Οι Super Ενισχυμένες της Stoiximan για το Europa League

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Η Σοσιεδάδ βάζει δύσκολα στη Ρόμα, με άγνοια κινδύνου η Σπόρτινγκ κόντρα στην Άρσεναλ, τεστ χαρακτήρα για τη Γιουνάιτεντ απέναντι στη Μπέτις.

Η φάση των 16 του Europa League ξεκινά με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μια από αυτές και η κόντρα της Ρόμα με τη Σοσιεδάδ. Οι «τζαλορόσι» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ζάλτσμπουργκ στα playoffs της διοργάνωσης. Ηττήθηκαν 1-0 στο πρώτο ματς στην Αυστρία, εντούτοις πέτυχαν την ανατροπή στη ρεβάνς της Ρώμης.

Έστω και οριακά, αφού η Ζάλτσμπουργκ είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει. Εντούτοις δεν τα κατάφερε, έτσι τα γκολ των Μπελότι και Ντιμπάλα έδωσαν το εισιτήριο στη Ρόμα. Στα ύψη η ψυχολογία για την ομάδα του Μουρίνιο, μετά και το 1-0 επί της Γιουβέντους στη Serie A. Τρίποντο που έφερ τους «τζαλορόσι» εντός τετράδας του πρωταθλήματος.

Super Ενισχυμένες: Να σκοράρει: Π. Ντιμπάλα (Ρόμα) στο 4.15 από 3.20 στη Stoiximan

Η Σοσιεδάδ έκανε την υπέρβαση της στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Όχι γιατί προκρίθηκε, αλλά το έκανε από την πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η σεζόν εξελίσσεται με πολύ θετικό τρόπο για την ισπανική ομάδα, που βρίσκεται εντός τετράδας στη La Liga και μοιάζει ικανή να πάρει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Κρατάει καλά τη μπάλα, δημιουργεί, αλλά ζορίζεται ενίοτε στο σκοράρισμα. Λειτουργεί ωστόσο πολύ καλά μεσοαμυντικά.

Ένα προβάδισμα το έχει η Ρόμα, ωστόσο η Σοσιεδάδ είναι σκληρή και δυσκολοκατάβλητη. Έχει την ικανότητα να σκοράρει στη Ρώμη και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Ρόμα Over 5,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 4.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

Η Σπόρτινγκ πέρασε άνετα το εμπόδιο της Μίντιλαντ στα playoffs. Το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Πορτογαλία ήταν… μαγική εικόνα, όπως μαρτυρά και η διαφορά 2.82 – 0.25 στα xG! Η τάξη αποκαταστάθηκε στη ρεβάνς, όπου η Σπόρτινγκ έκανε περίπατο και επικράτησε 4-0 στη Δανία, για να καρπωθεί αυτό που ξεκάθαρα δικαιούταν. Σε καλή κατάσταση γενικότερα τα «λιοντάρια» της Λισσαβώνας, με τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μείωσαν στους πέντε τη διαφορά τους από την 3η Μπράγκα.

Σε όμιλο με τις Αϊντχόφεν, Μπόντο Γκλιμτ και Ζυρίχη, η Άρσεναλ δεν ειχε πρόβλημα να πάρει την πρώτη. Αφήνοντας στη δεύτερη τους Ολλανδούς. Η ομάδα του Αρτέτα είχε ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο από τα τέλη Γενάρη ως τα μέσα Φλεβάρη, όταν αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Σίτι, ηττήθηκε στο πρωτάθλημα από την Έβερτον και τους «πολίτες», ενώ έμεινε στο 1-1 με τη Μπρέντφορντ.

Super Ενισχυμένες: Άρσεναλ Να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα στο 3.95 από 3.25

Βρήκε αντίδραση ωστόσο και απάντησε με τέσσερα σερί τρίποντα στην Premier League, με πιο πρόσφατο το εκπληκτικό 3-2 επί της Μπόρνμουθ με ανατροπή από το 0-2. Οι Λονδρέζοι εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του τίτλου, στο +5 από τη δεύτερη Σίτι.

Είναι το φαβορί η Άρσεναλ, όμως το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολο απέναντι σε μια ενθουσιώδη Σπόρτινγκ που έχει και άγνοια κινδύνου. Δεν είναι απλή υπόθεση για τους Λονδρέζους η διαχείριση των αγώνων και πρώτος στόχος είναι δεδομένα το πρωτάθλημα Αγγλίας. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Άρσεναλ Over 1,5 οφσάιντ σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το ματς που ξεχωρίζει στα παιχνίδια των 22:00 στο πρόγραμμα της Πέμπτης, είναι αναμφίβολα αυτό μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπέτις. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέταξαν εκτός διοργάνωσης την Μπαρτσελόνα στα playoffs, μετά το 1-1 στη Βαρκελώνη και μια μεγαλειώδη ανατροπή στη ρεβάνς.

Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 18′ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόφσκι, αλλά με γκολ των Φρεντ και Άντονι στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τους 16 του Europa League.

Ακολούθησε η κατάκτηση του EFL Cup, με το 2-0 επί της Νιούκαστλ στον τελικό, η πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup με το 3-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ και η ανώμαλη προσγείωση στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Εκεί όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν τη συντριβή με το εκκωφαντικό… 7-0! Ένα σκορ πολύ βαρύ και σίγουρα πλήγμα στην ψυχολογία της ομάδας του Τεν Χαχ.

Περίπατο έκανε η Μπέτις στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Με ρεκόρ 5-1-0 απέναντι σε Ρόμα, Λουντογκόρετς και Ελσίνκι πήρε άνετα την πρώτη θέση στο Group C. Παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος και ο βαθμός στο πρόσφατο 0-0 με τη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια.

Super Ενισχυμένες: Να σκοράρει: Άντονι ή Τζ. Σάντστο στο 2.10 από 2.55

Είναι στην 5η θέση, στο +4 από την 6η Βιγιαρεάλ και το +6 από την 7η Βαγεκάνο. Δεν περιορίζεται εκεί όμως, καθώς έχει βλέψεις τετράδας, από τη στιγμή που το -3 από την 4η Σοσιεδάδ είναι μια διαφορά που σαφώς καλύπτεται στις 14 αγωνιστικές που απομένουν ως το φινάλε.

Η Γιουνάιτεντ δέχθηκε ένα ισχυρό αγωνιστικό… χαστούκι από τη Λίβερπουλ και θέλει απελπισμένα να βγάλει αντίδραση. Θα μπει φουριόζα στο ματς με τη Μπέτις, που είναι όμως επικίνδυνη. Μπορεί να σκοράρει στο Old Trafford, δύσκολα όμως θα πάρει αποτέλεσμα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Goal/Goal σε απόδοση 3.00 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις