Έδρες, Λι και Λόιντ… δεκαπλασιάζουν!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της 28ης αγωνιστικής, ποντάροντας σε ειδικά παικτών!

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Ποντάραμε στις έδρες χθες και δικαιωθήκαμε. Απόψε το μενού έχει ειδικά, αφού τα χάντικαπ είναι διαβασμένα.

Έδρες, Λι και Λόιντ... δεκαπλασιάζουν!

Προγνωστικά Euroleague: Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα

Ξεκινάμε από το ντέρμπι της βραδιάς, στην Κωνσταντινούπολη, ανάμεσα στη Φενέρ και τη Μπαρτσελόνα. Σε ανοδική πορεία η ομάδα του Ιτούδη, που με τις προσθήκες των Μπιέλιτσα και Ντόρσεϊ ελπίζει σε περισσότερες λύσεις. Η Μπαρτσελόνα έχω πει πολλές φορές ότι δεν αποδίδει καλά. Δεν παρασύρομαι από το ρεκόρ της, ούτε από την πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Μίροτιτς. Μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στην έδρα της Φενέρ! Υπερβολή… Άσο βλέπω απόψε, σε ένα ματς που δε θα κριθεί με μεγάλη διαφορά.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας

Συνεχίζουμε στο παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ και φιλοδοξεί να επανέλθει στις νίκες. Το κίνητρο φυσικά είναι μονόπλευρο από βαθμολογική άποψη, αφού μόνο οι Σέρβοι ελπίζουν για την οκτάδα, αν και πλέον είναι δύσκολο. Δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας αυτός στο μυαλό μου, αφού και στην πλευρά των γηπεδούχων υπάρχει κίνητρο γοήτρου. Άσος και εδώ σε ένα ματς που θα έχει μεγάλο σκορ. Στα ειδικά επιμένω στον Λι. Είναι ο μοναδικός από τα γκαρντ του Παναθηναϊκού που έχει αποδείξει ότι δημιουργεί καλά, αν και δεν είναι καθαρός άσος. Ακόμα και προχθές μοίρασε τρεις ασίστ, σε μία κακή εμφάνιση και χωρίς καμία συνεργασία με τον Παπαγιάννη. Απόψε ψάχνουμε λίγες παραπάνω και κανένα τριποντάκι. Πιο safe τα λεπτά συμμετοχής του. Το όριο είναι στα 27, λιγότερο από αυτό που ποντάραμε προχθές και το πιάσαμε. Για να δούμε…

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Προγνωστικά Euroleague: Μπασκόνια – Μονακό

Κλείνουμε με ένα ακόμα ντέρμπι, που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής. Η Μπασκόνια υποδέχεται τη Μονακό, με τις δυο ομάδες να παλεύουν για την είσοδο και το πλασάρισμα στην οκτάδα. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά με ένα ειδικό. Ο Τζόρνταν Λόιντ έχει επανέλθει για τα καλά μετά τον τραυματισμό του. Στα τελευταία έξι ματς έχει τουλάχιστον 13 πόντους. Μια αντίστοιχη επίδοση ψάχνουμε απόψε, απέναντι σε μια όχι και τόσο καλή περιφερειακή άμυνα.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα
1
1.90
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 8.98
19:45
Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα
1 έως και 10 πόντους διαφορά
2.72
21:00
Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας
1 & over 151,5
3.30
BET: 10 units
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας
1
2.29
BET: 15 units
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας
Λι over 27 λεπτά συμμετοχής
1.80
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 10.71
21:00
Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας
Λι over 4,5 ασίστ & over 1,5 τρίποντα
3.40
21:30
Μπασκόνια - Μονακό
Λόιντ over 13,5 πόντοι
3.15
BET: 10 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια - Μονακό
Λόιντ over 11,5 πόντοι
2.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις