Χαλαρά πριν το κυρίως

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με την αναμέτρηση Καντίθ - Χετάφε ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής και παρά την κρισιμότητα της έχουμε δυνατές επιλογές. #Eltoro

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Επιστροφή μετά από ένα μικρό διάλειμμα, το προηγούμενο Σ/Κ ήταν για κλάματα… Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που οι ομάδες από την πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας είτε δεν κέρδισαν, ισοπαλία ή ήττα, είτε κέρδισαν με μεγάλη δυσκολία. Αυτό δείχνει και πόσο ανακατεμένη είναι η τράπουλα στην φετινή La Liga. Πάμε να δούμε όμως τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ίσως να βολευτούν

Καντίθ – Χετάφε η αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. Η Καντίθ πήρε μια τυχερή, υπερβολικά, λευκή ισοπαλία από την Σοσιεδάδ. Είχαν οι Βάσκοι το μυαλό τους στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά δεν άφησαν το παιχνίδι. Με κατοχή μόλις στο 28%(!) και δύο αξιόλογα σουτ όλα κι όλα στην εστία δεν μπορεί να έχει και πολλές απαιτήσεις. Οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με Αλμερία, Βαλένθια, Σεβίλλη και την σημερινή της αντίπαλο από κάτω της, δεν μπορεί να αισθάνεται με τίποτα χαλαρή. Η Χετάφε αν και βρέθηκε να προηγείται με 3-0 στο ημίχρονο κόντρα στην Χιρόνα, στο τέλος ίδρωσε, 3-2 τελικό. Είχε ευκαιρίες να σκοράρει άλλο ένα γκολ για να κλειδώσει την νίκη, αλλά και να το δεχτεί για την ισοφάριση. Αρκετά καλή στην επίθεση, μέτρια και κάτω στην άμυνα. Αν και οι δύο βρίσκονται πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, μια ισοπαλία δεν αρκεί, αλλά ίσως τους βολέψει στην εξέλιξη του αγώνας και με το σκεπτικό ότι και οι από κάτω τους βαθμολογικά έχουν δύσκολες αναμετρήσεις. Πάω στο Χ και στο goal, ξεχωριστά. Δεν τους κάνει απόλυτα η ισοπαλία, αλλά με τα δεδομένα που έχουμε περιμένω προσεχτικό παιχνίδι. Βέβαια όσο και να προσέχουν έχουν τέτοιες άμυνες που και καταλάθος ένα γκολ, η καθεμία τους το μπορούν!

Δυστυχώς τίποτα ενδιαφέρον από το υπόλοιπο πρόγραμμα, αλλά καλύτερα λίγα και καλά και βλέπουμε αύριο πάλι τι θα έχουμε στα προγνωστικά μας.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
22:00
Καντίθ - Χετάφε
Χ
3.00
BET: 10 units
Μονό
22:00
Καντίθ - Χετάφε
Goal/goal
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις