Κυριακή γεμάτη δράση στη Novileague All Star

Κυριακή γεμάτη δράση στη Novileague All Star

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται ανανεωμένος και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

All Star έπαθλα* στη νέα NoviLeague

Την Κυριακή ξεκινάει και ολοκληρώνεται η ενδέκατη στροφή του νέου μεγάλου διαγωνισμού της Novibet, Novileague All Star, με πλούσια δώρα* και μεγάλο έπαθλο 10.000€*! Τα μέλη καλούνται να απαντήσουν-προβλέψουν σήμερα σε επιλεγμένους αγώνες του ποδοσφαιρικού προγράμματος.

Το μεγαλύτερο μέρος της πίτας ανήκει στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Σαφώς, τα περισσότερα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα είναι καθοριστικό με φόντο την κούρσα του τίτλου.

Επίσης, ξεχωρίζουν οι δοκιμασίες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στις έδρες των Ατρόμητου και Βόλου αλλά και οι σημαντικές αναμετρήσεις για Ιωνικό, Λεβαδειακό και Λαμία για τη μάχη της παραμονής.

Στο εξωτερικό, στην Premier League η Άρσεναλ καλείται να συνεχίσει με νίκες περνώντας και από την έδρα της Φούλαμ στο γειτονικό ντέρμπι του Λονδίνου. Στη Serie A, η Ρόμα θέλει να αποφύγει την παγίδα που της ετοιμάζει στο «Ολίμπικο» η Σασουόλο, ενώ στη La Liga η Μπαρτσελόνα έχει ζόρικη αποστολή στο «Σαν Μαμές» απέναντι στη Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι δέκα ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague All Star στην 11η αγωνιστική είναι οι εξής:

  1. Φούλαμ – Άρσεναλ: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;

  2. ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα;

  3. Άρης – Πας Γιάννινα: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;

  4. Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Το παιχνίδι θα έρθει over ή under;

  5. Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;

  6. Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;

  7. Παναιτωλικός – Λαμία: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;

  8. Βόλος – ΠΑΟΚ: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;

  9. Ρόμα – Σασουόλο: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;

  10. Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα;

Novileague All Star με 100.000€ εγγυημένο μεγάλο έπαθλο*

Σε κάθε αγωνιστική, όσοι κάνουν το «10 στα 10» στις ερωτήσεις θα κερδίζουν 10.000€* (το ποσό θα μοιράζεται ισόποσα σε περίπτωση δύο και παραπάνω νικητών). Στα μέλη του διαγωνισμού με 9 σωστές απαντήσεις θα δίνεται Free Bet*, ενώ σε εκείνους με 8 θα μοιράζονται 10 Free Spins*.

Το μεγάλο δώρο* ανέρχεται στις 100.000€, εγγυημένα! Το ποσό θα δοθεί στον παίκτη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους σωστών απαντήσεων στο τέλος του διαγωνισμού. Να σημειωθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς αν ισοβαθμίσουν στην πρώτη θέση παραπάνω από δύο νικητές.

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις