Για το 7άρι στο Λονδίνο

προγνωστικά

Σουπερλιγκάτα προγνωστικά από τον #Makrakis με το Champions League να έχει κι αυτό την τιμητική του σε τιμές μέχρι 7.00.

Καλημερίζω. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η στήλη της Κυριακής με το 2/2 και μια επιστροφή. Συνεχίζουμε σήμερα με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και το εμβόλιμο παιχνίδι της ΑΕΚ για τη Super League. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Για το 7άρι στο Λονδίνο

  • Ο Ατρόμητος δεν πρόλαβε τα play off για άλλη μια χρονιά. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η ΑΕΚ χωρίς να παίξει πολύ καλά πήρε μια ευρεία νίκη με 3-0 στην Κρήτη. Ναι, οι Περιστεριώτες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά αυτά τα παιχνίδια ποτέ δεν περνάνε αδιάφορα. Θυμίζω πως ούτε ο Άρης, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο ΠΑΟΚ πέρασαν από το Περιστέρι φέτος. Μόλις μία ήττα από τον Βόλο. Μπορεί ν’ αντέξει ένα ημίχρονο η ομάδα του Κόλμαν και θα ποντάρω στο Χ του ημιχρόνου στο 2.41 του Pamestoixima.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

  • Η Μπάγερν ήταν καλύτερη από την Παρί στο πρώτο παιχνίδι, νίκησε δίκαια στο Παρίσι. Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση, απέναντι στους Γάλλους που δεν θα έχουν για το υπόλοιπο της σεζόν και τον Νεϊμάρ. Περιμένουμε γκολ, αλλά με βάση την εικόνα του πρώτου παιχνιδιού οι αποδόσεις εκεί δεν με ελκύουν. Θα ποντάρω στο να μπει γκολ μετά το 78’. Κάποιος ίσως να πρέπει να ρισκάρει μετά το συγκεκριμένο χρονικό σημείο, αφού το ένα γκολ της πρώτης αναμέτρησης δεν καθιστά μεγάλη τη διαφορά.
  • Θα κλείσουμε τα προγνωστικά με το έτερο παιχνίδι του Champions League, αυτό της Τότεναμ με τη Μίλαν. Δύο εξαιρετικά ασταθείς ομάδες. Στο πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το «εύθραυστο» 1-0. Η Τότεναμ δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, αλλά εκτιμώ πως διαθέτει την ποιότητα για να επικρατήσει, έστω με σκορ παράτασης, της κακής εκτός έδρας Μίλαν.
Μονό
17:30
Ατρόμητος - ΑΕΚ
Χ ημίχρονο
2.41
Ειδικό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Παρί Σεν Ζερμέν
Γκολ μετά το 78'
1.90
Μονό
22:00
Τότεναμ - Μίλαν
1
1.95
Fun bet
22:00
Τότεναμ - Μίλαν
Ακριβές σκορ: 1-0
7.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις