντίπαλο. Βέβαια, τα εκτός έδρας εξακολουθούν να αποτελούν «αγκάθι» για την ομάδα του Κλοπ.

Μετά από πέντε συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος που κράτησε το μηδέν, ίσως ήρθε η ώρα η Λίβερπουλ να δεχτεί γκολ από την φορμαρισμένη και ανεβασμένη Μπόρνμουθ. Από την άλλη, θα κοιτάξει να χτίσει πάνω στην ψυχολογία που απέκτησε με το 7-0 της προηγούμενης Κυριακής και να πάρει μια επιβλητική νίκη. Ανοιχτό ματς με πολλά γκολ περιμένουμε, και το 2.18 της Betshop για το goal/goal & over 2,5 αποτελεί εξαιρετική απόδοση.

Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ

Από γκέλα σε γκέλα πηγαίνει η Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο εκτός έδρας ματς με την Μπέτις. Το 0-0 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» αποτέλεσε την τρίτη συνεχόμενη γκέλα της «βασίλισσας», η οποία μάλιστα έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα. Το -9 από την Μπαρτσελόνα την έχει φέρει σε δυσμενή θέση όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς η τρίτη Ατλέτικο βρίσκεται πιο κοντά από πλευράς βαθμών.

Το ματς με την Εσπανιόλ αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες και στις θετικές εμφανίσεις. Οι Καταλανοί διαθέτουν μια από τις χειρότερες άμυνες της La Liga, ενώ ακόμα κι η απουσία του Μπενζεμά δύσκολα θα είναι αρκετή για να τους κρατήσει όρθιους στο «Μπερναμπέου». Ξεσπούν οι «μερένχες» και το να σκοράρουν πάνω από δύο τέρματα αποτελεί μια καλή επιλογή, με απόδοση 2.25 στη Fonbet.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγκάρδη

Με τον κίνδυνο να μείνει πίσω στο κυνήγι της τετράδας ορατό, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Στουτγκάρδη. Οι «αετοί» ανέτρεψαν το ματς στη «Φολκσβάγκεν Αρένα» κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα και βολεύτηκαν με την ισοπαλία. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη γκέλα της ομάδας του Γκλάσνερ και τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς. Πλέον, βρίσκεται στην έκτη θέση και στο -3 από την τέταρτη Λειψία και την πέμπτη Φράιμπουργκ. Από την άλλη, η Μάιντζ καραδοκεί καθώς έχει μειώσει τη διαφορά από την ομάδα της Φρανκφούρτης στους τέσσερις βαθμούς.

Αν η Άιντραχτ χρειάζεται τη νίκη, η Στουτγκάρδη… «καίγεται» για αυτήν. Η αναμενόμενη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν η τέταρτη των τελευταίων πέντε αγώνων και τη διατήρησε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πλέον, στις τελευταίες τέσσερις θέσεις της Bundesliga γίνεται χαμός, καθώς η Χόφενχαϊμ, η Σάλκε κι η Μπόχουμ έχουν 19 βαθμούς, όσους κι η Στουτγκάρδη που προηγείται λόγω διαφοράς τερμάτων. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψουν οι Σουηβοί στα θετικά αποτελέσματα ώστε να ξεμπλέξουν σιγά-σιγά από αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία.

Δεν πιστεύουμε ότι εδώ μπορεί να γίνει η αρχή, καθώς η φετινή τους εκτός έδρας παρουσία είναι αποκαρδιωτική. Μετά από έντεκα ματς μακριά από το γήπεδό της, η Στουτγκάρδη είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη. Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ο άσος βρίσκεται στις τάξεις του 1.80, καθώς ακόμη κι αν η Άιντραχτ δε βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι», ποιοτικά βρίσκεται τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο πάνω. Συνδυάζοντας τη νίκη των γηπεδούχων με το over 1,5 (που επιβεβαιώνεται σχεδόν πάντα στη Φρανκφούρτη) προκύπτει το ελκυστικό 2.23 στην Betshop.

Προγνωστικά: Τελειώνουν τη δουλειά πριν το Champions League

Την ίδια ώρα, η Λειψία υποδέχεται στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα» την Γκλάντμπαχ. Οι «ταύροι» επιδιώκουν την επιστροφή στις νίκες αφενός για να μη χάσουν την τέταρτη θέση κι αφετέρου για να μη μείνουν μακριά από την κορυφή. Η ασταθής και προβληματική ομάδα του Φάρκε δε μοιάζει ικανή να τους προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση, ειδικά στην πανίσχυρη έδρα τους. Μια νίκη θα έδινε και σημαντική ψυχολογία ενόψει του σπουδαίου αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League. Πάμε με τον άσο σε απόδοση 1.44.

Στην Ιταλία η Νάπολι αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Μέχρι πρότινος ήταν αήττητη σε αυτό το γήπεδο, όμως αυτό έπαψε να ισχύει όταν έχασε με 1-0 στην προηγούμενη αγωνιστική από τη Λάτσιο. Μικρό το κακό βαθμολογικά, καθώς η διαφορά από τη δεύτερη θέση είναι στους 15 βαθμούς. Ωστόσο, ο Σπαλέτι σίγουρα δε θέλει να δει την ομάδα του να επαναπαύεται, ειδικά με το ματς με την Άιντραχτ για το Champions League. Αποκτούν λοιπόν κίνητρο οι «παρτενοπέι» και επιστρέφουν στα τρίποντα με αντίπαλο την ντεφορμέ Αταλάντα. Κι εδώ άσος στο 1.65, με την συνολική απόδοση της δυάδας μας να φτάνει το 2.42 στην Betshop.

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι

Η ημέρα κλείνει στην Premier League με την αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σέλχαρστ Παρκ». Η ομάδα του Γκουαρδιόλα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μη χάσει έδαφος στη μάχη του τίτλου, καθώς η Άρσεναλ ήδη βρίσκεται στο +5. Παράλληλα, στην άκρη του μυαλού τους οι παίκτες της Σίτι έχουν και το παιχνίδι με τη Λειψία που ακολουθεί, καθώς το Champions League αποτελεί βασικό στόχο της φετινής σεζόν. Μόνο εύκολη δεν πρόκειται να είναι η αποστολή της, ακόμα κι αν η Πάλας δεν έχει κερδίσει στα τελευταία δέκα ματς.

Οι «αετοί» βρίσκονται στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που δείχνει ότι ακόμα βρίσκονται πολύ μακριά από την ασφάλεια. Για πρώτη φορά ο Βιεϊρά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα να αλλάζει αρκετά τα δεδομένα. Πάντως, οι Λονδρέζοι μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες στην έδρα τους, όλες απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Μπράιτον, Λίβερπουλ). Συνηθίζει να ζορίζει τους «πολίτες» τα τελευταία χρόνια, όπως φάνηκε και στο ματς του πρώτου γύρου. Έτσι κι αλλιώς η ομάδα του Μάντσεστερ δέχεται εύκολα γκολ εκτός έδρας, οπότε υπάρχει αξία στο 2.10 του Pamestoixima.gr για το αμφίτερμα.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Βαλένθια – Οσασούνα

Τα προγνωστικά μας κλείνουν με τη βραδινή αναμέτρηση της La Liga μεταξύ Βαλένθια και Οσασούνα. Προτελευταίοι παρέμειναν οι γηπεδούχοι μετά την αναμενόμενη ήττα τους στο «Καμπ Νου» από την Μπαρτσελόνα. Το πάλεψαν και μετά την κόκκινη του Αραούχο στο 59’ είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά εν τέλει δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το 1-0 που είχε διαμορφωθεί από το 15’. Ούτε η Οσασούνα κατόρθωσε να νικήσει την προηγούμενη αγωνιστική, αφού έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Θέλτα. Ήταν καλύτερη, αλλά απέτυχε και πάλι να φτάσει τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην 8η θέση.

Η απομάκρυνση του Γκατούζο δεν έχει φέρει άμεσα αποτελέσματα στη Βαλένθια. Σε τρία ματς με τον Μπαράχα στον πάγκο έχει μία νίκη και δύο ήττες, όλα με σκορ 1-0. Από την άλλη οι Βάσκοι κάνουν πολύ καλή σεζόν και διεκδικούν μια θέση στην Ευρώπη του χρόνου και δεν υπολογίζουν έδρες. Μακριά από το γήπεδό τους είναι αήττητοι στα τελευταία οκτώ ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, κι έχουν μόλις μία ήττα στα τελευταία έντεκα. Αδικαιολόγητα χρίζονται ως αουτσάιντερ από τους μπουκ. Συνδυαστικά με το under 3,5 (που έχει επιβεβαιωθεί σε 23 από τα 24 ματς των φιλοξενούμενων φέτος στο πρωτάθλημα), το Χ2 φτάνει το 2.08 στη Fonbet και θα μπει στις επιλογές μας.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
14:30
Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ
Goal/goal & over 2,5
2.18
BET: 15 units
Μονό
15:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
Ρεάλ Μαδρίτης over 2,5
2.25
BET: 15 units
Combo
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη
1 & over 1,5
2.23
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.42
16:30
Λειψία - Γκλάντμπαχ
1
1.44
18:30
Νάπολι - Αταλάντα
1
1.68
BET: 15 units
Μονό
19:30
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal
2.10
BET: 15 units
Combo
22:00
Βαλένθια - Οσασούνα
Χ2 & under 3,5
2.08
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις