Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα με ενισχυμένες αποδόσεις

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα με ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (21:00) την Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι κορυφής της Euroleague.

Η μάχη για την πρωτιά στην κατάταξη βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και στο ΣΕΦ διεξάγεται μία από τις αναμετρήσεις που θα κρίνει την έκβασή της.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ισόβαθμη Μπαρτσελόνα (18-8) στο μεγάλο ντέρμπι της «διαβολοβδομάδας». Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις 18 νίκες μαζί με τη Ρεάλ (18-7) και όπως γίνεται αντιληπτό ο νικητής θα κάνει βήμα πρωτιάς, ενώ ο χαμένος θα χάσει σημαντικό έδαφος.

Η ήττα στο Μιλάνο έβαλε τέλος στο μεγάλο αήττητο σερί των «ερυθρόλευκων», που πλέον έχουν συγκάτοικο την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Οι Καταλανοί «τρέχουν» το καλύτερο σερί στη διοργάνωση (5/5) και θέλουν να το επεκτείνουν στο Φάληρο. Η τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ (26/01, 91-86).

Φυσικά, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιθυμούν να αφήσουν πίσω την ήττα από την Αρμάνι, κάνοντας νέα αρχή, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στο σερί νικών στο ΣΕΦ, αντλώντας ενέργεια από τον κόσμο που θα γεμίσει σε άλλο ένα παιχνίδι το γήπεδο.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 1(-3.5):1.87 2(+3.5)1.94

Παράλληλα, με ενδεχόμενη νίκη ο Ολυμπιακός θα έχει επιπλέον όφελος, καθώς θα έχει ολοκληρώσει το 4/4 με τους δύο μεγάλους της Ισπανίας, υπερτερώντας σε όλες τις ισοβαθμίες.

Αμφότεροι πάντως αντιμετώπισαν προβλήματα στις υποχρεώσεις τους εντός συνόρων που προηγήθηκαν.

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε στο φινάλε την ήττα στη Ρόδο από τον Κολοσσό, με άνθρωπο της τελευταίας στιγμής τον… 33άρη Βεζένκοφ (80-79).

Η Μπάρτσα από την άλλη δε γλίτωσε την ήττα στη Σαραγόσα (85-83), εξαιτίας της μεγάλης εμφάνισης του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, πέφτοντας από την κορυφή της ACB.

Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός είχε θριαμβεύσει στη Βαρκελώνη (80-70). Πέρσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στην κανονική περίοδο, επικρατώντας στις έδρες τους (79-78, 73-66), ενώ αναμετρήθηκαν και στον μικρό τελικό του Final-4 με τους Κταλανούς να επικρατούν (84-74).

Συνολικά σε 32 αναμετρήσεις οι Καταλανοί έχουν το πάνω χέρι (20-12), ενώ στο ΣΕΦ το επιμέρους σκορ είναι 7-6 για τους «μπλαουγράνα».

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις