Στήριγμα οι «τράγοι» στο 4.60

προγνωστικά

Ο #Psyradios επιστρέφει με δύο επιλογές από την αναμέτρηση της Παρασκευής για την Bundesliga μεταξύ Κολωνίας και Μπόχουμ.

Καλημέρες απανταχού Κουβανέζοι και καλό αγωνιστικό τριήμερο να έχουμε όλοι μας. Πάμε και σήμερα, μετά το ευρωπαϊκό τριήμερο, να κάνουμε μια στοιχηματική βόλτα στα γνωστά μας λημέρια.

Απολογισμός

Δεν κύλησε άσχημα το Σάββατο στη Bundesliga, με στεναχώρησε απλά η διαλογή, καθώς και το μεγάλο διπλό της Σάλκε μέσα στη Μπόχουμ πέρασε και ο χαρακτήρας του φιλικού στο Βερολίνο επιβεβαιώθηκε, μόνο που αυτή την ισοπαλία με γκολ την υπολόγιζα, τα οποία όμως δεν σημειώθηκαν ποτέ. Η δε βασική δυάδα με τα γκολ εκατέρωθεν σε Άουγκσμπουρκ και Μάιντζ κόλλησε εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων της Χόφενχαιμ. Τόσοι αγώνες χωρίς νίκη έχουν βαρύνει σε τέτοιο σημείο τα πόδια των παικτών της, που ακόμα και στο μισό μέτρο χάνουν γκολ μόνοι τους. Εύκολη εν τέλει όμως η νίκη της Μπάγερν στη Στουτγκάρδη, κρίμα για το ειδικό καθώς το όβερ 1,5 εμφανίστηκε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μέρος άργησαν να πάρουν μπρος οι Βαυαροί, ενώ οι Σουηβοί σπατάλησαν και αυτοί 2-3 καλές ευκαιρίες.

Αναζητώντας τα γκολ

Η αυλαία της 24ης αγωνιστικής ανοίγει το βράδυ στη Κολωνία, εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξενεί την ουραγό Μπόχουμ. Πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Μπάουμγκαρντ να τελειώνουν και μια ώρα νωρίτερα με την υπόθεση σωτηρία. 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν μπορεί φαινομενικά αυτό το προβάδισμα των 8 βαθμών να θεωρείται μαξιλαράκι, αλλά μια πιθανή ήττα σίγουρα θα βάλει τη γηπεδούχο σε μπελάδες. Αν συνυπολογίσει κανείς, ότι και φέτος η έδρα της είναι αυτή που φέρνει τους βαθμούς, η σημερινή νίκη θαρρώ, ότι είναι επιβεβλημένη και πολύ πιθανή, κάτι που αποτυπώνεται και στη χαμηλή απόδοση του άσου.

Ζητούμενο για τα «Κριάρια» είναι το γκολ, αφού μετράνε ήδη 270+ αγωνιστικά λεπτά χωρίς να έχουν σκοράρει, αλλά καλύτερο αντίπαλο δε θα μπορούσαν να έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς μόλις μία φορά έχουν φύγει ηττημένοι στις τελευταίες 30 αναμετρήσεις τους απέναντι στη Μπόχουμ ως γηπεδούχοι. Η δουλίτσα γίνεται στην άμυνα, θεωρώ δεδομένο, ότι με τη ποιότητα των παικτών της θα έρθουν και τα γκολ, αρχής γενομένης από απόψε.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Η Μπόχουμ, όπως έγραψα και το προηγούμενο ΣΚ, είναι που είναι ντεφορμέ, ήρθε και αυτή η ήττα με τη Σάλκε με το τρόπο που ήρθε, σε ένα παιχνίδι που πάλεψε αλλά τα ατομικά λάθη στοίχησαν και πάλι. Πλέον ουραγός, χωρίς όμως να έχει απωλέσει τις ελπίδες σωτήριας, αναζητά μια εκτός έδρα επιτυχία, πράγμα που δεν έχει καταφέρει στη φετινή σεζόν. Ο Λετς ψάχνει τρόπους να ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας του, αλλά τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, αφού πέραν της κακής αμυντικής συμπεριφοράς έχει ξεχάσει να σκοράρει κιόλας συμπληρώνοντας και αυτή με τη σειρά της 360+ λεπτά χωρίς γκολ.

Με αυτά και με αυτά πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι δεν θα αφήσουν την ευκαιρία για το τρίποντο να πάει χαμένη. Η Μπόχουμ θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι συντηρητικά, κρατώντας τη Κολωνία μακριά από τη περιοχή της. Συνηθισμένη η τελευταία όμως να είναι υπομονετική σε σετ παιχνίδι έχει το πρώτο και το τελευταίο λόγο, αφού με τη βοήθεια της έδρας και του κόσμου της, έχει πανηγυρίσει νίκες φέτος απέναντι σε πολύ καλύτερες ομάδες από τη σημερινή της αντίπαλο. Χαμηλά ο άσος, όπως προείπα, αλλά αν το συνδυάζουμε και με λίγα γκολ, βάσει της επιθετικής ανομβρίας και των δύο ομάδων, προκύπτει εξαιρετική απόδοση και θα μπει με ζεστό ποντάρισμα στο σημερινό μου παιχνίδι.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
21:30
Κολωνία - Μπόχουμ
1 & under 3,5
2.60
Μονό
21:30
Κολωνία - Μπόχουμ
Χ ημίχ. / 1 τελ.
4.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις