Τα «πρέπει» και οι επιθέσεις δίνουν το 9.00

Τα «πρέπει» και οι επιθέσεις δίνουν το 9.00

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez ασχολείται σήμερα με ποδοσφαιρικό και μπασκετικό Champions League σε αποδόσεις που φτάνουν έως 9.00

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα μία ημέρα ξεκινάει για τα προγνωστικά μας, με το βάρος να πέφτει σε ποδοσφαιρικό και μπασκετικό Champions League, αλλά και στην «ξέμπαρκη» αναμέτρηση του Europa Conference League. Πάμε να δούμε λοιπόν τις επιλογές μας από το σημερινό κουπόνι που ξεκινούν από τιμές αξίας και καταλήγουν σε ένα ωραιότατο «9άρι».

Προγνωστικά: Τα «πρέπει» της Νταρουσάφακα

  • Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Νταρουσάφακα με την Μούρθια. Ωραίο παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον και πρώτο εντός έδρας ματς των γηπεδούχων μετά τους σεισμούς. Εκείνοι βέβαια είναι που καίγονται για μία νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς για την δεύτερη θέση αφού σε διαφορετική περίπτωση «τελειώνουν» και μαθηματικά οι ελπίδες τους για πρόκριση. Από την άλλη οι Ισπανοί διανύουν κακή περίοδο, εκτός έδρας δεν εμπνέουν και είναι μέσα στην αστάθεια. Επιθετική ομάδα μεν, αφελής όσο δεν πάει δε. Μπορούν οι Τούρκοι να επιβληθούν, έχουν την ποιότητα και το κίνητρο να πετύχουν μία νίκη σε αυτή την φάση της διοργάνωσης. Κρατάμε τον άσσο στο 2.02, ενώ παράλληλα διαλέγουμε και ως «Funbet» την επικράτηση τους με 7-9 πόντους στο 9.00.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

  • Συνεχίζουμε με Europa Conference League και το ματς της Λάτσιο απέναντι στην Άλκμααρ. Άλλο ένα κομβικό παιχνίδι για τους «Λατσιάλι» που επιχειρούν μετά από πολλά χρόνια να κάνουν πορεία στην Ευρώπη. Απέναντι τους βέβαια βρίσκεται μία ταλαντούχα ομάδα που δυσκολεύει τους πάντες, αφού οι Ολλανδοί παίζουν κατά βάση επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχουμε δει παράξενη εικόνα του συνόλου του Σάρι όταν πιέζεται, πιστεύουμε πως θα δυσκολευτεί αρκετά κόντρα σε μία σοβαρή και μετρημένη Άλκμααρ. Το ματς φωνάζει πως θα έχει γκολ, το αμφίτερμα στο 1.82 είναι αρκετά τίμιο. 

Η αναξιοπιστία και το ανέγγιχτο

  • Αργότερα στο κυρίως μενού της βραδιάς, η Τσέλσι φιλοξενεί την Ντόρτμουντ στο Stamford Brigde. Ο επαναληπτικός του 1-0 της Βεστφαλίας, σε ένα ματς που αναμένεται ανοιχτό. Οι Λονδρέζοι έχουν δείξει πως μπορεί να μην πατάνε καλά μέσα στο 2023 όμως έχουν τις αναλαμπές τους και παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Το ματς κόντρα στη Λιντς ήταν ένα ικανοποιητικό δείγμα και το σημερινό ματς ίσως αποτελεί εκείνο της χρονιάς για όλους στον σύλλογο αφού μία ενδεχόμενη πρόκριση στα προημιτελικά τα αλλάζει όλα. Η Γερμανική ομάδα έχει καταφέρει να αποκλειστεί με όλους τους πιθανούς κα απίθανους τρόπους στην φάση των δεκαέξι και τα τελευταία χρόνια μόνο την σεζόν 20-21 πήγε στα προημιτελικά. Δεν είναι αξιόπιστη και προσφέρεται η κόντρα της σε ικανοποιητικές αποδόσεις. Δεν θα διαλέγαμε τον άσσο άμα η Τσέλσι αντιμετώπιζε μία σοβαρότερη ομάδα αλλά η Ντόρτμουντ έχει δείξει πως μπορεί να αυτοκτονήσει με όλους τους τρόπους, οπότε το 1.83 της νίκης των Λονδρέζων, είναι fair. 
  • Με το Μπενφίκα – Μπριζ δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος. Ένα γκολ να βάλουν οι «Πορτογάλοι» και το ματς έχει τελειώσει, οπότε… το κρατάμε μακριά.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
19:00
Νταρουσάφακα - Μούρθια
1
2.02
BET: 20 units
Funbet
19:00
Νταρουσάφα - Μούρθια
Νίκη γηπεδούχου με 7 - 9 πόντους διαφορά
9.00
BET: 4 units
Μονό
19:45
Λάτσιο - Άλκμααρ
Goal/goal
1.82
BET: 20 units
Μονό
22:00
Τσέλσι - Ντόρτμουντ
1
1.83
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις