Με τα γκολ από Νορβηγία μέχρι Αγγλία

Με τα γκολ από Νορβηγία μέχρι Αγγλία

Γειά και χαρά σε όλους τους φίλους koubanezous! Συνεχίζουμε δυναμικά από εκεί που έχουμε μείνει και ελπίζω να σας βοηθάω στα πονταρίσματα σας! Δύο προτασούλες για σήμερα Τρίτη, μια από Αγγλία και μία από Νορβηγία.

Ξεκίνημα χρονικά από Νορβηγία και το παιχνίδι Σόγκνταλ – Στρόμμεν. Στη 3η θέση της βαθμολογίας παραμένουν οι γηπεδούχοι μετά και την λευκή εκτός έδρας ισοπαλία με τη Κονγκσβίγκερ. Η Στρόμμεν από την άλλη προέρχεται από θρίαμβο με 5-2 κόντρα στη Γερβ, νίκη που τους διατήρησε οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, αλλά πάντα στην ισοβαθμία.

Στοιχηματικά σίγουρα φαβορί οι γηπεδούχοι, αφού και καλύτερη ομάδα είναι, αλλά έχουν απέναντι τους και την ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή. Πάντα έχουν ρυθμό και γκολ τα παιχνίδια της Σόγκνταλ εντός, δε βρίσκω το λόγο να αλλάξει κάτι σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα που δε μαζεύεται γενικά. Απλά θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι το έχουν και θα το βρουν το γκολ απέναντι στην ανοιχτή άμυνα των γηπεδούχων.

Συνεχίζουμε με Αγγλία και EFL trophy και το παιχνίδι Τζίλιγχαμ – Κρόουλι. Σε ομίλους σε αυτό το στάδιο τα παιχνίδια, οπότε δεν έχουμε το χαρακτήρα των νοκ άουτ. Πολύ καλά στοιχεία έδειξε η Τζίλιγχαμ στο παιχνίδι του Carabao cup με τη Σάουθεντ παίρνοντας τη πρόκριση με 1-0. Στον αντίποδα η Κρόουλι αποκλείστηκε από τη σαφώς καλύτερη Μίλγουολ με 1-3.

Λίγα τα αγωνιστικά δείγματα που έχουμε, αλλά παρόλα αυτά θεωρώ πως δε θα πάμε σε κλειστό παιχνίδι. Τις χωρίζει μια κατηγορία και σωστά έχει το προβάδισμα η Τζίλιγχαμ, αλλά είναι παιχνίδι κυπέλλου οπότε όλα είναι πιθανά. Η Κρόουλι γενικά δε κλείνεται και θεωρώ πως ούτε σήμερα θα το κάνει, με τους γηπεδούχος να είναι ομάδα που αν ανοίξει ο ρυθμός σίγουρα θα ακολουθήσουν. Με αυτή τη λογική θεωρώ το over μια καλή επιλογή.

Δυάδα (απόδοσης 3.80)

19:00 Σόγκνταλ – Στρόμμεν: Goal/goal & over 2,5 (2.00)

19:30 Τζίλιγχαμ – Κρόουλι: Over 2,5 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις