Ευκαιρίες για διπλασιασμό σε Αγγλία και Πορτογαλία

Προγνωστικά

Ο #Farantos πιάνεται από το Έβερτον – Μπρέφορντ στην Αγγλία και το ντέρμπι ουραγών στην Πορτογαλία ανάμεσα σε Πάσος Φερέιρα και Σάντα Κλάρα.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Δεν ασχοληθήκαμε μέσα στην εβδομάδα με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά όπως πάντα υπάρχουν ευκαιρίες το Σαββατοκύριακο για να δώσουμε τα προγνωστικά μας και να μας πάνε ταμείο, όπως αυτές σε Αγγλία και Πορτογαλία.

Προγνωστικά: Έβερτον – Μπρέντφορντ

Ρεπορτάζ: Η Έβερτον έχασε την ευκαιρία να κερδίσει και να επιστρέψει στις νίκες, όμως την πάτησε στο τέλος από την μαχητική Νότιγχαμ. Στα τελευταία 15 παιχνίδια της έχει μόλις τρεις νίκες, με αποτέλεσμα να παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Σον Ντάιτς θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Από τη μεριά της η Μπρέντφορντ, μετά την επικράτηση επί της Φούλαμ εντός έδρας με 3-2, επέκτεινε το σερί της στα 12 παιχνίδια χωρίς ήττα στην Premier League. Πλέον, γκυκοκοιτάζει και τις θέσεις  που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Τόμας Φρανκ θα έχει και αυτός στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Μικρό προβάδισμα πάντως για τη νίκη έχει η Μπρέφορντ, λόγω ψυχολογίας και καλής απόδοσης. Επομένως πάμε με το Χ2 & over 1,5 στο 2.15 της Fonbet.

Πάσος Φερέιρα – Σάντα Κλάρα

Ρεπορτάζ: Η Πάσος Φερέιρα, παρότι προηγήθηκε στην έδρα της Κάζα Πία, τελικά έχασε με 2-1 παραμένοντας στο «βυθό» της βαθμολογίας. Η εικόνα της έχει βελτιωθεί επιθετικά το νέο έτος, όμως πληρώνει τα λάθη της άμυνας. Καμία απουσία για τον Σέζαρ Πεϊσότο.

Μία από τα ίδια και η Σάντα Κλάρα. Ήττα με κάτω τα χέρια εντός έδρας με 1-3 από την Γκιμαράες, καθώς δέχτηκε και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή ήταν η όγδοη ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια, ενώ έχει να νικήσει από τα μέσα Νοεμβρίου. O Ντανίλντο Ακιόλι θα έχει κανονικά όλους τους παίκτες του.

Εκτίμηση: Είναι ένα ντέρμπι ουραγών, έχοντας και οι δύο στόχο τη νίκη, ώστε να μειώσουν τη διαφορά από την θέση των μπαράζ. Στις 6/7 μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί 2-3 γκολ. Επομένως, θα ακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη επιλογή στο 1.96 της Betshop.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Μονό
17:00
Έβερτον - Μπρέντφορντ
Χ2 & over 1,5
2.15
BET: 20 units
Μονό
17:30
Πάσος Φερέιρα - Σάντα Κλάρα
2-3 γκολ
1.96
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις