Βίρτους… δαγκωτό στο 1.85

προγνωστικά

Προγνωστικά Euroleague: Ο #Georgiou αναλύει τα παιχνίδια Άλμπα Βερολίνου - Βίρτους Μπολόνια και Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου.

Σιγά σιγά οδεύουμε προς την τελική ευθεία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, καθώς έμειναν έξι στροφές ακόμα… Έτσι οι επιλογές μου σήμερα είναι από δύο αναμετρήσεις σε Βερολίνο και Φάληρο για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Προχωράμε με τα προγνωστικά.

Άλμπα Βερολίνου – Βίρτους Μπολόνια

Όσο κι αν το παλεύει η Άλμπα Βεροίνου, δεν μπορεί να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας γίνει «σάκος του μποξ», από τις περισσότερες ομάδες. Προχθές είναι αλήθεια ότι έκανε ότι περνούσε από το χέρι της, για να αποτρέψει την εντός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις Κάουνας, όμως δεν τα κατάφερε χάνοντας με 63-66. Σήμερα υποδέχεται άλλη μία ομάδα, που παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ, την Βίρτους Μπολόνια και στόχος της είναι να πάει σε υψηλό σκορ, μιας και το χαμηλό αποδείχθηκε ότι δεν την ευνοεί. Αν μπορέσει η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες να σταματήσει το δίδυμο Τεόντοσιτς – Χάκετ, τότε έχει κάποιες ελπίδες.

Η Βίρτους περίμενε μέσα στην έδρα της ότι θα βάλει δύσκολα στην Παρτιζάν, όπου όχι μόνο έχασε με 79-88, αλλά έμεινε πίσω στο κυνήγι της πρόκρισης για την οκτάδα και κατ’ επέκταση στα πλέι οφ. Ο Σκαριόλο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για άλλες βαθμολογικές απώλειες και το σημερινό ταξίδι στο Βερολίνο κόντρα στην ουραγό Άλμπα, είναι μια καλή ευκαιρία για να νικήσει η ομάδα του και να γεμίσει ξανά ελπίδες. Σίγουρα η απουσία του Τόρνικε Σενγκέλια έπαιξε το ρόλο της με την Παρτιζάν, όπου όλα δείχνουν ότι θα χάσει και το σημερινό, παρόλα αυτά αν βγάλει τη σκληράδα στην άμυνα, όπως στο ματς του πρώτου γύρου, που είχε επικρατήσει με 85-76, τότε θα φύγει με το διπλό στις αποσκευές της.

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

Αν κάτι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός μετά από 27 αγωνιστικές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, είναι να ανταπεξέρχεται γρήγορα από δύσκολες καταστάσεις, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα τους στο Μιλάνο από την Αρμάνι, λίγο έλειψε να την «πατήσουν» και στη Ρόδο από τον Κολοσσό για το πρωτάθλημα της Basket League, όπου χρειάστηκαν ένα μεγάλο σουτ του Βεζένκοβ στο τέλος. Προχθές η νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 77-70, επέτρεψε στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να επιστρέψει στην κορυφή, εκμεταλλευόμενη την εντός έδρας ήττα της Ρεάλ από την Μπασκόνια, με την άμυνα να παίζει ουσιαστικό ρόλο. Το ίδιο θέλει να πράξει και σήμερα με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα θελήσει να κρατήσει όσο μπορεί χαμηλά το σκορ.

Η Μπάγερν αν και νίκησε εντός έδρας τη Βιλερμπάν με 76-72, δεν έχει πλέον ελπίδες για τα πλέι οφ, κάτι που την κάνει να είναι αδιάφορη από βαθμολογικής άποψης, άρα κι επικίνδυνη. Ωστόσο το έργο της είναι σήμερα δύσκολο, από τη στιγμή που απέναντί της έχει την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή κι έχει υποχρεώσει σε ήττα σχεδόν όλους τους διώκτες της. Μάλιστα η αποστολή των Βαυαρών γίνεται ακόμα πιο δύσκολη από τη στιγμή που ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Λούτσιτς και Ρούμπιτ.

Οι επιλογές μας λοιπόν είναι το διπλό της Βίρτους με απόδοση 1.85 στη Fonbet και over 82,5 για τους πόντους του Ολυμπιακού με απόδοση 1.65.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
19:00
Άλμπα Βερολίνου - Βίρτους Μπολόνια
2
1.85
BET: 10 units
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός over 82,5
1.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις