Super League: ΑΕΚ-Ολυμπιακός με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στο νέο Pamestoixima.gr!

Super League: ΑΕΚ-Ολυμπιακός με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στο νέο Pamestoixima.gr!

Το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός της τελευταίας αγωνιστικής της Super League σε περιμένει στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώνεται, οι θέσεις των ομάδων θα οριστικοποιηθούν και στο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής (12/03, 19:00) ξεχωρίζει το σπουδαίο ματς μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Επτά ματς διεξάγονται την ίδια ώρα, με την «Ένωση» να θέλει όσο τίποτα τη νίκη, για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ενόψει των playoffs.

Στο νέο Pamestoixima.gr το παιχνίδι είναι στα χέρια σου! Ορίζεις τις αγαπημένες σου διοργανώσεις για να έχεις προσωποποιημένο περιεχόμενο και να μην χάνεις κανένα μεγάλο παιχνίδι!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα στο νέο Pamestoixima.gr

Με το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Ατρόμητο να τη βρίσκει νικήτρια (0-1), η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας (59β.), αφήνοντας πίσω τον Παναθηναϊκό (58β.).

Η 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League τη βρίσκει αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό και στην “OPAP Arena” θέλει να κρατήσει το αήττητο και να πανηγυρίσει ξανά μαζί με τον κόσμο της ένα καλό αποτέλεσμα. Το στόχο της πρωτιάς έχει και το «τριφύλλι», που την ίδια στιγμή θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός (53β.) θα επιδιώξει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», αφού «παλεύει» για την 3η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ (51β.), ο οποίος θα αναμετρηθεί με το Βόλο εκτός έδρας.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, Βόλος-ΠΑΟΚ, αλλά και όλα τα ματς της Super League στο νέο Pamestoixima.gr με Ενισχυμένη Απόδοση** στο Τελικό Αποτέλεσμα.

Weekly Pass Extreme και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση καθημερινά!

Η νέα εποχή του Pamestoixima.gr ξεκίνησε και έφερε μαζί της το ανανεωμένο Weekly Pass Extreme, για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τη δράση και την εξέλιξη όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων του κόσμου!

Το αναβαθμισμένο Weekly Pass Extreme είναι ένα σούπερ πρόγραμμα ανταμοιβής* για όλους, μέσα από το οποίο μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα* και να διασκεδάζεις όποτε το επιθυμείς!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις