ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Όσκαρς 2023 - Στοίχημα: Αποδόσεις*, φαβορί και ρεκόρ στο Pamestoixima.gr!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Όσκαρς 2023 - Στοίχημα: Αποδόσεις*, φαβορί και ρεκόρ στο Pamestoixima.gr!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Όσκαρς 2023 – Στοίχημα: Αποδόσεις*, φαβορί και ρεκόρ στο Pamestoixima.gr!

Όσκαρς 2023 - Στοίχημα: Αποδόσεις*, φαβορί και ρεκόρ στο Pamestoixima.gr!

Ο λαμπερός κόσμος των Όσκαρς 2023 σε περιμένει στην ανανεωμένη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr με τις πιο δυνατές αποδόσεις*!

Ήρθε η στιγμή του χρόνου που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Χόλιγουντ και στο “Dolby Theater” του Λος Άντζελες. Εκεί, όπου θα πραγματοποιηθεί η 95η Απονομή Βραβείων Ακαδημίας Κινηματογράφου, κοινώς, των Όσκαρς (Ξημερώματα Δευτέρας 13/03, 02:00).

Οι υποψήφιοι πολλοί, αλλά πάντα υπάρχουν εκείνοι που ξεχωρίζουν ως «φαβορί», αλλά κι εκείνοι που αναμένεται να γράψουν ιστορία, εφόσον πάρουν στα χέρια τους το χρυσό αγαλματίδιο.

Τα Όσκαρς 2023 στο νέο Pamestoixima.gr με δυνατές αποδόσεις*

Η πλατφόρμα του Pamestoixima.gr αναβαθμίστηκε για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στοιχήματος και σε αυτή δεν ξεχωρίζουν μόνο οι αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και οι ψυχαγωγικές.

Και τα Όσκαρς 2023 σε περιμένουν, για να κάνεις τις προβλέψεις σου και να επιλέξεις τα δικά σου φαβορί. Οι κατηγορίες στις οποίες αναμένεται να γίνει… πανικός και μονοπωλούν κάθε φορά το ενδιαφέρον, είναι αυτές του Α’ Ανδρικού Ρόλου, του Α’ Γυναικείου Ρόλου, της Καλύτερης Ταινίας, της Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής και της Καλύτερης Σκηνοθεσίας.

Τα Όσκαρς 2023 με 22 αγορές και δυνατές αποδόσεις* στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr

Έξι υποψηφιότητες έτοιμες να κάνουν ρεκόρ!

Φυσικά, υπάρχουν και πρόσωπα που είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αφού με τη βράβευσή τους, θα γράψουν ιστορία στο λαμπερό θεσμό.

Αυτό μπορεί να κάνει ο 27χρονος Πολ Μέσκαλ, εφόσον κερδίσει το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου και γίνει ο νεότερος που το καταφέρνει αυτό. Ο προηγούμενος που το κατάφερε αυτό ήταν ο 29χρονος τότε Έιντριεν Μπρόντι, που πήρε το αγαλματίδιο το 2003 για την ερμηνεία του στο “The Pianist”. Βέβαια, ο ανταγωνισμός στην κατηγορία για τον πρωταγωνιστή του “Aftersun” είναι μεγάλος, αφού υποψήφιοι είναι κι οι Μπιλ Νάιτι, Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Φρέισερ και Όστιν Μπάτλερ.

Σχετικά με τα γυναικεία βραβεία, μεγάλο ενδιαφέρον έχει τόσο ο Α’ Γυναικείος Ρόλος, όσο και ο Β’ Γυναικείος Ρόλος. Στην πρώτη περίπτωση, αν η Μισέλ Γιο (Everything Everywhere All At Once) βραβευτεί, θα γίνει η πρώτη Ασιάτισσα, αλλά και Μαλαισιανή, που κερδίζει Όσκαρ. Όσον αφορά τη δεύτερη κατηγορία, η Άντζελα Μπάσετ έγινε ήδη η πρώτη υποψήφια ηθοποιός για ταινία της Marvel (Black Panther: Wakanda Forever) και φαντάζει ως ακλόνητο φαβορί για να γράψει ιστορία, παίρνοντας στα χέρια της το αγαλματίδιο.

Σχετικά με το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, το “Everything Everywhere All At Once” μοιάζει να μην έχει αντίπαλο απέναντι σε εννέα ταινίες. Ήδη σάρωσε στα SAG Awards, στα Bafta και στις Χρυσές Σφαίρες, που είναι ο προάγγελος των Όσκαρς.

Όσον αφορά την Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική, όλα δείχνουν πως ξεχωρίζει ο συνθέτης Τζον Ουίλιαμς (The Fabelmans), ο οποίος θα μπορούσε να γίνει ο μεγαλύτερης ηλικίας βραβευμένος (91 ετών), μετά τους Τζέιμς Άιβορι (σκηνοθέτης) και Αν Ροθ (ενδυματολόγος), που ήταν 89 ετών.

Τέλος, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, στα 76 του χρόνια, είναι υποψήφιος για 11η φορά στην κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας (The Fabelmans) στα Όσκαρς και αν νικήσει, θα είναι ο μεγαλύτερης ηλικίας σκηνοθέτης που το καταφέρνει αυτό.

Weekly Pass Extreme και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση καθημερινά!

Η νέα εποχή του Pamestoixima.gr ξεκίνησε και έφερε μαζί της το ανανεωμένο Weekly Pass Extreme, για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τη δράση και την εξέλιξη όλων των διοργανώσεων του κόσμου!

Το αναβαθμισμένο Weekly Pass Extreme είναι ένα σούπερ πρόγραμμα ανταμοιβής* για όλους, μέσα από το οποίο μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα* και να διασκεδάζεις όποτε το επιθυμείς!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά και ψυχαγωγικά γεγονότα!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις