ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Χαρίζουν «χρήμα» τα φαβορί έως 5.45

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Χαρίζουν «χρήμα» τα φαβορί έως 5.45

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Χαρίζουν «χρήμα» τα φαβορί έως 5.45

Νιούκαστλ - Λίβερπουλ προγνωστικά

Με προγνωστικά που δεν θ' αφήσουν κανένα ασυγκίνητο ο #TheMagician προσπαθεί να χτυπήσει και πάλι την πόρτα του ταμείου.

Καλημέρα σας. Πέρασε η βασική δυάδα της Πέμπτης και κλείσαμε με καλό κέρδος την ημέρα. Σήμερα Σάββατο θα επικεντρωθούμε σε παιχνίδια με ξεκάθαρο φαβορί που μπορούν να μας δώσουν μεγάλες αποδόσεις. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Να συνεχίσει το σερί

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το νησί. Μπορεί η Μπόρνμουθ να προηγήθηκε με 2-0 στο 57′ μέσα στο «Έμιρειτς» εναντίον της Άρσεναλ, αλλά τα σταθερά προβλήματα της άμυνας έφεραν την ήττα με 3-2 στο τελευταίο λεπτό. Πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς σε 25 παιχνίδια και το μέλλον της στην μεγάλη κατηγορία παρουσιάζεται δυσοίωνο. Βέβαια με πέντε νίκες όλες και όλες μέχρι στιγμής και μόλις πέντε βαθμούς που συγκέντρωσε στα τελευταία δέκα παιχνίδια δεν μπορεί να ελπίζει ουσιαστικά. Ειδικά με τους μεγάλους δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει. Στο πρώτο γύρο έχασε με 9-0 από την σημερινή της αντίπαλο.

Η Λίβερπουλ μετά από την συντριβή από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-5 στο «Άνφιλντ» μάζεψε τα κομμάτια της και συνέχισε με μια ισοπαλία και δύο νίκες χωρίς να δεχτεί τέρμα με αποκορύφωμα την νίκη με 7-0 εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φαντάζει αδύνατη η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League οπότε επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Είναι πέμπτη στην βαθμολογία στο -3 από την Τότεναμ και με παιχνίδι λιγότερο. Επτά συνεχόμενες νίκες με over 2,5 έχει απέναντι στην Μπόρνμουθ ενώ συνολικά έχουν δέκα σερί over 2,5 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Πέραν του ότι είναι καλύτερη ομάδα, το μομέντουμ βοηθάει την φιλοξενούμενη ομάδα να φύγει με το διπλό. Κρατάμε το διπλό και over 2,5 με απόδοση 2.02 στην Fonbet.

Σκοράρει χωρίς σταματημό

Μεταφερόμαστε στην Τσεχία. Η Μπάνικ Οστράβα παλεύει να βγει από τα play-off υποβιβασμού αλλά δίχως αποτέλεσμα καθώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες μάζεψε μόλις ένα βαθμό. Βρίσκονται στην δωδέκατη θέση με 25 βαθμούς, δύο μακριά από την απευθείας σωτηρία. Την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας απέτυχαν να κερδίσουν την υποδεέστερη και 15η στην βαθμολογία Παρντούμπιτσε μένοντας στο 1-1. Ή κερδίζουν ή χάνουν εντός έχοντας 5-0-6 σε έντεκα παιχνίδια. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που δεν μπορεί να προβάλει αντίσταση στους μεγάλους.

Αντίθετα η Σπάρτα Πράγας βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Πέντε συνεχόμενες νίκες σκοράροντας τουλάχιστον τρία γκολ και οχτώ νίκες στα τελευταία δέκα χάνοντας μόνο από την έτερη δύναμη της χώρας, την Σλάβια Πράγας, εκτός έδρας στα τέλη Οκτωβρίου. Με το σερί των επιτυχιών έφτασε τους 48 βαθμούς ένα πίσω από την δεύτερη Σπάρτα Πράγας και δυο από την κορυφή. Τα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους είναι προγραμματισμένα στις τελευταίες αγωνιστικές και γνωρίζει πως για να έχει ελπίδες τίτλου πρέπει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από έδρες σαν την σημερινή.

Τελευταία νίκη των γηπεδούχων την σεζόν 2017-18. Έκτοτε έχουν σερί 0-4-11 ανεξαρτήτου έδρας. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να διατηρήσουν την παράδοση και το κυνήγι του τίτλου. Οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας αναμετρούνται αργότερα σήμερα, οπότε με νίκη μόνο κερδισμένη θα είναι. Κρατάμε το διπλό και over 2,5 με απόδοση 2.70 στην Fonbet.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Προγνωστικά: Χαλάρωσε το φαβορί

Πάμε λίγο Ελβετία. Για να μην πάρει τον τίτλο η Γιούνγκ Μπόις φέτος πρέπει να έρθει ο κόσμος ανάποδα. Είναι 13 βαθμούς μακριά από την δεύτερη θέση έχοντας με διαφορά την καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος. Έχει όμως χαλαρώσει τον τελευταίο μήνα με τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, όπως την τελευταία αγωνιστική που απέτυχε να κερδίσει στην ουραγό Βίντερτουρ μένοντας στο 1-1. Το αν θα κερδίσει ή όχι καθορίζεται σ’ ένα μεγάλο βαθμό από την ίδια γι αυτό και στα 23 ματς της σεζόν έχει μόλις μια ήττα.

Η Σιόν από την άλλη χρειάζεται βαθμούς. Ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με την Βίντερτουρ, μιας και η Ζυρίχη με το μπαράζ θετικών αποτελεσμάτων τους προσπέρασε στην βαθμολογία. Μόνο η τελευταία θέση οδηγεί σε play-off υποβιβασμού και γι αυτό ίσως η διοίκηση άλλαξε προπονητή, στην προσπάθεια της να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Δεν τα πηγαίνει άσχημα εκτός έδρας με 17-17 τέρματα και τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς της μακριά από την έδρα της. Έχει μεγαλύτερη ανάγκη από την γηπεδούχο και πολύ πιθανόν να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο.

Φαβορί οι γηπεδούχοι ακόμα και για μια εύκολη νίκη αλλά θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας το και goal/goal με απόδοση 2.02 στην Betshop.

Με την κάτοχο και τον πρώτο σκόρερ

Μεταφερόμαστε στο «Σέλχαστ Παρκ». Η μέτρια Κρίσταλ Πάλας αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι κερδίζουν ιδιαίτερα δύσκολα έχοντας μόλις μια νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια μαζί με πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Κινείται στην μετριότητα χωρίς να είναι ικανή βάση δυνατοτήτων για το κάτι παραπάνω. Βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού αν και δεν αναμένεται να κινδυνεύσει για την παραμονή της.

Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην δεύτερη θέση στο κατόπι της Άρσεναλ. Πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο παίζει χωρίς να έχει την δυνατότητα απώλειας βαθμών. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Λειψία για το Champions League στον επαναληπτικό του 1-1 της Γερμανίας. Επιθετικά άριστη η ομάδα του Γκουαρντιόλα και πολύ καλύτερη από αυτή του Βιειρά. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε στο Λονδίνο οι μπλε του Μάντσεστερ. Στο πρώτο γύρο με χατ τρικ του Χάαλαντ επικράτησαν εντός έδρας με 4-2.

Μια επαγγελματική νίκη θα επιδιώξουν οι φιλοξενούμενοι ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα. Για να ανεβάσουμε την απόδοση θα κρατήσουμε το διπλό και σκόρερ Χάαλαντ με απόδοση 1.85 στην Betshop.

Καλή επιτυχία!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥ

Δυάδα απόδοσης 5.45
14:30
Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ
2 & over 2,5
2.02
16:00
Μπάνικ Οστράβα - Σπάρτα Πράγας
2 & over 2,5
2.70
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.92
19:00
Γιούνγκ Μπόις - Σιον
1Χ & goal/goal
2.00
19:30
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι
2 & anytime Σκόρερ Χάαλαντ
1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις