Μποζιονέλος προγνωστικά | Έχει συμβεί ξανά (και πληρώνει 4.90)

Μποζιονέλος προγνωστικά

Φάουλ, σκόρερ, combo και ρίσκο στο αποψινό παιχνίδι του #nbozionelos από 1.85 έως 4.90!

Πού με βρίσκεις

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 με τον Αντώνη Κούλαλη, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Μπορείτε επίσης…

Απολογισμός 

Άλλη μια βραδιά με κέρδος, ως και από… Ινδία πληρωθήκαμε στο 2.35 (τεράστια Μπενγκαλούρου…), όπως και με την Άλκμααρ στο 2.01 (παίξτε Λάτσιο εσείς…), βγήκαν επίσης το πέναλτι (3.15) στο Τσέλσι – Ντόρτμουντ (φίλος μου ο Μάκελι, τα λέγαμε…) και το γκολ του Ζοάο Μάριο στο Μπενφίκα – Κλαμπ Μπριζ (2.20). Και χάθηκαν το ρίσκο με την Ντόρτμουντ (4.50 ήταν ντε…), η δυάδα των goal/goal ή over 2,5 (επειδή δεν μπήκε τρίτο στο Λονδίνο…) και το ασιατικό στο Ορογιά – Ράζα Καζαμπλάνκα λόγω της αποβολής των γηπεδούχων…

Μποζιονέλος προγνωστικά | Έχει συμβεί ξανά (και πληρώνει 4.90)

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν

Η ρεβάνς έχει πολλές οπτικές για να τη… διαβάσεις, με βαυαρικό προβάδισμα μετά το 1-0 του Παρισιού που κάλλιστα, εκείνο το βράδυ, θα μπορούσε να είχε και… τρίμπαλο και με τον Εμπαπέ να παίζει ως αλλαγή. Απόψε όμως θα είναι έτοιμος και πλαισιώνει τον Λιονέλ Μέσι σε ένα γαλλικό 3-5-2 και με πλέον… ευχάριστη είδηση για την Παρί ότι θα λείψει (και για καιρό) ο Νεϊμάρ). Το εννοώ.

Η Μπάγερν είναι… βουνό στο Μόναχο, αναλογιστείτε ότι έχει πρόσφατο ρεκόρ στο Champions League 15-1-1 και με μόνη ήττα το 2-3 από την… Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά το 2021 ενώ σκοράρει επί 22 σερί εντός έδρας παιχνίδια στον θεσμό. Και, πλάκα πλάκα, μόνο μία φορά αποκλείστηκε (σε 27 περιπτώσεις) έχοντας νικήσει εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι της σε ευρωπαϊκό: το 2010-2011 από την Ιντερ: την είχε νικήσει με 1-0 στο Μιλάνο αλλά ηττήθηκε με 3-2 στο Μόναχο. Χμ…

Συνεχίστηκε, δε, στο πρώτο ματς, η παράδοση ανάμεσά τους να μη φέρνουν ισοπαλία, στο 6-0-6 πλέον.

Γενικώς πάντως η Μπάγερν δεν είναι ανίκητη φέτος, είναι απλά μια ομάδα με αρετές και προσεκτικό παιχνίδι από τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν που βάζει τον Κροάτη μπακ Στάνισιτς (αντί του τραυματία Παβάρ) πάνω στον Εμπαπέ, τον είχε περιορίσει αρκετά τον Ιούνιο ενάντια στην Κροατία. Ο, δε, Κριστόφ Γκαλτιέ επιμένει σε τριάδα πίσω, με τους Χακίμι, Μαρκίνιος να αναρρώνουν εγκαίρως, φορτωμένο κέντρο με ηγετική μορφή τον Βεράτι και μπροστά τους Μεσομπαπέδες.

Πού το πάω; Έχει ξαναγίνει, γιατί όχι κι απόψε. Ο Νεϊμάρ χαλάει το παιχνίδι της Παρί και ο Γκαλτιέ τον ξεφορτώθηκε για καιρό, Μέσι και Εμπαπέ μπορούν να κάνουν όργια αν βρουν χώρους.

Κοντολογίς, πόνταρα στην παριζιάνικη πρόκριση, στον καταλογισμό πέναλτι (μόλις 2 σε 20 επίσημα φέτος ο Ντανιέλ Ορσάτο ενώ πέρυσι είχε… 10/30) και στο να σκοράρει ο Μέσι.

Τι είναι το ασιατικό χάντικαπ; Δες εδώ – και με πίνακες.

Άλλες επιλογές και ανάλυση 

  • Ατρόμητος – ΑΕΚ: ακριβώς στους δύο μέσους όρους (11+17,5) των φετινών τους φάουλ το line, στα 28,5. Αλλά ο Ατρόμητος σε τέτοια ματς κάνει περισσότερα από τον δικό του μέσο όρο, όπως τις προάλλες τα 16 με τον Άρη.
  • Λαμία – ΠΑΟΚ: τρίτη και… φαρμακερή για τον πρώτο ημιτελικό, με αλλαγές και οι δύο στις ενδεκάδες. Λογικά ξεκινάει βασικός ο Μπράντον Τόμας που σκοράρει σχεδόν πάντα όταν ξεκινά.
  • Βίσλα Πλοκ – Βάρτα Πόζναν: πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς μετά τη χειμερινή διακοπή για την Πλοκ, με μόλις ένα γκολ ενεργητικό, άκρως επικίνδυνη εκτός η Βάρτα (7-1-3) αλλά και αδιάφορη βαθμολογικά. Ε, να κάνει και έκτη; Ας δοκιμάσουμε.
  • Μη ξεχνάς! Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet.
  • Τότεναμ – Μίλαν: 1-0 στο πρώτο οι «ροσονέρι», απορίας άξιον πώς (βάσει απόδοσης) δεν σκόραραν οι «σπερς» εκείνο το βράδυ, κακή η παράδοση για τη Μίλαν που έχει 18 χρόνια να νικήσει επί αγγλικού εδάφους (1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2005 με γκολ του Ερνάν Κρέσπο), σε κακό momentum η Τότεναμ που έχασε στο Γούλβερχαμπτον παρά τις φάσεις που είχε. Ματς-γκραν γκινιόλ, σε goalcombo το πήγα.

Τι άφησα εκτός παιχνιδιού…

Ξανά… τίποτε. Όλα μέσα.

Και μη ξεχνάτε το live betting του koubanezos.gr μέσω Telegram – πάνω από 2.150 αρρωστάκια ήδη μέσα.

ΥΓ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Γκαραγκάνη για την πρόωρη απώλεια του Παναγιώτη, όπως και στην «οικογένεια» του Foxbet. Τόσο νέος, τόσο άδικα, είθε Κάποιος από ψηλά Λάμπρο μου να σας δώσει δύναμη για όλο αυτό πια…

Μποζιονέλος προγνωστικά

Φάουλ
17:30
Ατρόμητος - ΑΕΚ
Ατρόμητος over 12,5 φάουλ
1.85
BET: 13 units
Σκόρερ
19:00
Λαμία - ΠΑΟΚ
Γκολ Μπράντον Τόμας
2.80
BET: 6 units
Μονό
19:45
Βίσλα Πλοκ - Βάρτα Πόζναν
1 dnb
1.97
BET: 11 units
Combo
22:00
Τότεναμ - Μίλαν
Goal/goal & over 2,5
2.40
BET: 8 units
Ρίσκο
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν
Πρόκριση Παρί Σεν Ζερμέν
4.90
BET: 3 units
Special bet
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν
Καταλογισμός πέναλτι
3.00
BET: 5 units
Σκόρερ
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν
Γκολ Μέσι
2.88
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις