Φλα – Φλου και φουλ των καρτών

προγνωστικά

Προγνωστικά από τα προκριματικά παιχνίδια του Copa Libertadores και του Sudamericana αλλά και από το ντέρμπι στο Ρίο έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, αφήσαμε τα ματς του Champions League αυτές τις δύο μέρες, αφού τα θεωρώ αρκετά περίεργα και δύσκολα στην πρόβλεψη. Την Κυριακή μας πλήρωσε η δυάδα, με την Γρανάδα να κάνει ανατροπή κόντρα στην Μπούργκος ενώ το πόντιουμ του Αλόνσο στην Φόρμουλα επιβεβαιώθηκε από τον πρώτο αγώνα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα βραδινά παιχνίδια του Libertadores και του Sudamericana αλλά και με το ντέρμπι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το Φλα – Φλου με τις δύο ομάδες να φημίζονται για την αντιπαλότητα τους αφού η Φλαμένγκο ανήκει στην εργατική τάξη ενώ η Φλουμινένσε είναι στην ελίτ της Βραζιλίας. Έχω αναλύσει και σε προηγούμενο άρθρο την κατάσταση των δύο ομάδων και σίγουρα το πρώτο μας σημείο είναι οι κάρτες και η κόκκινη. Μας είχε πληρώσει αρχές της σεζόν, ελπίζουμε σε ανάλογο αποτέλεσμα.

  • Συνεχίζουμε με τα προκριματικά του Copa Libertadores με την Μαγκαγιάνες από την Χιλή να αντιμετωπίζει την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Δύσκολα να βγάλεις σημείο και σε αυτό το παιχνίδι, αναμένω παιχνίδι δύναμης και αρκετές κάρτες.

  • Η Μιλονάριος υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο και ελπίζει σε κάτι καλό αφού θεωρείται αουτσάιντερ για την πρόκριση. Ανώτερη η Μινέιρο αλλά μέσα στην Κολομβία δεν θα έχει εύκολο έργο. Σταθερά πρώτη μας επιλογή οι κάρτες και από τις δύο ομάδες.

  • Για ένα εισιτήριο στο Sudamericana θα παλέψουν στο Μοντεβιδέο οι δύο ομάδες από την Ουρουγουάη, Ντεφενσόρ και Ντανούμπιο. Αυτοί οι αγώνες είναι μονοί σε σχέση με αυτούς πάνω και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανεβάζει την αδρεναλίνη αφού σήμερα παίζονται τα πάντα για αυτούς. Σκοπιμότητα και αρκετά βρώμικο παιχνίδι αναμένω.

  • Τέλος κλείνουμε με το παιχνίδι στην Βολιβία ανάμεσα σε Γκουαμπίρα και Οριέντε Πετρολέρο. Στο περσινό μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα είδαμε τον διαιτητή να βγάζει επτά φορές την κίτρινη και δύο φορές την κόκκινη ενώ αρκετά σημαντικό πως έχουμε πέντε κόκκινες στα τελευταία τους τέσσερα ματς. Παίρνουμε τις κάρτες και λίγα στην κόκκινη αφού φαίνεται να επαληθεύεται συχνά. 

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 3.00
00:00
Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ - Ντανούμπιο
Over 6,5 κάρτες
1.70
00:00
Γκουαμπίρα - Οριέντε Πετρολέρο
Over 7,5 κάρτες
1.77
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.03
00:00
Μαγκαγιάνες - Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν
Να δεχτούν και οι δύο ομάδες από τουλάχιστον δύο κάρτες
1.40
02:30
Μιλονάριος - Ατλέτικο Μινέιρο
Να δεχτούν και οι δύο ομάδες από τουλάχιστον δύο κάρτες
1.45
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 7.00
00:00
Γκουαμπίρα - Οριέντε Πετρολέρο
Over 0,5 κόκκινη κάρτα
2.80
02:10
Φλαμένγκο - Φλουμινένσε
Over 0,5 κόκκινη κάρτα
2.50
BET: 10 units
Μονό
02:10
Φλαμένγκο - Φλουμινένσε
Over 7,5 κάρτες
1.80
BET: 40 units
Ειδικό
02:10
Φλαμένγκο - Φλουμινένσε
Over 0,5 κόκκινη κάρτα
2.50
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις