Champions League αποδόσεις: Ανοιχτοί λογαριασμοί

Champions League αποδόσεις: Ανοιχτοί λογαριασμοί

Champions League αποδόσεις, με τις ρεβάνς των πρώτων ζευγαριών να δίνουν προκρίσεις στις οκτώ κορυφαίες αυτή τη βδομάδα.

Οι πρώτες ρεβάνς των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι στη σέντρα αυτή την εβδομάδα, με τα περισσότερα ζευγάρια να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Champions League αποδόσεις, με τις προκρίσεις να κρέμονται σε μια κλωστή μετά τα πρώτα παιχνίδια.

Champions League αποδόσεις: Ανοιχτοί λογαριασμοί

Μπενφίκα – Κλάμπι Μπριζ το βράδυ της Τρίτης, με τους Πορτογάλους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης μετά το 0-2 στο Βέλγιο.  Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τη μεν Μπενφίκα να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πρωτοπόρος στη Πορτογαλία. Η δε Μπριζ να είναι ήδη εκτός τίτλου στο Βέλγιο, ούσα 4η και ουσιαστικά να είναι σκιά του εαυτού της μετά τον Δεκέμβρη. Ασχολίαστο το σετ αποδόσεων, με τη πρόκριση της Μπενφίκα να τιμάται στο 1.01!! ενώ ενδεχόμενη έκπληξη από μεριάς Βέλγων στο 26.00. 

Μπενφίκα – Κλάμπ Μπριζ 1:1.45 Χ:4.60 2:7.10

Τσέλσι – Ντόρτμουντ το ίδιο βράδυ στο Λονδίνο, στη ρεβάνς του 1-0 της Βεστφαλίας. Ανώτερη η Ντόρμτουντ στο πρώτο παιχνίδι, πήρε δίκαια τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης. Η Τσέλσι δεν είναι σε καλή κατάσταση, αν και πήρε νίκη ψυχολογίας στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λιντς. Δίκαιο το σετ αποδόσεων για τη πρόκριση με τη Ντόρτμουντ φαβορί στο 1.57, ενώ η Τσέλσι βρίσκεται στο 2.25. 

Τσέλσι – Ντόρτμουντ 1:187 Χ:3.70 2:4.05

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ τη Τετάρτης, στη ρεβάνς του 0-1 του Παρισιού με θριαμβευτές του Βαυαρούς. Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνουν έκαστες, με τη ρεβάνς να αναμένεται το ίδιο αμφίρροπη όπως και το πρώτο παιχνίδι. Οι μπουκ πάντως δε δείχνουν να συγκινούνται, παρουσιάζοντας ξεκάθαρο φαβορί για πρόκριση τη Μπάγερν σε απόδοση 1.16, ενώ ενδεχόμενη πρόκριση της Παρί στο 5.00. 

Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν 1:1.80 Χ:4.40 2:3.70

Τότεναμ – Μίλαν στο Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης, στη ρεβάνς του 1-0 στο Μιλάνο. Το παιχνίδι που κλείνει τη βδομάδα, με τη ρεβάνς να αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπη. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά η βαριά φανέλα των Μιλανέζων έκανε τη διαφορά στο πρώτο παιχνίδι. Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης για τη Μίλαν στο 1.53, ενώ ενδεχόμενη πρόκριση της Τότεναμ στο 2.37. 

Τότεναμ – Μίλαν 1:1.90 Χ:3.55 2:4.00

 

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις