Κατάκτηση Euroleague: Η Ρεάλ και πάλι στη κορυφή

Κατάκτηση Euroleague

Οι ελληνικές ομάδες στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών ηττήθηκαν έκαστες. Ποιες οι αποδόσεις για κατάκτηση Euroleague?

Μεγάλο το ενδιαφέρον και στη φετινή Euroleague με τις ομάδες να έχουν μπει στη τελική ευθεία ενόψει των πλέι οφ. Η τραγωδία των Τεμπών συγκλόνισε όλο το κόσμο και φυσικά και τον αθλητικό. Οι Ελληνικές ομάδες ήταν αδύνατο να μείνουν ανεπηρέαστες από αυτό και μοιραία ηττήθηκαν στη περασμένη αγωνιστική της Euroleague. Με τη Ρεάλ στη κορυφή πλέον οι αποδόσεις για κατάκτηση Euroleague, αλλάζουν και πάλι.

Κατάκτηση Euroleague

Η Μιλάνο έβαλε τέλος στο μεγάλο αήττητο σερί των ερυθρόλευκων, συντρίβοντας την ελληνική ομάδα με 83-62 στο Μιλάνο. Ο Ολυμπιακός πλέον έπεσε δεύτερος σε συνδυασμό με τη νίκη της Ρεάλ στη Βιλερμπάν, ενώ οι Ισπανοί έχουν και παιχνίδι λιγότερο. Ο Ολυμπιακός με ρεκόρ 18-8 συγκατοικεί στη δεύτερη θέση με τη Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε τη πέμπτη διαδοχική ήττα του, αυτή τη φορά εντός απέναντι στη Εφές με 82-87. Παραμένουν προ τελευταίοι οι πράσινοι και μοιραία είναι εκτός διεκδίκησης της φετινής Euroleague.

ΟμάδαΑπόδοση
Ρεάλ Μαδρίτης4.00
Μπαρτσελόνα4.50
Ολυμπιακός4.75
Εφές 6.50
Φενέρμπαχτσε9.50
Μονακό12.00
Παναθηναϊκός5000.00

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις