Συνεχίζει στην κορυφή στο 2.50

Συνεχίζει στην κορυφή στο 2.50

Προγνωστικά Σαββάτου από Αγγλία, Ισπανία και Ελλάδα με γκολ, φαβορί και πολλά ακόμα από τον #Makrakis σε αποδόσεις διπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους. Η προηγούμενη στήλη είχε επιτυχία με τις επιλογές από το FA Cup να περνάνε. Σάββατο σήμερα με πληθώρα επιλογών από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πάμε να δούμε προγνωστικά από επιλεγμένα παιχνίδια.

 

  • Μπλάκμπερν – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι δύο ομάδες κληρώθηκαν μαζί για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Βρέθηκαν εκεί με μεγάλες προκρίσεις αμφότερες. Η Σέφιλντ απέκλεισε την Τότεναμ και η Μπλάκμπερν πήρε μεγάλο «διπλό» στην Λέστερ. Στο πρωτάθλημα προέρχονται και οι δύο από νίκες με την Μπλάμπερν να βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι από την αντίπαλό της. Μια νίκη θα βάλει τους γηπεδούχους στο κόλπο της απευθείας ανόδου στην Premier League. Υπερβολικό αουτσάιντερ βρίσκω την Μπλάμπερν και θα την στηρίξω με διπλή ευκαιρία στο 1.85 της Fonbet.
  • Μένουμε Αγγλία, ανεβαίνοντας μια κατηγορία. Η Άρσνεαλ συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας εμφατικά της Έβερτον με 4-0. Η Μπόρνμουθ δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με τις εκτός έδρας επιδόσεις τους να είναι τραγικές. Αν εξαιρέσουμε την τελευταία, ανέλπιστη νίκη στους Γουλβς, η ομάδα το Ο’νιλ μετρούσε επτά σερί ήττες εκτός έδρας, σκοράροντας μόνο στο τρελό ματς (4-3) κόντρα στην Λιντς. Εύκολο απόγευμα περιμένω από την ομάδα την Αρτέτα και θα αγοράσω την νίκη της Άρσεναλ από το ημίχρονο, χωρίς να δεχτεί γκολ.
  • Συνεχίζουμε με La Liga. Επιστροφή στις νίκες για Αλμερία και Βιγιαρεάλ. Οι γηπεδούχοι πήραν τεράστια νίκη, απέναντι στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, δείχνοντας πόσο καλοί είναι στην έδρα τους, έχοντας το 3ο καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα, κάτω μόνο από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν έπεισε, αλλά επικράτησε με 2-1 της πιο αδύναμης Χετάφε. Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Σετιέν, που δεν βλέπω να επικρατεί. Θα προσθέσω στα προγνωστικά μου το 1Χ της Αλμερίας, που βρίσκεται στο 1.82.
  • Θα κλείσουμε τα προγνωστικά με Super League. Αστέρας και Ατρόμητος έχασαν το τρένο των Play Off, ενώ ταυτόχρονα μοιάζουν αρκετά ποιοτικοί για να μην κινδυνεύσουν με υποβιβασμό. Περιμένω ένα ελεύθερο σχετικά παιχνίδι, αφού δεν διακυβεύεται κάτι και θα επιλέξω το αγαπημένο εύρος γκολ των δύο ομάδων. 2-3 γκολ είχαν τα 8/10 τελευταία παιχνίδια του Ατρομήτου και παραδοσιακά στο ζευγάρι στα 12/17 πιο πρόσφατα.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μονό
14:30
Μπλάκμπερν - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
1.85
Μονό
20:00
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
2-3 γκολ
2.00
Combo
17:00
Άρσεναλ - Μπόρνμουθ
1 ημιχ./1 τελ. & no goal
2.50
Μονό
17:15
Αλμερία - Βιγιαρεάλ
1.82
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις