Με την πλάτη στον τοίχο οι «μπλε»

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα στο 3.66 και ειδικά με κόρνερ και πέναλτι έχει στο μενού του Champions League σήμερα ο #SuperMario.

Καλησπέρα ομάδα. Σήμερα επικεντρωνόμαστε σε ειδικά προγνωστικά στοιχήματος στη δεύτερη σειρά των αγώνων του Champions League!

Πολλά κόρνερ στο Λονδίνο

Η Τσέλσι φιλοξενεί την Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο αναμένω τους Άγγλους να μπουν φουριόζοι και να κερδίσουν πάρα πολλά κόρνερ μέχρι να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Να θυμίσω ότι στο πρώτο παιχνίδι κέρδισαν 10 κόρνερ. Τώρα ζητάω 6 για να πάμε ταμείο στα προγνωστικά στοιχήματος. Παίζονται και τα συνολικά κόρνερ στο over 9,5 καθώς η Τσέλσι θα βγει να πιέσει και ίσως οι παίκτες της Μπορούσια έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικά κόρνερ. Θυμίζω στο πρώτο παιχνίδι υπήρξαν 15 κόρνερ.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρατάω ακόμα δύο επιλογές. Αρχικά το over 9,5 τελικές στην εστία. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε 10 τελικές στην εστία με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να ντύνεται Superman και να σώζει πολλές φορές την ομάδα του. Επιπλέον, οι μπλε θα πιέσουν από την αρχή με αποτέλεσμα να αφήσουν και αρκετούς χώρους στην πλάτη τους ώστε να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Τέλος, ο καταλογισμός πέναλτι μπαίνει στα προγνωστικά στοιχήματος καθώς ο Ολλανδός Μάκελι τα δίνει εύκολα, και σήμερα θα έχει τις ευκαιρίες του.

Δε θα ξεφύγουν στην Πορτογαλία

Τέλος, επιλογή μου θα αποτελέσει και το under 4,5 κάρτες στο παιχνίδι Μπενφίκα – Κλαμπ Μπριζ. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε 3 κάρτες, ωστόσο με σκορ 2-0 υπέρ των Πορτογάλων δε νομίζω ότι θα βγουν πάνω από 4 κάρτες, ειδικά αν σκοράρει πρώτη η Μπενφίκα το παιχνίδι θα σβήσει. Εξάλλου, ο Τούρκος Μελέρ που σφυρίζει έχει 3 κάρτες μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Καλή τύχη.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 3.66
22:00
Μπενφίκα - Κλαμπ Μπριζ
Under 4,5 κάρτες
1.70
22:00
Τσέλσι – Ντόρτμουντ
Οver 9,5 προσπάθειες στην εστία
2.15
BET: 25 units
Moνό
22:00
Τσέλσι – Ντόρτμουντ
Τσέλσι over 5,5 κόρνερ
1.85
BET: 40 units
Moνό
22:00
Τσέλσι – Ντόρτμουντ
Kαταλογισμός πέναλτι
3.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις