Ψηλοί σε υψηλές αποδόσεις

προγνωστικά nba

Με ειδικά παικτών και ένα σημείο επιλέγει να ασχολήθει απόψε ο #Loverdose.

Καλησπέρα NBAερς, επιστροφή στην στήλη μας μετά από μερικές εξαιρετικές βραδιές στο Telegram. Όσοι δεν έχετε μπει ακόμα, μη χάνετε άλλο χρόνο και μπείτε αμέσως. Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζει το σημερινό πρόγραμμα του NBA, με τρεις να μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, με επιλογές σε ειδικά παικτών. Προχωράμε στα σημερινά προγνωστικά NBA με τις αναμετρήσεις Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς, Ντένβερ Νάγκετς – Τορόντο Ράπτορς και Σακραμέντο Κινγκς – Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση το «ριπίτ» του Μαϊάμι. Βρίσκουμε τους Χιτ (34-31) στην 7η θέση της Ανατολής και τους Χοκς (32-32) στην 8η. Με τους δύο αντιπάλους να θέλουν σαν τρελοί τη νίκη στη μάχη της 7ης θέσης. Οι Χιτ θέλουν τη νίκη που θα τους δημιουργήσει μία διαφορά ασφαλείας και θα τους κρατήσει σε θέση να πιέζουν για την απευθείας είσοδο στα play off. Οι Χοκς από την άλλη θέλουν να πλησιάσουν τους Χιτ, για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στo play in. Μία ήττα σημαίνει μπελάδες, μιας και η απόσταση από την 9η θέση, είναι μόλις ένας αγώνας. Οι Χιτ επικράτησαν εύκολα το Σάββατο και θεωρώ πως θα το κάνουν ξανά, όμως δεν βρίσκω δελεαστικό το σετ αποδόσεων.

Προγνωστικά NBA: Μπαμ Αντεμπάγιο

Όμως το βασικό «πεντάρι» των Χιτ, Μπαμ Αντεμπάγιο, κερδίζει την προσοχή μου. Ο Αμερικάνος Σέντερ ήταν πρωταγωνιστής και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις με τους Χοκς. Ακόμα και στο triple double του Herro μέσα στην Ατλάντα, ο Μπαμ με 32 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης. Στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις με τα «γεράκια», ο Αντεμπάγιο έχει μέσο όρο 27.3 πόντους, 10.7 ριμπάουντ και 2 τάπες. Στην τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σημείωσε 30 πόντους, 11 ριμπάουντ 5 ασσίστ και 2 τάπες. Όλα δείχνουν πως οι Χοκς δεν έχουν βρει ακόμα τρόπο αντιμετώπισης του Αντεμπάγιο σε καμία από τις δύο πλευρές του παρκέ.

Ντένβερ Νάγκετς – Τορόντο Ράπτορς

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ντένβερ Νάγκετς – Τορόντο Ράπτορς, με ξεκάθαρη τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Νάγκετς έχουν κατοχυρώσει την πρώτη θέση στη Δύση. Από την άλλη οι Ράπτορς θα δώσουν μάχη, για ένα εισιτήριο του τουρνουά play in. Θεωρώ πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι Νάγκετς θα πάρουν τη νίκη. Με το -6.5 σε απόδοση πάνω από 2.00 να φαντάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Νίκολα Γιόκιτς

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον back to back MVP του NBA, που βαδίζει ολοταχώς προς το τρίτο σερί . Ο «Τζοκερ» φέτος μετράει 25 triple double σε 56 αναμετρήσεις, περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη. Με τους Νάγκετς να είναι αήττητοι κάθε φορά που ο Γιόκιτς είναι διψήφιος και στις τρεις στατιστικές κατηγορίες. Οι Ράπτορς επιτρέπουν πολλές ασσίστ στους αντιπάλους τους, 26.1, ενώ είναι αρκετά καλοί γύρω από το ταμπλό. Ο «Τζόκερ» όμως είναι αυτός που μαζεύει το 30% των ριμπάουντ για την ομάδα του, με μέσο όρο 14.2 ριμπάουντ στους τελευταίους δέκα αγώνες. Ενώ στις τελευταίες πέντε εμφανίσεις του, σε μόλις μία δεν σημείωσε triple double και άλλη μία φορά συγκέντρωσε λιγότερα από 13 ριμπάουντ.

Σακραμέντο Κινγκς – Νιου Όρλεανς Πέλικανς

Τελευταία αναμέτρηση για σήμερα, Σακραμέντο Κινγκς – Νιου Όρλεανς Πέλικανς. Με τους γηπεδούχουνς να πετυχαίνουν τους περισσότερους πόντους φέτος (121.1), ενώ δέχονται τους τρίτους περισσότερους (118.5). Αν οι Πέλικανς  θέλουν να μείνουν μέσα στο παιχνίδι, θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν το σκορ που πιθανότατα θα πάει ψηλά. Απόντος του Ζάιον, η καλύτερη λύση για την επίθεση των Πέλικανς είναι ο Μπράντον Ίνγκραμ. Το 2023 ο Σμολ Φόργουορντ των «Πελεκάνων» σημειώνει 28.4 πόντους ανά αγώνα. Με το line του σήμερα να στο 26.5, απέναντι σε μία ομάδα τόσο επιρρεπή στην άμυνα, σίγουρα θα πάω με το over.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά NBA

Μονό
02:30
Μαϊάμι Χιτ - Ατλάντα Χοκς
Μπ. Αντεμπάγιο over 9+ ριμπάουντ
1.93
BET: 22 units
Μονό
02:30
Μαϊάμι Χιτ - Ατλάντα Χοκς
Μπ. Αντεμπάγιο Double - Double
2.50
BET: 11 units
Μονό
02:40
Μαϊάμι Χιτ - Ατλάντα Χοκς
Μπ. Αντεμπάγιο 26+ πόντοι
3.75
BET: 11 units
Μονό
04:10
Ντένβερ Νάγκετς - Τορόντο Ράπτορς
Ν. Γιόκιτς 13+ ριμπάουντ
1.93
BET: 22 units
Μονό
04:10
Ντένβερ Νάγκετς - Τορόντο Ράπτορς
Ν. Γιόκιτς Triple - Double
2.15
BET: 20 units
Μονό
04:10
Ντένβερ Νάγκετς - Τορόντο Ράπτορς
1 (-6,5)
2.02
BET: 21 units
Μονό
05:10
Σακραμέντο Κινγκς - Νιου Όρλεανς Πέλικανς
Μπ. Ίνγκραμ 27+ πόντοι
1.88
BET: 23 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις