Συνεχίζει η Μπαρτσελόνα στο 2.20

προγνωστικά

Προγνωστικά με πληθώρα επιλογών από Αγγλία, Ισπανία και Ελλάδα από τον #Makrakis για την Κυριακή...και την Δευτέρα

Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και πάμε να δούμε προγνωστικά στοιχήματος από τρία παιχνίδια σε Αγγλία και Ισπανία, καθώς και κάτι «μπόνους» την Δευτέρα.

  • Ξεκίνημα με Premier League. Νότιγχαμ και Έβερτον έχουν τεράστια ανάγκη τους βαθμούς. Αμφότερες προέρχονται από ήττα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα τους, έχοντας να ηττηθούν εκεί για το πρωτάθλημα από τον Σεπτέμβριο. Η Έβερτον εκτός έχει οκτώ ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Προβάδισμα στον Άσο, σε ένα παιχνίδι που θα «πέσουν κορμιά».
  • Προγνωστικά από La Liga. Η Μπαρτσελόνα έρχεται από μεγάλο διπλό στο Μπερναμπέου για το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα έχει καλή διαφορά από τη Ρεάλ και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να την αυξήσει. Η Βαλένθια έρχεται από νίκη, αλλά δεν μοιάζει ικανή να κοντράρει τους Καταλανούς, μαζί και με τις απουσίες που έχει. Ο Τσάβι δεν θα έχει τον Λεβαντόφσκι, αυτό όμως δεν θα εμποδίσει την ομάδα του από μία επαγγελματική νίκη. Άσος και under 3,5 λοιπόν στο 2.20.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

  • Θα κλείσουμε την Κυριακή με το παιχνίδι της Μπέτις και της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε καλή φόρμα η Μπέτις, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η Ρεάλ. Επιστροφή στις νίκες ψάχνει η ομάδα του Αντσελότι, που εκτός έδρας πάει τα παιχνίδια της σε πιο χαμηλό ρυθμό. Θα κρατήσω το under 2,5 που έχει εμφανιστεί στα 4/5 πιο πρόσφατα εκτός έδρας της ομάδας για το πρωτάθλημα.
  • Η επιλογή της Δευτέρας είναι από παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Φαβορί ξεκάθαρο οι πράσινοι με τους Αγρινιώτες να μην βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Παρόλα αυτά, σκοράρουν. Εκτός έδρας πατάνε καλύτερα και πέτυχαν γκολ και στην «Αγια Σοφιά» και στο Φάληρο. Οπότε το Goal/goal στο 3.35 της Betshop αξίζει το ποντάρισμά μας.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
16:00
Νότιγχαμ Φόρεστ - Έβερτον
1 DNB
1.88
Μόνο
17:15
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια
1 & under 3,5
2.20
Μόνο
22:00
Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης
Under 2,5
2.05
Μονό (6/3)
19:30
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός
Goal/goal
3.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις