ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός με Stoiximan Master

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός με Stoiximan Master

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΑΕΚ – Ολυμπιακός με Stoiximan Master

ΑΕΚ - Ολυμπιακός με Stoiximan Master

Ντέρμπι - ορόσημο για ΑΕΚ και Ολυμπιακό, νίκες με το… αυτί στη Νέα Φιλαδέλφεια για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ! Ανάλυση και προγνωστικά.

Η τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Super League περιλαμβάνει το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κρίθηκε εν τέλει στο χορτάρι, με τον Τσούμπερ να σκοράρει στο 31′ το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Τρίποντο που έφερε την ομάδα του Αλμέιδα στην κορυφή και στο +1 από τον δεύτερο πλέον Παναθηναϊκό. Στο -6 ακολουθεί ο Ολυμπιακός και στο -8 ο ΠΑΟΚ. Επομένως το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» είναι κομβικής σημασίας για την ΑΕΚ. Και για να διατηρήσει το -ισχνό έστω- προβάδισμα της ενόψει playoffs και για να κρατήσει ακόμη πιο μακριά τον Ολυμπιακό.

Στον αντίποδα, οι Πειραιώτες ξέρουν πως δεν έχουν περιθώριο για απώλειες. Και παίζουν ένα από τα πλέον καθοριστικά χαρτιά τους για τον τίτλο. Με τρίποντο ξαναμπαίνουν πολύ γερά στο κόλπο. Σε περίπτωση ήττας πολύ δύσκολα μπορούν να ελπίζουν σε ανατροπή, η ισοπαλία παραπέμπει τις εξελίξεις στα playoffs.

Μετά τη σωρεία χαμένων ευκαιριών στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Μίτσελ ξέσπασε επιθετικά στον Λεβαδειακό και επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-0. Τρεις ασίστ στα ισάριθμα πρώτα γκολ μοίρασε ο Φορτούνης, από δύο τέρματα πέτυχαν Μπιελ και Κανός. Μπακαμπού και Χουάνγκ τα άλλα δύο.

H AEK πείθει περισσότερο με τη συνολική της παρουσία. Είναι πιο σταθερή, με ξεκάθαρους ρόλους στο χορτάρι και βρίσκει τρόπο να αντεπεξέρχεται στις απουσίες. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μονάδες με πολύ ταλέντο, στηρίζεται στις ατομικές εμπνεύσεις, ωστόσο δεν είναι το ίδιο συνεπής με την απόδοση του στο χορτάρι.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ & Ολυμπιακός Over 3,5 κάρτες σε απόδοση 6.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι, ο Ατρόμητο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το πάλεψε η ομάδα του Κόουλμαν απέναντι στην ΑΕΚ, δεν βρήκε τρόπο ωστόσο να υπερκεράσει το χάντικαπ ποιότητας κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Είχε τις στιγμές του στο ματς ο Ατρόμητος, λάθεψε ωστόσο στις τελικές του αποφάσεις και δεν κατάφερε να βρει γκολ ισοφάρισης. Διαδικαστική η παρουσία του στα playouts, τουλάχιστον βαθμολογικά. Κριτήριο όμως αυτά τα ματς κυρίως για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Παναιτωλικό. Με 75% κατοχή μπάλας και 26 τελικές, το τελικό 2-0 με τα γκολ των Μαντσίνι και Παλάσιος, μοιάζει φτωχό ως σκορ. Σε καλή κατάσταση οι «πράσινοι» ξεπέρασαν την αγωνιστική τους κοιλιά και μετρούν τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, συν το 0-0 στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς καλείται πλέον να βρει και την πνευματική δύναμη που απαιτεί ο ρόλος του κυνηγού, έστω και το χάντικαπ του -1 από την κορυφή μπορεί να ανατραπεί μέσα σε μια αγωνιστική.

Ο Ατρόμητος δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, παρά μόνο το όνομα του αντιπάλου που σίγουρα ιντριγκάρει. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε τρίποντο προκειμένου στη χειρότερη να μπει με το μίνιμουμ της διαφοράς από την ΑΕΚ στα playoffs. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & να σκοράρει ο Μαντσίνι στο 4.20 της Stoiximan.

Στο Πανθεσσαλικό ολοκληρώνουν τις προσπάθειες τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Βόλος και ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη κάνει την υπέρβαση τους, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα playoffs.

Εκεί όπου θα έχουν τον ρόλο του… μπαμπούλα, αφού κανείς εκ των διεκδικητών του τίτλου δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει βαθμούς απέναντι τους. Ο Βόλος φτάνει στο ματς με τον «Δικέφαλο» από σπουδαία νίκη στους Ζωσιμάδες, με τον Τάχατο να σκοράρει στο 83′ το νικητήριο τέρμα -και μοναδικό της αναμέτρησης- απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 20 ματς αήττητος εντός συνόρων, με το εντυπωσιακό 5-1 επί της Λαμίας στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Σφράγισε ουσιαστικά την παρουσία του στον τελικό, εκεί όπου εκτός απροόπτου θα βρει την ΑΕΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει τέσσερις κατακτήσεις Κυπέλλου και πέντε συνολικά τελικούς την τελευταία εξαετία.

Σαρωτικός ήταν ο «Δικέφαλος» και στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, στο 6-0 επί του Ιωνικού. Ήδη στο μισάωρο το σκορ ήταν στο 4-0, σε ένα ματς που δεν χωρά αναλύσεις. Στο -8 από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ θέλει τρίποντο στη Μαγνησία προκειμένου να παίξει τα ρέστα του στα playoffs.

Ο Βόλος θα παίξει δίχως καμία πίεση. Όμως στα ματς με τους «μεγάλους» φέτος δεν έχει καταφέρει να σταθεί ανταγωνιστικός. Ο ΠΑΟΚ είναι σε φόρμα, έχει το μομέντουμ αλλά μεγάλη διαφορά ποιότητας από τους γηπεδούχους.

Το συνδυαστικό στοίχημα ΠΑΟΚ χάντικαπ -1 & να σκοράρει ο Νάρεϊ σε απόδοση 4.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις