Βάζει φρένο με 1.85 η Λιλ

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Με το ντέρμπι Λιλ - Λιόν ανοίγει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στη Ligue 1. Επιλογές με γκολ στη National

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Η αγωνιστική δράση του τριημέρου στη Γαλλία ξεκινά με τη σπουδαία αναμέτρηση του «Πιέρ Μορουά» ανάμεσα στις φορμαρισμένες Λιλ και Λιόν. Πέρα από το συγκεκριμένο ματς ωστόσο, στα προγνωστικά Γαλλίας της στήλης μας θα επιστρέψει σιγά σιγά και η National που αν μη τι άλλο φέτος έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε λοιπόν τις σημερινές επιλογές μας…

Προγνωστικά Γαλλίας: Με σύμμαχο παράδοση και Μπαστιάν

Το ντέρμπι είναι αναμφίβολα πιο σημαντικό για τους «λιλουά». Κι αυτό γιατί η Λιόν έχει μείνει πίσω στο κυνήγι της 5άδας (-7), μπορεί όμως να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου και εκεί ασφαλώς θα εστιάσει. Δεν θα αδιαφορήσει για το σημερινό, προφανώς, αλλά αυτή που καίγεται είναι η Λιλ.

Αήττητη στα τελευταία δέκα στο «Πιέρ Μορουά» η Λιλ (7-3-0) ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μόνο σε ένα ημίχρονο φέτος στο γήπεδό της δεν σημειώθηκε έστω ένα τέρμα (0-0 με Κλερμόν, 13 ματς για Ligue 1 και δύο για το κύπελλο).

Σε καλό φεγγάρι και η Λιόν η οποία είναι εντυπωσιακό ότι δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στα τελευταία 10 παιχνίδια της σε Ligue 1 και κύπελλο (προηγήθηκε στα οκτώ από αυτά ενώ τα άλλα δύο έληξαν 0-0). Μάλιστα, η μόνη που κατάφερε να της κάνει ανατροπή ήταν η Οσέρ στις 17 Φλεβάρη (2-1).

Σύμμαχο στο πλευρό της έχει σήμερα η Λιλ την παράδοση καθώς στα τελευταία 14 ως γηπεδούχος έχει ηττηθεί μόνο μία φορά από τη Λιόν (0-1 στις 18 Νοεμβρίου του ’16 6-7-1 συνολικά).

Ευνοϊκός για την ομάδα του Πάολο Φονσέκα και ο 39χρονος Μπενουά Μπαστιάν με τον οποίο η Λιλ έχει μόλις τέσσερεις ήττες σε 26 αγώνες μέσα-έξω (17-5-4). Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο Μπαστιάν έχει σφυρίξει άλλες τρεις φορές κόντρα των δύο ομάδων στο «Πιέρ Μορουά» (’16, ’18 και ’20) με ρεκόρ 2-1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Σημαντικές οι απουσίες των βασικών ακραίων μπακ Ντιακιτέ και Ισμαΐλι για τη Λιλ ενώ η Λιόν θα κατέβει με τον τρίτο τερματοφύλακά της (Ριού).

Παραείναι μεγάλο το σερί της Λιόν, πολύ πιθανό να το σπάσει σήμερα η Λιλ. Πρώτη μας επιλογή από το ματς να σκοράρουν πρώτοι οι γηπεδούχοι να λήξει 1Χ (1,85 fonbet.gr). Δεύτερη επιλογή μία ασσίστ από τον Ρεμί Καμπελά, πρώτος με έξι φέτος για τη Λιλ.

[pamestoixima]

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από National

Από το σημερινό πρόγραμμα της National ξεχώρισα τα εξής:

  • Το goal/goal στο ΣατορούΚονκαρνό. Για τη Σατορού τα είχαμε πει και στις αρχές τις σεζόν όταν είχαμε ασχοληθεί ξανά με National. Από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στη National που όμως παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Κονκαρνό είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και με κορυφαία επίθεση (36 τέρματα), το over 2 ασιατικό στο 1,70 μου φαίνεται αρκετά ασφαλές.
  • Αξία προς τα δεξιά υπάρχει στο Παρί 13 – Μαρτίγκ. Μιλάμε για την 17η απέναντι στην 1η ομάδα της κατηγορίας και το να προσφέρεται το διπλό ακόμα και σε τιμές αουτσάιντερ, είναι λάθος. Παρ’ όλα αυτά, επειδή και η Παρί χάνει δύσκολα στην έδρα της, θα πάρουμε το πιο ασφαλές Χ2 & over 1,5 σε τιμές διπλασιασμού.
  • Αήττητη παραμένει η Βιλφράνς σε πέντε αναμετρήσεις μέσα-έξω (τα τελευταία τρία χρόνια) απέναντι στην Ορλεάν (4-1-0). Βάζουν και δέχονται γκολ και οι δύο, παραπάνω από τίμιο και εδώ το goal/goal.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
20:30
Παρί 13 - Μαρτίγκ
X2 & over 1,5
2.15
BET: 7 units
Μονό
20:30
Σατορού - Κονκαρνό
Over 2 ΑH
1.70
BET: 12 units
Μονό
20:30
Βιλφράνς - Ορλεάν
Goal/goal
1.92
BET: 10 units
Μονό
22:00
Λιλ - Λιόν
Λιλ να σκοράρει το 1ο γκολ & 1Χ
1.85
BET: 15 units
Ειδικό
22:00
Λιλ - Λιόν
Καμπελά 1+ ασίστ
4.33
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις