Γκολ και αουτσάιντερ έως 3.10

προγνωστικά

Ο #Bats ασχολείται με πέντε αγώνες από τη φάση των «16» του Europa και του Conference League στα σημερινά προγνωστικά.

Οι πρωτοπόροι των ομίλων μπαίνουν στη μάχη των δύο κατώτερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προσφέροντας ματσάρες για τα προγνωστικά της Πέμπτης.

Προγνωστικά: ΑΕΚ Λάρνακας – Γουέστ Χαμ

Η κλήρωση έφερε στον δρόμο της ΑΕΚ Λάρνακας ένα από τα μεγάλα (αν όχι το μεγαλύτερο) φαβορί του Conference League, την αγγλική Γουέστ Χαμ. Με την σεζόν να εξελίσσεται απογοητευτικά για τους Λονδρέζους, φαίνεται πως πέρα από την παραμονή στην πρώτη κατηγορία θα δώσουν αρκετή έμφαση και στην Ευρώπη. Λογικό αυτό για έναν σύλλογο που έχει να κερδίσει τίτλο από το Intertoto του 1999, ειδικά σε μια διοργάνωση από την οποία λείπουν τα μεγάλα ονόματα.

Ωστόσο, η εικόνα της ομάδας του Μόγες δεν είναι αρκετά πειστική ώστε να την στηρίξουμε σε αποδόσεις της τάξης του 1.65. Η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν έχει φτάσει καθόλου τυχαία σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης και κυρίως στηρίζεται στο γεγονός ότι έχει μετατρέψει την έδρα της σε φρούριο. Σκοράρει αρκετά, ειδικά στην «ΑΕΚ Αρένα» και απέναντί της θα βρει μια ευάλωτη άμυνα. Από την άλλη, κι οι Άγγλοι δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν με την ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά. Βρίσκουμε αξία στο goal/goal, που πληρώνει 2.03 στην Betshop.

Ρόμα – Σοσιεδάδ

Ένα από τα πιο αμφίρροπα και ενδιαφέροντα ζευγάρια της φάσης των «16» του Europa League είναι αυτό μεταξύ Ρόμα και Σοσιεδάδ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο απέκλεισε την Σάλτσμπουργκ ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου αγώνα, καθώς επικράτησε με 2-0 στην έδρα της. Δίκαιη πρόκριση για τους «λύκους» που ήταν ανώτεροι στο σύνολο των δύο αναμετρήσεων. Πιο πρόσφατα νίκησαν με 1-0 τη Γιουβέντους και μπήκαν ξανά στην τετράδα της Serie A.

Σε χειρότερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό βρίσκεται η Σοσιεδάδ, η οποία έχει φτάσει τα τρία σερί ματς χωρίς νίκη. Το 3-2 στην έδρα της Εσπανιόλ αποτελεί το μοναδικό της τρίποντο στους τελευταίους επτά αγώνες. Οι Βάσκοι πρέπει να ανασυνταχθούν και να ανεβάσουν αρκετά την απόδοσή τους αν θέλουν να προκριθούν αυτοί στα προημιτελικά. Απέναντί τους έχουν μια ομάδα με εμπειρία και ποιότητα, ενώ στο «Ολίμπικο» η Ρόμα αποκτά τεράστια δυναμική. Ωστόσο, η ομάδα του Αλγουαθίλ έχει αποκτήσει το «μέταλλο» που χρειάζεται ώστε να παίρνει αποτελέσματα και σε δύσκολες καταστάσεις. Με σύμμαχο την άμυνα αναμένουμε να φύγει χωρίς απώλειες από την Ιταλία. Επιλογή μας η ισοπαλία, με απόδοση 3.10 στη Fonbet.

Γιουβέντους – Φράιμπουργκ

Μένουμε στην Ιταλία και κατευθυνόμαστε πιο βόρεια προς το Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Φράιμπουργκ. Παρά το 1-1 με τη Ναντ στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για την προηγούμενη φάση, δε θα λέγαμε ακριβώς πως η ομάδα του Αλέγκρι «έφτυσε αίμα» για να προκριθεί. Με χατ-τρικ ο Ντι Μαρία της έδωσε την επιβλητική νίκη με 3-0 στη ρεβάνς της Γαλλίας και παράλληλα μία θέση στους «16» του Europa League. Η κλήρωσε την έφερε αντιμέτωπη με μια από τις καλύτερες ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος και πέμπτη στη βαθμολογία της Bundesliga. Η Φράιμπουργκ είχε εύκολο έργο στη φάση των ομίλων, όπου με χαρακτηριστική άνεση τερμάτισε πάνω από Ναντ, Καραμπάχ και Ολυμπιακό.

Εννοείται πως το επίπεδο της Γιουβέντους είναι αρκετά μεγαλύτερο όσον αφορά την ατομική ποιότητα των παικτών. Ωστόσο, η αστάθεια της «μεγάλης κυρίας» είναι ένα χαρακτηριστικό που από αρκετά νωρίς, πριν την αφαίρεση των 15 βαθμών, την άφησε πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου. Ούτε στην Ευρώπη έχει βρει καταφύγιο, αφού αποκλείστηκε στους ομίλους του Champions League από Παρί και Μπενφίκα. Αντίθετα, η Φράιμπουργκ μπορεί να μην εντυπωσιάζει αλλά είναι ένα δεμένο σύνολο που παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν χάνει εύκολα. Δε μοιάζει καθόλου απίθανο το να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ιταλία, πράγμα που όμως δεν αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Γι’ αυτό θα πάμε με το Χ2, σε απόδοση 2.20 από το Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέτις

Στον απόηχο της εξωφρενικής ήττας με 7-0 από τη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Μπέτις με φόντο το προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Μετά την σπουδαία επικράτηση επί της Μπαρτσελόνα, οι «κόκκινοι διάβολοι» μπαίνουν στη φάση των «16» ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σίγουρα η συντριβή στο «Άνφιλντ» θα επηρεάσει το σύνολο του Τεν Χαγκ, όμως δύσκολα ένα αποτέλεσμα θα μπορέσει να φέρει την καταστροφή σε μια σταθερά καλή ομάδα φέτος όπως είναι η Γιουνάιτεντ.

Μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται η κλήρωση, καθώς η Μπέτις διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Ο Πελεγκρίνι είναι έμπειρος προπονητής κι έχει φτιάξει ένα αξιόλογο σύνολο που κοντράρει όλα τα μεγαθήρια, όπως φάνηκε και στο 0-0 με τη Ρεάλ για το πρωτάθλημα. Σημειωτέον, αυτό είναι το πρώτο ματς που δεν έχει σκοράρει η Μπέτις μετά από έξι αγώνες, στους οποίους πέτυχε συνολικά 13 τέρματα. Υψηλός αναμένεται ο ρυθμός, θα χρειαστεί να ρισκάρουν οι φιλοξενούμενοι για να μείνουν ζωντανοί απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Θα πάρουμε το goal/goal & over 2,5, με απόδοση 2.37 στην Betshop.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Φέγενορντ

Κλείνουμε με άλλο ένα παιχνίδι από το Europa League για τη φάση των «16». Σαχτάρ Ντόνετσκ – Φέγενορντ στην Πολωνία, με την ουκρανική ομάδα τυπικά γηπεδούχο. Στη δραματική διαδικασία των πέναλτι η Σαχτάρ πέρασε στην επόμενη φάση, επικρατώντας στην έδρα της Ρεν μετά από ήττα στην κανονική διάρκεια (1-0) και στην παράταση (2-1). Άρχισε και το πρωτάθλημα Ουκρανίας, όπου η ομάδα του Γιοβίσεβιτς πήρε δύο επιβλητικά διπλά επί της Μινάι (4-1) και της Μέταλιστ (7-0).

Σε φοβερή κατάσταση βρίσκεται κι η Φέγενορντ, η οποία δε λέει να πέσει από την κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος. Πέντε συνεχόμενες νίκες και 17 σερί ματς χωρίς ήττα μετρά η ομάδα του Ρότερνταμ, βρίσκοντας ισορροπία στην αποτελεσματική επίθεση και την σφιχτή άμυνα. Είναι ομάδα που κοιτά μόνο τη νίκη φέτος και αυτό θα επιχειρήσει και απόψε, με στόχο να έχει ευκολότερη δουλειά στη ρεβάνς. Περιμένουμε να δούμε γκολ και φάσεις στο παιχνίδι, άρα κι εδώ το goal/goal & over 2,5 μπαίνει στις επιλογές μας, με απόδοση 2.10 στη Fonbet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
19:45
ΑΕΚ Λάρνακας - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
2.03
BET: 15 units
Μονό
19:45
Ρόμα - Σοσιεδάδ
Χ
3.10
BET: 10 units
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Φράιμπουργκ
Χ2
2.20
BET: 12 units
Combo
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέτις
Goal/goal & over 2,5
2.37
BET: 13 units
Combo
22:00
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Φέγενορντ
Goal/goal & over 2,5
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις