Must win και γκολ σε τρεις κατηγορίες

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας με επιλογές σε σημεία και γκολ, με το κίνητρο οδηγό στις επιλογές μας. Γράφει ο #JimTsilo.

Μετά από μια βδομάδα ακριβώς, επιστρέψω στα λημέρια μου με τα προγνωστικά Αγγλίας. Δε μου άρεσε το πως χάθηκαν δύο σημεία το περασμένο Σάββατο, γι’ αυτό το λόγο ελπίζω να επανορθώσω σήμερα σε μια πλήρη αγωνιστική με πολλές επιλογές. Σημεία με βάση το κίνητρο και καλοπληρωμένα γκολ στο μενού για σήμερα. Πάμε στο ψητό.

Προγνωστικά Αγγλίας: Δεν συμβαδίζουν οι αποδόσεις

Εκκίνηση από την Τσάμπιονσιπ και το παιχνίδι Μπέρμιγχαμ – Ρόδεραμ. Ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, με απόσταση πάντως από τη τελευταία τριάδα. Αντίθετη φόρμα στα πρόσφατα παιχνίδια, με τη Μπέρμιγχαμ να συνεχίζει να απογοητεύει, έχοντας συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Η Ρόδεραμ τρέχει μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων με δύο νίκες. Στα μάτια μου οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα, με τρομερές βέβαια μεταπτώσεις στην απόδοσή τους. Εάν η Ρόδεραμ παρουσιάσει το πρόσφατο πρόσωπο της δε πιστεύω πως θα ηττηθεί στο Μπέρμιγχαμ. Αστείος στα μάτια μου ο φαβοριτισμός στον άσο, με καλύπτει η κόντρα σε combo με γκολ.

Φαβορί με κίνητρο

Μια κατηγορία χαμηλότερα η Όξφορντ φιλοξενεί την Ντέρμπι. Οκτώ ήττες στα τελευταία εννέα για την Όξφορντ, που μοιραία δείχνει να μπλέκει στη συζήτηση για υποβιβασμό. Ο Καρλ Ρόμπινσον απολύθηκε, αλλά η κατάσταση δε διορθώθηκε. Η Ντέρμπι κάνει μια κοιλιά, αλλά βρίσκεται ακόμη σε θέση υπεροχής για την εξάδα. Βέβαια τέτοια παιχνίδια οφείλει να τα καθαρίσει για να μην έχει μπλεξίματα. Δίκαιες οι τιμές στο διπλό, δε βλέπω το τρόπο να μην κερδίσει αυτήν την Όξφορντ η Ντέρμπι και θα πάρει το ποντάρισμα μου.

Στην ίδια κατηγορία η Πιτέρμπορο φιλοξενεί την Τσέλτεναμ. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι πιέζουν για μια θέση στα πλέι οφ, πράγμα φυσικά δύσκολο, αλλά αγωνιστικά δείχνουν πως μπορούν. Η Τσέλτεναμ έχει μια απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη,  αφού δεν έχασε στα τελευταία δύο παιχνίδια της. Με τις καλές ομάδες της κατηγορίας η Τσέλτεναμ δεν έχει καταφέρει κάτι και η Πιτέρμπορο είναι μια από αυτές και ειδικά όταν αγωνίζεται εντός. Υπάρχει διαφορά δυναμικής και κινήτρου πλέον, λογικά χαμηλά ο άσος, αλλά για να μπει σε δυάδα μου κάνει.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Δεν χαρίζεται η Νορθάμπτον

Κατεβαίνουμε ακόμη μια κατηγορία για το παιχνίδι Χάρτπουλ – Νορθάμπτον. Η Χάρτπουλ έχει κατρακυλήσει βαθμολογικά, με την ζώνη του υποβιβασμού να απέχει τρεις βαθμούς. Αγωνιστικά δεν πείθει, δεν μπορεί να νικήσει, ακόμη και ομάδες που πρακτικά θα έπρεπε να νικήσει για την επιβίωσή της. Η Νορθάμπτον βρίσκεται στην 4η θέση, ακόμη μια χρονιά ψάχνει τη πολυπόθητη άνοδο, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν είναι στα καλύτερά της. Βαθμολογικά μπορεί να κυνηγήσει ακόμη και τις θέσεις που δίνουν απευθείας άνοδο και φυσικά αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Must win παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, πραγματικά δε βρίσκω το τρόπο να μη νικήσει μια τόσο κακή Χάρτπουλ σήμερα. Θα την εμπιστευτώ στο διπλασιασμό.

Την ίδια ώρα η Ντονκάστερ υποδέχεται την Γουίμπλεντον. Από τις καλύτερες ομάδες στη παραγωγή φάσεων η Ντονκάστερ, της λείπει το εύκολο γκολ και η απόδοσή της μοιραία έχει σκαμπανεβάσμστα. Η Γουίμπλεντον συνεχίζει να είναι ασταθέστατη, δεν κυνηγάει φυσικά κάτι στην υπόλοιπη σεζόν, παρά μόνο να βελτιώσει τη θέση της και τις εμφανίσεις της. Και οι δύο έχουν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, δε θα μου κάνει εντύπωση να κυνηγήσουν με μανία θετικό αποτέλεσμα. Ασταθείς έκαστες αμυντικά, φάσεις δημιουργούν με ευκολία, πιστεύω το αμφίτερμα έχει ιδιαίτερη αξία σε αυτές τις τιμές.

Combo
17:00
Μπέρμιγχαμ - Ρόδεραμ
Χ2 & under3,5
2.20
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3,15
17:00
Όξφορντ - Ντέρμπι
2
2.02
17:00
Πιτέρμπορο - Τσέλτεναμ
1
1.56
BET: 20 units
Μονό
17:00
Χάρτπουλ - Νορθάμπτον
2
1.98
BET: 25 units
Μονό
17:00
Ντόνκαστερ - Γουίμπλεντον
Goal/goal
2.02
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις