Έχουν την ποιότητα οι Άγγλοι

προγνωστικά

Προγνωστικά με δύο δυνατές δυάδες από τα σημερινά παιχνίδια του Europa και Conference League έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μπορεί να μην ασχοληθήκαμε με το Champions League αλλά σήμερα έχουμε δύο δυνατές δυάδες από το Europa και το Conference League που ελπίζουμε να μας χαρίσουν ένα ικανοποιητικό κέρδος λίγο πριν το Σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Γουέστ Χαμ η οποία είναι από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης και μετά την ήττα της Λάτσιο από την Αλκμάαρ αυξάνονται οι πιθανότητες για τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο, μετά την κατάκτηση του Ιντερτότο το 1999. Ταξιδεύει στην όμορφη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ η οποία φαίνεται να έχει δύσκολο έργο σήμερα. Ανώτερη ομάδα η Γουέστ Χαμ και για αυτό θα επιλέξω το διπλό σε ικανοποιητική απόδοση.

  • Συνεχίζουμε με Europa League και συγκεκριμένα πηγαίνουμε στην Βαρσοβία με την Ουκρανική Σαχτάρ να υποδέχεται την Φέγενορντ. Αμφότερες μας χαρίζουν αρκετά γκολ στα πρωταθλήματά τους ενώ και οι δύο στηρίζονται στην επίθεση τους. Βλέπω γκολ σε αυτό το ζευγάρι για αυτό ποντάρουμε σε κάτι ανάλογο.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

  • Στην Γερμανία τώρα η Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει την Ουγγρική Φερεντσβάρος, την μόνη εκπρόσωπο τα τελευταία χρόνια η οποία ακόμα αναζητάει μία καλή πορεία. Υπάρχουν διαφορές δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά δεν πιστεύω πως θα ξεφύγει το σκορ. Πάμε στα δύο με τέσσερα γκολ.

  • Τέλος κλείνουμε με την Σεβίλλη να υποδέχεται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την Φενέρμπαχτσε. Μου αρέσουν αρκετά οι Τούρκοι και πιστεύω μπορούν να πάρουν κάτι θετικό μέσα στην Ισπανία αφού η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν διανύει και την καλύτερη χρονιά. Μεγάλο το ρίσκο στο διπλό για αυτό θα πάω με τα γκολ. Ίδιο σημείο και με πάνω αφού δεν πιστεύω πως θα δούμε εξωφρενικό σκορ.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.57
19:45
ΑΕΚ Λάρνακας - Γουέστ Χαμ
2
1.68
22:00
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Φέγενορντ
Goal/goal ή over 2,5
1.53
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
19:45
Λεβερκούζεν - Φερεντσβάρος
2-4 γκολ
1.50
22:00
Σεβίλλη - Φενέρμπαχτσε
2-4 γκολ
1.50
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις