ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Κλεψιμαίικες δυάδες έως 4.04

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κλεψιμαίικες δυάδες έως 4.04

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Κλεψιμαίικες δυάδες έως 4.04

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου Πέμπτης από τον #TheMagician με τους προβολείς να επικεντρώνονται σε τέσσερα γήπεδα.

Καλημέρα σας! Πέμπτη σήμερα και μπορεί να μην έχουμε την λάμψη του Champions League αλλά πολλές ευρωπαϊκές δυνάμεις του ποδοσφαίρου θα μας καθηλώσουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Για το όνειρο οι φιλοξενούμενοι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την «Μπάι Αρένα». Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η Μπάγιερ Λεβερκούζεν την ήττα με 3-2 από την Μονακό στην ρεβάνς της Γαλλίας. Τελικά ο αγώνας οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι όπου οι Γερμανοί πανηγύρισαν την πρόκριση. Προσπαθεί να δώσει ταυτότητα στην ομάδα ο προπονητής της Τσάβι Αλόνσο αλλά έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Επιθετικά είναι καλή αλλά παρουσιάζει πολλά πρόβλημα στην άμυνα δεχόμενη αρκετά τέρματα. Χαρακτηριστικά από την επανέναρξη του Ιανουαρίου και μετά σε δέκα αγώνες μόνο μια φορά κατάφερε να κρατήσει την εστία της απαραβίαστη. Εντός έδρας παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων όπως έπραξε και στον τελευταίο της αγώνα, επικρατώντας της Χέρτα Βερολίνου με 4-1.

Αντίπαλος της η Φερεντσβάρος. Στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας είναι πρώτη και καλύτερη με 14 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ενώ στην Ευρώπη μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά. Τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της προσπερνώντας Μονακό και Τραμπζονσπόρ ενώ ταυτόχρονα γλίτωσε και το έξτρα παιχνίδι για να φθάσει απευθείας στους 16 της διοργάνωσης. Ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές στο Europa League μιας και έχει την βαθμολογική άνεση στο πρωτάθλημα ώστε να επικεντρωθεί στα διπλά παιχνίδια με τους Γερμανούς. Προπονητής της είναι ο πολύπειρος Ρώσος Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ που την έχει αναμορφώσει πλήρως.

Υπάρχουν κενά στην άμυνα των γηπεδούχων που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι Ούγγροι. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 2.00 στην Fonbet.

Συνεχίζουν με φιλοδοξίες

Χωρίς να είναι καλύτερη η Βασιλεία στα δυο παιχνίδια με την Τραμπζονσπόρ πέρασε στην επόμενη φάση του Conference League.  Ηττήθηκε με 1-0 στην Τουρκία για ν’ απαντήσει με 2-0 στην Ελβετία έχοντας 36% κατοχή και έξι σουτ συνολικά έναντι 21 των Τούρκων. Αποτελεσματική και στο πρωτάθλημα ειδικά εντός έδρας ενώ κατάφερε να βγάλει μία δύσκολη τετράδα αγώνων αήττητη με δυο νίκες και δύο ισοπαλίες σκοράροντας και στα τέσσερα. Ουσιαστικοί στόχοι, πρώτον να συνεχίσει στην Ευρώπη και δεύτερον να προλάβει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα όπου είναι πέντε βαθμούς μακριά.

Την Σλόβαν Μπρατισλάβας την πρωτογνωρίσαμε φέτος στους διπλούς αγώνες με τον Ολυμπιακό. Μαχητική ομάδα με πλάνο στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην δεύτερη θέση με ένα βαθμό διαφορά και πλέον συμμετέχει στην εξάδα για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ξεκίνησε τον όμιλο με έναν βαθμό σε δυο αγώνες και όταν έπρεπε να πάρει αποτελέσματα, τα κατάφερε τερματίζοντας τελικά στην πρώτη θέση με έντεκα βαθμούς. Οι δυο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες φέτος στον όγδοο όμιλο, με τους Σλοβάκος να κερδίζουν μέσα στην Ελβετία με 2-0 και να μοιράζονται τον βαθμό (3-3) στην Μπρατισλάβα.

Η Βασιλεία αναμένεται να εκμεταλλευτεί την έδρα της αλλά οι φιλοξενούμενοι παραμένουν επικίνδυνοι. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.86 στην Betshop.

Να ξαναγίνει θηρίο

Σφαλιάρα από τις λίγες έφαγε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνοντας με 7-0 από την Λίβερπουλ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε συνηθίσει αντίστοιχες εμφανίσεις των «κόκκινων διαβόλων» σε μια περίοδο που φαινόταν πως είχε βρει ρυθμό με έντεκα παιχνίδια χωρίς ήττα έχοντας εννέα νίκες. Προσπέρασε την Μπαρτσελόνα στον προηγούμενο γύρο με ισοπαλία (2-2) στην Βαρκελώνη και νίκη εντός έδρας με 2-1. Έβγαλε εκτός ένα από τα φαβορί και έδειξε πως είναι παντοδύναμη στην έδρα της κάτι που αναμένεται να κάνει πράξη και σήμερα.

Η Μπέτις ταξιδεύει στην Αγγλία για το παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ». Άντεξε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (0-0) στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος και το τέλος της 24ης αγωνιστικής την βρίσκει στην πέμπτη θέση με 41 βαθμούς. Τα καταφέρνει καλά με τις μικρομεσαίες ομάδες στην Ισπανία αλλά δυσκολεύεται με τους μεγάλους. Αν και αήττητη στους έξι αγώνες στην φάση των ομίλων πετυχαίνει την αντίπαλο της να διψάει για αποτέλεσμα. Έχασε μέχρι το τέλος της σεζόν ένα από τα αστέρια της, τον μεσοεπιθετικό Φεκίρ (20Συμ/6Γκολ/3Ασίστ).

Δεν αδιαφορεί για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την συντριβή ενώ η άμυνα των φιλοξενούμενων δέχεται σταθερά γκολ. Κρατάμε τον άσο και over 1,5 με απόδοση 1.69 στην Betshop.

Σε φόρμα οι γηπεδούχοι

Για τρίτη φορά στην σεζόν η Φιορεντίνα μένει αήττητη για πέντε αγωνιστικές και στον σημερινό αγώνα θα κοιτάξει να τις κάνει για πρώτη φορά έξι. Κέρδισε άξια την Μίλαν με 2-1 την τελευταία αγωνιστική στο Αρτέμιο Φράνκι για να φθάσει στην δωδέκατη θέση με 31 βαθμούς. Πέρασε στην φάση των 16 του Europa League επικρατώντας με δυο νίκες επί της ισχυρής Μπράγκα, με 4-0 στην Πορτογαλία και 3-2 στην Φλωρεντία. Υπήρχε γκρίνια από την πλευρά των οπαδών για την γενικότερη εικόνα της ομάδας αλλά οι τελευταίες αισιόδοξες εμφανίσεις βελτίωσαν το κλίμα. Μπορεί να κυνηγήσει ευρωπαϊκή έξοδο από το θεσμό του κυπέλλου Ιταλίας που βρίσκεται στα ημιτελικά με αντίπαλο την Κρεμονεζε γιατί από το θεσμό του πρωταθλήματος μοιάζει σχεδόν αδύνατον. Επίσης στο Conference League απουσιάζει το μεγάλο όνομα οπότε θα κυνηγήσει την διάκριση μέσω μιας καλής πορείας.

Η Σίβασπορ δεν περνάει και την καλύτερη φάση της. Μόλις δυο βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού αγωνίζεται να ξεφύγει από αυτή με νύχια και δόντια. Δεν έπαιξε ενδιάμεσο αγώνα καθώς τερμάτισε πρώτη στον όμιλο και αγωνίζεται απευθείας στους 16 του θεσμού. Πολυτέλεια μοιάζει την δεδομένη στιγμή η Ευρώπη για τους Τούρκους που προσπαθούν να βρουν ρυθμό και τον τρόπο ώστε να σταματήσουν να δέχονται αρκετά γκολ. Στον πρώτο αγώνα μετά τον φονικό σεισμό ηττήθηκε με 4-3 στην έδρα της ένατης Γκαραγκουμρούκ δεχόμενη πολλές φάσεις και γκολ. Τραυματίας δηλώθηκε ο πρώτος της σκόρερ Γιαταμπαρέ (28Συμ/11Γκολ).

Οι γηπεδούχοι αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο τελευταία και θέλουν να καθαρίσουν από νωρίς την πρόκριση ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κόμματα τους στο εγχώριο πρωτάθλημα. Κρατάμε για τα προγνωστικά μας τον άσο και over 2,5 με απόδοση 2.03 στην Fonbet.

Καλή επιτυχία!

Δείτε όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 4.04
19:45
Λεβερκούζεν - Φερεντσβάρος
Goal/goal
2.00
22:00
Φιορεντίνα - Σίβασπορ
1 & over 2,5
2.03
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.14
22:00
Βασιλεία - Σλόβαν Μπρατισλάβας
Over 2,5
1.86
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέτις
1 & over 1,5
1.69
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις