Νικάνε και διπλασιάζουν

Νικάνε και διπλασιάζουν

Προγνωστικά Αγγλίας, από τις χαμηλότερες κατηγορίες, με τις επιλογές να κινούνται στον διπλασιασμό. Γράφει ο #JimTsilo.

Επιτυχημένη η τελευταία στήλη μας, έχει μπει πλέον το νερό στο αυλάκι και ελπίζω να συνεχίσω το ίδιο καλά και σήμερα Σάββατο. Τριάδα επιλογών στα προγνωστικά Αγγλίας με combo, μονά παιχνίδια με αποδόσεις γύρω από το διπλασιασμό. Πάμε στο ψητό.

Προγνωστικά Αγγλίας: Οι φιλοξενούμενοι το πρώτο λόγο

Ξεκίνημα παραδοσιακά από Championship και το παιχνίδι Μπλάκπουλ – Μπέρνλι. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τη Μπλάκπουλ να συνεχίζει να παλεύει για τη σωτηρία, ούσα πλέον χωρίς νίκη στα 16 από τα τελευταία 17 παιχνίδια της. Κακά μαντάτα για τον Μικ Μακάρθι που έχει μείνει πλέον χωρίς επιθετικούς με τη βασική τριάδα επιλογών του, να βρίσκεται στα «πιτς». Κατακόρυφα ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στη πρωτοπόρο Μπέρνλι, των 12 νικών στα τελευταία 14. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό, από τις ορέξεις των παιχτών του Κομπανί εξαρτάται, μια επαγγελματική νίκη λογικά θα επαληθευτεί.

Συνέχεια στην ίδια κατηγορία με το παιχνίδι Χάντερσφιλντ – Κόβεντρι. Συνεχίζει εντός ζώνης υποβιβασμού η Χάντερσφιλντ, που διασύρθηκε από τη Μπέρνλι με 4-0. Η Κόβεντρι δε βρήκε λύση στο «ταμπούρι« της Πρέστον και έμεινε στην ισοπαλία, επεκτείνοντας το αήττητο σερί στα πέντε παιχνίδια. Δεν είναι το δυνατό της σημείο τα εκτός έδρας, αλλά έχει πολύ μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην αποδεκατισμένη Χάντερσφιλντ, να επιστρέψει στις νίκες. Αρκετά ψηλά το διπλό για τα δεδομένα των δύο ομάδων και θα το ρισκάρω. 

Σερί που δύσκολα σπάει

Μια κατηγορία χαμηλότερα η Λίνκολν  φιλοξενεί την Όξφορντ. Καλά κρατεί το αήττητο σερί της Λίνκολν, με έξι παιχνίδια, ενώ παραμένει η μοναδική ομάδα στη λίγκα που δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας. Η Όξφορντ πλησιάζει τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αντικειμενικά δεν θα κινδυνέψει. Κοντά βαθμολογικά οι δύο ομάδες αλλά αγωνιστικά οι γηπεδούχοι είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση. Δε θα κόντραρα την Λίνκολν εντός και ειδικά απέναντι σε ομάδα όπως η τωρινή Όξφορντ. Κάλυψη στο Χ σε combo με γκολ.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

 

 

Μονό
17:00
Μπλάκπουλ - Μπέρνλι
2 & over 1,5
2.02
BET: 25 units
Μονό
17:00
Χάντερσφιλντ - Κόβεντρι
2
2.40
BET: 20 units
Μονό
17:00
Λίνκολν - Όξφορντ
1Χ & Over 1,5
2.15
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις