ΑΕΚ και Ολυμπιακός υπερδιπλασιάζουν

προγνωστικά

Προγνωστικά: Η Super League έχει την τιμητική της και αυτή την Κυριακή και ο #Farantos μας δίνει τα προγνωστικά του.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Την Παρασκευή  βγήκε η Ντόρτμουντ και μας τα χάλασε η Νάπολι (πρώτη ήττα εντός έδρας και πρώτη νίκη της Λάτσιο μετά το 2015 στην έδρα των Ναπολιτάνων). Ήταν και αυτή μία από τις κακές μέρες, όμως προχωράμε παρακάτω. Σήμερα θα αναλύσουμε τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, με ΟΦΗ και Λεβαδειακό αντίστοιχα. Προχωράμε με τα προγνωστικά.

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός

Ανάλυση: Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Γενικά οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει καλύτερο δεύτερο μισό, με αποτέλεσμα να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή. Στο σημερινό αγώνα θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, γιατί την τελευταία αγωνιστική έχουν δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την Α.Ε.Κ. . Ο Μίτσελ έχει γεμάτο απουσιολόγιο, στο οποίο βρίσκονται οι Ρέτσος, Σισέ, Εμβιλά και Χάμες, ενώ θα απουσιάσει και ο Παπασταθόπουλος λόγω καρτών.

Από τη μεριά του ο Λεβαδειακός συνεχίζει το αρνητικό σερί χωρίς νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια, αφού ήρθε λευκή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στη Λειβαδειά. Επιθετικά έχει θέματα, αφού έχει να σκοράρει ένα μήνα και αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τον στόχο παραμονής στην 1η κατηγορία. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους Σακό, Τζημόπουλο, Γερεμέρεφ και Λούα Λούα, ενώ εκτός είναι και ο Παναγιώτου λόγω καρτών.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια να χάσει και άλλους βαθμούς και ειδικά με έναν αδύναμο αντίπαλο, όπως ο Λεβαδειακός. Επομένως, πάμε με το 1 ημιχ./1 τελ. στο 1.56 της Betshop.

ΟΦΗ – ΑΕΚ

Ανάλυση: Ο Ο.Φ.Η. προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Ιωνικού. Σημαντική βαθμολογική ανάσα, ώστε να κρατήσει μια απόσταση από τις τελευταίες θέσεις ενόψει και των play-out. Η άφιξη του Νταμπράουσκας έχει βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και λογικα από τη νέα σεζόν  θα δείξει καλύτερα πράγματα, με το υλικό που θέλει ο ίδιος. Ο Λιθουανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νέιρα και Φελίπε.

Στο τελευταίο της παιχνίδι η Α.Ε.Κ. νίκησε εύκολα με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας. Φάνηκε πως συνήλθε γρήγορα από την ήττα της Τούμπας. Τώρα πάει στην Κρήτη, όπου πέρυσι  στραβοπάτησε και γενικά το Γεντί Κουλέ είναι μία έδρα που την δυσκολεύει, έχοντας μόλις τρεις νίκες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια. Ο Αλμέιδα δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Γκαρσία λόγω τραυματισμού και τους Αραούχο και Σιμάνσκι λόγω καρτών. Επιστρέφουν Φαν Βέερτ και Μοχαμάντι, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί ο Φερνάντες.

Εκτίμηση: Η Α.Ε.Κ. παρότι δεν θα έχει το βασικό της επιθετικό δίδυμο, θα έχει σημαντικές επιστροφές που θα τις δώσουν πράγματα. Επίσης, οι Κρητικοί φέτος εντός έδρας έχουν μόλις δύο νίκες. Επομένως, πάμε με το 2 & under 4,5 στο 1.65 της Betshop.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοσης 2.53
16:00
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός
1 ημιχ. / 1 τελ.
1.50
19:30
ΟΦΗ - ΑΕΚ
2 & under 4,5
1.65
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις