Ψάχνουν αντίπαλο οι «ταύροι»

Ψάχνουν αντίπαλο οι «ταύροι»

Προγνωστικά από την Φόρμουλα 1 μετά τις ελεύθερες δοκιμές στο Σακχίρ, με αρκετές μακροχρόνιες επιλογές έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μία ημέρα πριν την έναρξη της Φόρμουλα 1 και μετά από αρκετή μελέτη κατέληξα σε κάποιες μακροχρόνιες επιλογές. Θαρρώ πως είναι αρκετά μεγάλο το ρίσκο αφού δεν έχουμε δει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τα μονοθέσια και σίγουρα θα έχουμε μεγάλες αλλαγές μέχρι το τέλος. Θα πάμε με κάποιες πληροφορίες που πήρα από τα ελεύθερα δοκιμαστικά χθες αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα. Πάμε να δούμε τα μακροχρόνια μας για φέτος, στα προγνωστικά F1 αλλά και λίγα λόγια για τις φετινές ομάδες.

Ρεντ Μπουλ

Οι «ταύροι» φαίνεται και φέτος να πετάνε φωτιές αφού διαθέτουν το πιο γρήγορο μονοθέσιο από όσο έχουμε δει και… ψάχνουν αντίπαλο. Ο Μαξ Φερστάπεν δείχνει έτοιμος και αρκετά ώριμος για να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα ενώ ο Πέρεζ είναι έτοιμος να δείξει πως έχει και αυτός θέση και λόγο για το πρωτάθλημα. Λίγο πιο κάτω από τον διπλασιασμό να κατακτήσουν το πρωτάθλημα κατασκευαστών και να στεφθεί πρωταθλητής ο Ολλανδός οδηγός.

Σκουντερία Φεράρι

Η Σκουντερία Φεράρι μας απογοήτευσε για ακόμη μία χρονιά αφού τα λάθη ήταν αρκετά. Κακές τακτικές, κακές οδηγίες και μερικές αστοχίες του Λεκλέρ στοιχίσανε το πρωτάθλημα στους Ιταλούς και την θέση του Μπινότο αφού μετά το τέλος της χρονιάς παραιτήθηκε και ανέλαβε ο Βάσερ. Ο Λεκλέρ φαίνεται να είναι ο δεύτερος πίσω από τον Φερστάπεν για την διεκδίκηση του τίτλου.

Μερσέντες

Η Μερσέντες μπορεί να βελτιώθηκε από πέρσι αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη για την διεκδίκηση του τίτλου αλλά θα είναι σύντομα αφού φέρνουν μεγάλα πακέτα αναβαθμίσεων σε περίπου δύο μήνες. Επίσης ο Τότο αναφέρθηκε στα ελεύθερα δοκιμαστικά, πως τους βοήθησε αρκετά αφού εντοπίσανε αστοχίες τις οποίες θα τις διορθώσουν μέχρι σήμερα. Δυνατή φαίνεται να είναι η Μερσέντες και περιμένω να δω και τον Ράσελ να παίρνει νίκες αλλά και σημαντικούς πόντους. Να βρει δύο νίκες ο Τζορτζ Ράσελ μας πληρώνει πάνω από τον διπλασιασμό.

Άστον Μάρτιν

Συνεχίζουμε με την έκπληξη της χρονιάς, που δεν είναι άλλη από την Άστον Μάρτιν. Αρκετά ανταγωνιστική την περιμένω και με έναν Αλόνσο μετά από χρόνια να διεκδικεί τις πρώτες θέσεις με ένα αρκετά γρήγορο μονοθέσιο. Τρομερά γρήγορος ο Ισπανός οδηγός στα ελεύθερα δοκιμαστικά ενώ και ο Στρολ φάνηκε να είχε άνεση με το μονοθέσιο παρόλο που στα πρώτα δοκιμαστικά ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Να πάρει τουλάχιστον ένα βάθρο ο Αλόνσο μέσα στην χρονιά είναι σε ικανοποιητική απόδοση και θα το ποντάρουμε ανάλογα.

Αλπίν

Συνεχίζουμε με την Αλπίν, η οποία φαίνεται να έχει ένα εξαιρετικό γαλλικό δίδυμο με τους ΟκόνΓκασλί αλλά θα πρέπει να αποδείξουν πολλά αφού φαίνεται πως δεν κάνανε και τρομερή βελτίωση από πέρσι. Μία κλασσική Αλπίν περιμένω και φέτος να πολεμάει για την 4η έως και την 6η θέση.

Μακ Λάρεν

Η Μακ Λάρεν και αυτήν διαθέτει ένα τρομερά νεανικό αλλά και ταλαντούχο διδυμο.Ο λόγος για τους Νόρις και Πιάστρι με τον πρώτο να ηγείται για ακόμη μία χρονιά τους «πορτοκαλί» ενώ ο Πιάστρι αν και περιμένουμε αρκετά, φάνηκε να μην έχει βρει τον εαυτό του μέσα στο μονοθέσιο και στα δοκιμαστικά ήταν απογοητευτικός. Θα αργήσει να ορθοποδήσει ο Πιάστρι και οι ελπίδες για βαθμούς φαίνεται πως πάνε στον Λάντο Νόρις. Θα πάρουμε σε απόδοση διπλασιασμού ο Αυστραλός οδηγός να τερματίσει πιο κάτω από τον Λανς Στρολ της Άστον Μάρτιν.

Άλφα Ρομέο

Η Άλφα Ρομέο φαίνεται να είναι μία ακόμα ομάδα που θα απασχολήσει το mid-table αφού Μπότας και Ζου φάνηκε να κάνουν αρκετά καλούς χρόνους. Θεωρώ θα συμπληρώσουν αρκετές φορές την δεκάδα ενώ μπορεί να δούμε και τον Μπότας στην εξάδα ίσως και σε βάθρο. Αρκετά καλύτερη από την Άλφα Τάουρι για αυτό τους επιλέγουμε σε combo.

Άλφα Τάουρι

Όπως είπαμε και πάνω τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την θυγατρική της Ρεντ Μπουλ αφού οι Τσουνόντα – Ντε Βρις δεν μου γεμίζουν το μάτι και δεν θεωρώ πως θα μαζέψουν αρκετούς βαθμούς. Το μονοθέσιο φαίνεται να είναι πίσω και μάλλον έχουν κάνει την μικρότερη πρόοδο από πέρσι. Δύσκολα θα φτάσουν την εκπληκτική Άλφα Ρομέο.

Χάας

Με ένα αρκετά καλό δίδυμο και αρκετά φιλόδοξο θα έλεγε κανείς, αφού ο έμπειρος Χούλκενμπεργκ πήρε την θέση του Μικ Σουμάχερ και δίπλα στον Μάγκνουσεν μπορούν να πετύχουν αρκετά. Ίσως έχουν κάποια θέματα μεταξύ τους αφού είχανε μαλώσει στο παρελθόν αλλά τα καλά αποτελέσματα ίσως φέρουν μόνο τα θετικά και τίποτα το αρνητικό για την ομάδα του Στάινερ. Θα την ποντάρουμε σε combo μαζί με την Άλφα Ρομέο.

Γουίλιαμς

Τελευταίοι και σίγουρα απογοητευμένοι, μετά την περσινή χρονιά αφού κατάφεραν και μάζεψαν μόνο οκτώ βαθμούς. Έφυγε ο Λατίφι και στην θέση του ήρθε ο Λόγκαν Σάρτζεντ. Βελτιώθηκαν αρκετά αλλά σίγουρα είναι και οδηγική πέρα από το μονοθέσιο, η διαφορά από την Χάας για αυτό τους βλέπω και φέτος ουραγούς. Στο 1,70 να τερματίσουν τελευταίοι και εμείς το επιλέγουμε με ευκολία.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μακροχρόνια Φόρμουλα 1
Φερνάντο Αλόνσο (Άστον Μάρτιν): Συνολικά βάθρα
Over 0,5
2.00
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Φόρμουλα 1
Η2Η - Όσκαρ Πιάστρι - Λανς Στρολ
Λανς Στρολ
2.00
BET: 30 units
Πες το και έγινε Φόρμουλα 1
Η2Η Χάας - Γουίλιαμς & Η2Η Άλφα Ρομέο - Άλφα Τάουρι
Χάας & Άλφα Ρομέο
2.20
BET: 25 units
Μακροχρόνιο Φόρμουλα 1
Η2Η Γκουάνιου Ζου - Άλεξ Άλμπον
Γκουανιού Ζου
1.87
BET: 25 units
Μακροχρόνιο Φόρμουλα 1
Ουραγός
Γουίλιαμς
1.70
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις